Įkraunama...
Įkraunama...

Kraujospūdis nėštumo metu

Vakar nerealiai galva skaudejo, bet negalejau pasimatuot spaudimo, tai vat idomu, kai skauda kakta ir aplink, cia koks galetu buti - zemas, aukstas?
Atsakyti
Šiandien pasimatavau spaudimą vaistinėj, tai rodė 100/48 kazkaip viršutinis tai norma, bet apatinis kažkodėl l. žemas. Kaip manot, čia normalu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Frezija* @ 2007 08 23, 13:20)
Šiandien pasimatavau spaudimą vaistinėj, tai rodė 100/48 kazkaip viršutinis tai norma, bet apatinis kažkodėl l. žemas. Kaip manot, čia normalu? g.gif

Sakyčiau, kad žemokas g.gif
Atsakyti
Mano spaudimas140/90 visa neštuma,aišku tai per aukštas,bet aš nejauciu.Man pries poru dienu buvo 120/90 ,tai galvojau išprotesiu ,taip galva skaudejo,gine sake kad cia normalu mano organizmas prieprato prie auksto spaudimo .todel ir skaudo doh.gif
Atsakyti
Pas mane dar tik nestumo pradzia, bet labai keistas spaudimas laikosi - mazdaug 70/140-145 Apatinis normalus, virsutinis paaukstintas. Ir galva istisai skauda!
Gal kas zino, ka tai reiskia?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Evi: 01 rugsėjo 2007 - 11:32
Mano spaudimas irgi gan didelis ,visada kai nueinu pas gydytoja, tai jis šoktelna, matyt nervinuosi blush2.gif ir taip kas karta 140/80, o kai namie matuojuosi tai žemesnis 120/70 ar 130/70. Sakė ginė svarbu ,kad nekiltų spaudimas daugiau nei 140/90, tada jau negerai
Atsakyti
labukas, visos temos neskaiciau, tai gal kartosiuos. gal gali kas patart ? man dabar 37 sav. , ne uz kalnu ir gimdymas, kraujo spaudimas 130/89 ir slapime aptiko baltymu, gydytoja liepe ateit rytoj vel pasimatuot spaudima ir atsinest slapima. kas nutinka jei kyla spaudimas? ar vartot vaistus paskirs? ar prades skatint gimdyma? su pirmu nestumu tokiu baikiu nebuvo. gyvenu ne lt, todel ir teiraujuos.
Atsakyti
Vakar daktare pamatavo man kraujospudi-110/60. Buvau sakius, kad pas mane jis visada panasiai toks, ir daktare sake kad tada viskas gerai. Tai as ir nesijaudinu ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tukyte @ 2007 09 06, 17:34)
labukas, visos temos neskaiciau, tai gal kartosiuos. gal gali kas patart ? man dabar 37 sav. , ne uz kalnu ir gimdymas, kraujo spaudimas 130/89 ir slapime aptiko baltymu, gydytoja liepe ateit rytoj vel pasimatuot spaudima ir atsinest slapima. kas nutinka jei kyla spaudimas? ar vartot vaistus paskirs? ar prades skatint gimdyma? su pirmu nestumu tokiu baikiu nebuvo. gyvenu ne lt, todel ir teiraujuos.

na spaudimas tai ne toks jau ir baisus, o vat baltymas negerai, tai reiskia, kad gali buti preeklampsija. bet kadangi tau jau labai nedaug liko laukti, tai nemanau, kad dar papildomai nervintis reiktu smile.gif jei reik pagersi vaistu, pagulesi paskutines savaites arba tiesiog lelius bus pakviestas ateiti anksciau smile.gif svarbiausia, nesinervinti ir klausyti mediku. kalbu is patirties mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(namnam @ 2007 09 10, 16:39)
na  spaudimas tai ne toks jau ir baisus, o vat baltymas negerai, tai reiskia, kad gali buti preeklampsija.  bet kadangi tau jau labai nedaug liko laukti, tai nemanau, kad dar papildomai nervintis reiktu  smile.gif jei reik pagersi vaistu, pagulesi paskutines savaites arba tiesiog lelius bus pakviestas ateiti anksciau  smile.gif svarbiausia, nesinervinti ir klausyti mediku. kalbu is patirties mirksiukas.gif

aciu uz atsakyma, bet nelabai zinau kas ta preeklampsija, reiks pasidometi.
Atsakyti
QUOTE(tukyte @ 2007 09 10, 21:10)
aciu uz atsakyma, bet nelabai zinau kas ta preeklampsija, reiks pasidometi.

na apie tai geriau paskaitinek internete arba gydytojos paklausk, as nelabai profesionaliai tai galiu paaiskinti. tiesiog pati isvaiksciojau puse nestumo su dideliausiu kraujospudziu (iki 180/120) ir tiesa sakant, vien del jo mano maze gime daug daug anksciau. bet tau jau pati pabaiga nestumo, taip kad, labai jaudintis jau nebereikia smile.gif viskas bus gerai.
Atsakyti
Kiek zinau nestukiu spaudimas buna zemesnis. Pvz. mano visuomet budavo 120/80, o dabar buna netgi 84/47. Tik labai jau ant miego tempia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurguška: 11 rugsėjo 2007 - 14:42