Kirija, nusiteik vaistams, jei aukštas išties kraujospūdis ir pasigulėjimams ligoninėje...
Pas mane spaudimas 110/70 turbut normalus nes nieko gine nesake
QUOTE(inguteee @ 2007 08 10, 22:35)
mano irgi panašiai toks laikosi, ginė sakė kad gerai
QUOTE(inguteee @ 2007 08 10, 22:35)
cia idealus spaudimas
QUOTE(KristinaP12 @ 2007 08 04, 21:50)
Kaip įdomu, kad vieni gydytojai (beje bent 2 asmenys) pataria nėštukei su žemu kraujospūdžiu gerti žalias ar juodas arbatas , o kiti - nesiūlo to daryti... Ir žinokis dabar ...Na bet nelabai turiu išeities - kava patapus nėštukei man smirdėti pradėjo, alkoholio būdama nėščia tai griežtai nenoriu vartoti... Kažkas minėjo coca-colą....Ir lieka mažiausia blogybė - arbatos...Na kadangi geriu jos nedaug, o tik kai visiškai spaudimas nukrenta tai gal nieko tokio
Man gydytoja rekomendavo (nes spaudimas labai žemas) žalia arbata su ženšeniu ir citrina... Kai paklausiau, ar tikrai galiu tokia arbata gerti, ji tik nuisjuoke ir išvardino - negerti, nerukyti ir kuo mažiau konservantų, o visa kita, jei tik norisi, tai ir galima (žinoma su saiku )
O žalia arbata ryte padeda, po kokiu 10 min. jau turiu jegu ropštis is lovos ir pradeti dieną
Pas mane ir taip visada zemas spaudimas budavo, ypac ziema kenciu nuo jo - galvos svaigimai, silpnumas ir pan. O kai pastojau, tai maniau siek tiek pakils. Ogi ne - ginekologe pasake, kad dar labiau nukris. Is tikruju taip ir nutiko dabar turiu 90/60 ir maziau. Vaikstau kaip maisu per galva gavusi, be jegu visai.. Receptas kol kas vienintelis - kava ir manktele, kiek imanoma dazniau
man irgi sokineja iki 130/85, bet man gine nieko nesake, sako galetu but mazesnis bet daugiau nieko ..
QUOTE(brigitaaa @ 2007 08 16, 13:32)
man irgi sokineja iki 130/85, bet man gine nieko nesake, sako galetu but mazesnis bet daugiau nieko ..
cia dar normos ribose
Pasiskaičius pasisakymų, pasirodo ir mano spaudimas normalus, nors paprastai būdavo apyžemis. Dabar 110/70 bet labai kamuoja galvos svaigimas
pas mane irgi gal zemas, bet gine nieko nesake, 90/60, kartais sokineja 110/55 ir t.t. sako geriau zemas nei aukstas tai ir nepergyvenu, siaip gerai jauciuos, tik kvepuot sunku darosi, bet cia turbut spaudimas ne prie ko..
Pries pora dienu man kraujo tyrimus dare.. tai del mano tokio zemo spaudimo (gal is ryto buvo dar zemesnis negu paprastai) vos pavyko is venos krauja paimti, visai nenorejo begti. Zodziu prisikankinau kaip reikiant, kol isspaude
Dabar manau, kai sekanti karta reikes kraujo tyrimus darytis, pries tai butinai pora puodeliu kavos isgersiu ir pasimankstinsiu
Dabar manau, kai sekanti karta reikes kraujo tyrimus darytis, pries tai butinai pora puodeliu kavos isgersiu ir pasimankstinsiu
QUOTE(Saulutė.K @ 2007 08 15, 16:47)
Pas mane ir taip visada zemas spaudimas budavo, ypac ziema kenciu nuo jo - galvos svaigimai, silpnumas ir pan. O kai pastojau, tai maniau siek tiek pakils. Ogi ne - ginekologe pasake, kad dar labiau nukris. Is tikruju taip ir nutiko dabar turiu 90/60 ir maziau. Vaikstau kaip maisu per galva gavusi, be jegu visai.. Receptas kol kas vienintelis - kava ir manktele, kiek imanoma dazniau
Mano irgi toks. Jegu- nulis arba minus nulis. Jokiai mankstelei jegu nera Ir, kuo toliau, tuo labiau tas gyvate krinta. Nebezinau, ka daryti.