Oi mergytės gal jūsų gydytojos taip "gražiai" besielgdamos kyšio prašo...Žinau, kad tai žiauru ir neteisinga, bet deja tokia vat sistema. Duosi kyšį-šypsosis tau ir dar rūpinsis dvigubai labiau... O žemo kraujospūdžio savininkėms tai vakar gavau patarimą gerti žalios arba juodos stiprios, kai tik nukrenta...Gal kam bus naudinga...
QUOTE(KristinaP12 @ 2007 08 03, 10:06)
Oi mergytės gal jūsų gydytojos taip "gražiai" besielgdamos kyšio prašo...Žinau, kad tai žiauru ir neteisinga, bet deja tokia vat sistema.
nematau uz ka duoti kysi, as visada atsidekoju daktarams nuosirdziu zodziu ar kokia dovanele tik tada kai viskas jau padaryta o ne is anksto jei su manim elgesi gerai tai man ir paciai malonu atsidekoti, va dar turiu toki daktara kuris tikrai daug gero padares man bet kartais net neima pinigu nes pasako kad tau labiau ju reikia, va toks gydytojas tai mano pagarba uzsitarnauja
... O žemo kraujospūdžio savininkėms tai vakar gavau patarimą gerti žalios arba juodos stiprios, kai tik nukrenta...Gal kam bus naudinga...
Laba,
mano spaudimas krenta žemyn kažkodėl, kai laukiuosi Bet dėl žalios ir juodos arbatėlės tai nžn... jau prieš tai rašiau, kad jų nepatariama gerti būnant nėščiai. Kai pirmą kartą laukiausi, man ir gydytoja, ir kitos patyrusios mamytės sakė, kad su žemu kraujospūdžiu nereikia bijoti kavos ir retkarčiais 20 g konjako. Ir aš nebijojau, jokiu būdu nepktnaudžiavau, bet kai darbe kaip pavasarinė musė jausdavausi, tai ir pasinaudodavau šiuo patarimu. O vaikiukas, ačiudie, sveikas ir gražus
... O žemo kraujospūdžio savininkėms tai vakar gavau patarimą gerti žalios arba juodos stiprios, kai tik nukrenta...Gal kam bus naudinga...
Dar dėl arbatos. Va, temoj "Nėščiųjų sveikata" subtemoj "Pykinimas" irgi viena mamytė raše, kad kai ligoninėj gulėjo, lygiai tą patį patarė - negerti juodos ir žalios arbatų, geriau žolelių arba išsigazavusį borjomi
Kaip įdomu, kad vieni gydytojai (beje bent 2 asmenys) pataria nėštukei su žemu kraujospūdžiu gerti žalias ar juodas arbatas , o kiti - nesiūlo to daryti... Ir žinokis dabar ...Na bet nelabai turiu išeities - kava patapus nėštukei man smirdėti pradėjo, alkoholio būdama nėščia tai griežtai nenoriu vartoti... Kažkas minėjo coca-colą....Ir lieka mažiausia blogybė - arbatos...Na kadangi geriu jos nedaug, o tik kai visiškai spaudimas nukrenta tai gal nieko tokio
Turiu ir as ta problema galva plysta, o ir enregijos-nulis, todel nezinau ka daryti... kava-smirda beprotiskai ir siaip tik miezine geriu. arbatas megstu, bet jauciu, kad kazkaip nuo zaliosios siek tiek pykina lasiukus, kuriuos vartodavau, negaliu vartoti"nes poveikis nesciosiosm neistirtas" kas belieka...gal greipfrutu sultys girdejau, sike tiek spaudima pakelia...
p.s siandien uzsienieciu forume paskaiciau, kad nuo rytinio pykinimo padeda coca-cola... bet juk ten toks sh...
p.s siandien uzsienieciu forume paskaiciau, kad nuo rytinio pykinimo padeda coca-cola... bet juk ten toks sh...
Primadona-A, labas
jau skundžiausi mergaitėms dėl savo bėdos. mano spaudimas vos siekia 80/45. atitinkama ir savijauta. energijos, kaip sakoma, nerasta. mergaitės man siūlė gerti kavą, bet kava man geriausi pasaulyje migdomieji, tad jokio poveikio nedaro ir spaudimo nepakelia.
arbatų gerti pastaruoju metu negaliu (o dabar ir sužinojau, kad negalima ). nes nuo žalios pykina, o juoda - nebeskani.
tai kas lieka? brendis? bet gi kasdien jo negersi? gal mano likimo sesėms ginės kokių vaistų spaudimui pakelti buvo rekomendavusios?
jau skundžiausi mergaitėms dėl savo bėdos. mano spaudimas vos siekia 80/45. atitinkama ir savijauta. energijos, kaip sakoma, nerasta. mergaitės man siūlė gerti kavą, bet kava man geriausi pasaulyje migdomieji, tad jokio poveikio nedaro ir spaudimo nepakelia.
arbatų gerti pastaruoju metu negaliu (o dabar ir sužinojau, kad negalima ). nes nuo žalios pykina, o juoda - nebeskani.
tai kas lieka? brendis? bet gi kasdien jo negersi? gal mano likimo sesėms ginės kokių vaistų spaudimui pakelti buvo rekomendavusios?
Mano spaudimas irgi labai žemas, kadangi kavos niekad negerdavau ir dabar jos nenoriu, tai geriu arbatą, o dabar paaiškėjo, kad jos negalima. Net nežinau ką dabar gerti ir kodėl ta arbata tokia pavojinga?
man irgi per zemas spaudimas Nemanau, kad kavos ir arbatos visai negalima, gal tiesiog reikia nepersistengt su kiekiu.
As ir taip kavos nedaug geriau, o vat arbatas megstu. dabar rytais isgeriu puodeli kavos, tiesa nestiprios, tirpios su daug pieno Arbata galiu tik juoda gert, bet irgi nestipria. Nuo zalios pykina. Tai darbe puodeli isgeriu po pietu ir vakare - namie 1, kartais 2. Pradzioj geriau daugiau arbatos, dabar riboju, nes vartoju gelezi (del labai zemo hemoglobino kiekio), o instrukcijoj parasyta, kad daug arbatos geriant mazeja gelezies pasisavinimas
Taigi mano receptas (nors ir nelebai veiksmingas, bet bent jau truputi pagerinantis savijauta) toks: silpna kavyte ryte, arbata po pietu, vitaminai + gelezis ir daug daug miego (tiesa sakant, po darbo paprasciausiai atsijungiu, matyt del to paties zemo spaudimo).
As ir taip kavos nedaug geriau, o vat arbatas megstu. dabar rytais isgeriu puodeli kavos, tiesa nestiprios, tirpios su daug pieno Arbata galiu tik juoda gert, bet irgi nestipria. Nuo zalios pykina. Tai darbe puodeli isgeriu po pietu ir vakare - namie 1, kartais 2. Pradzioj geriau daugiau arbatos, dabar riboju, nes vartoju gelezi (del labai zemo hemoglobino kiekio), o instrukcijoj parasyta, kad daug arbatos geriant mazeja gelezies pasisavinimas
Taigi mano receptas (nors ir nelebai veiksmingas, bet bent jau truputi pagerinantis savijauta) toks: silpna kavyte ryte, arbata po pietu, vitaminai + gelezis ir daug daug miego (tiesa sakant, po darbo paprasciausiai atsijungiu, matyt del to paties zemo spaudimo).
sveikos merginos mano spaudimas tai gana aukstas ir jau prasideda galvos skausmai idomu kaip bus toliau
QUOTE(kirija @ 2007 08 10, 08:12)
sveikos merginos mano spaudimas tai gana aukstas ir jau prasideda galvos skausmai idomu kaip bus toliau
mergyt butinai daktarui pasakyk apie savo spaudima, tegul atidziau stebi, tik svarbiausia tu nesijaudink ir bus gerai
pasisakiau siandien buvau pas daktare tai sake seks mano spaudima