Mano kraujospudis visada buvo pazemintas, o dabar dar labiau pakrito. Vakar galva uzspaude, i lova traukia. Pasimatuoju spaudima - 99/55. Tai tokiais atvejais, jei galimybe yra, butinai paguliu ir pasidarau zaliosios arbatos su zenseniu ir citrinomis arba su imbieru ir citrinomis. Daznokai gelbsciuosi ir puodeliu kavos su pienu. Draugei nestumo metu spaudimas nukrisdavo iki tiek, kad nualpdavo. Kelis kartus ligonineje gulejo. Tai jai gydytoja patare gerti coca cola, kad spaudima keltu. Bet man jau geriau kavos puodelis nei ta coca cola . Nieko daugiau gydytojai ir nerekomenduoja, tik sako - dziaukites, kad zemas, o ne aukstas spaudimas, nes butu dar blogiau. Tik koks jau cia dziaugsmas, jei vaikstai kaip maisu trenkta ir kojos linksta, tik gulti ir tesinori
Man taip pat žemas labai vargina, nieko negali nuveikti, jaučiuos kaip tikra ligonė, nuo kavos pykina.
mano 110/60, irgi šiek tiek žemokas Laimei, jaučiuosi
O man ir per pirmą, ir per antrą nėštumą spaudimas iškildavo iki 140/100. Bet aš nieko nejausdavau,kad toks aukštas (teko dėl to ir ligoninėj pagulėt). O tik prasidėdavo sarėmiai- ir spaudimas nukrisdavo-tapdavo normalus 120/80
QUOTE(zuasta @ 2007 07 10, 18:36)
O man ir per pirmą, ir per antrą nėštumą spaudimas iškildavo iki 140/100. Bet aš nieko nejausdavau,kad toks aukštas (teko dėl to ir ligoninėj pagulėt). O tik prasidėdavo sarėmiai- ir spaudimas nukrisdavo-tapdavo normalus 120/80
o man spaudimas buvo uzkiles 160/100 o gal buvo ir aukstesnis nes visa savaite vaiksciojau plaukiojanti,kai pasimatavau ir issigandau,paskambinau savo daktarui tai po valandos jau gulejau ligoninej,deje per velai sugalvojau kad mano savijauta lemia spaudimas (beto nezinojau kad jis kenkia).taigi mano leliukas neatlaike tokio spaudimo ir zuvo todel 9sav padare abrazija merginos stebekit savo spaudimus, ypac kurioms linkes buti padidintas
QUOTE(rimimita @ 2007 07 11, 11:19)
o man spaudimas buvo uzkiles 160/100 o gal buvo ir aukstesnis nes visa savaite vaiksciojau plaukiojanti,kai pasimatavau ir issigandau,paskambinau savo daktarui tai po valandos jau gulejau ligoninej,deje per velai sugalvojau kad mano savijauta lemia spaudimas (beto nezinojau kad jis kenkia).taigi mano leliukas neatlaike tokio spaudimo ir zuvo todel 9sav padare abrazija merginos stebekit savo spaudimus, ypac kurioms linkes buti padidintas
Didelė užuojauta
QUOTE(zuasta @ 2007 07 11, 23:01)
Didelė užuojauta
aciu, bandau atsigauti, o paskui vel bandysim
Gal kas turit kokiu geru patarimu del zemo spaudimo? Man tikra tragedija- esu visai nedarbinga. Vakar matavau- 85/55. Vos kojas pavelku, galva skauda.
Kazkas is protinguoliu patare sportuoti. Bet kaip sportuoti, kai vos is lovos issivelki?
Kazkas is protinguoliu patare sportuoti. Bet kaip sportuoti, kai vos is lovos issivelki?
Visa nestuma mano kraujospudis buvo gan zemas, taciau paskutinem dienom gulejau ligoninej del per auksto kraujospudzio
QUOTE(rimimita @ 2007 07 11, 12:19)
Aš nuolat su aukštu spaudimu gulėdavau pataloginiame skyriuje, 38 sav. buvau paguldyta irgi su 160/100, gydytoja sakė be leliuko jau iš ligoninės negrįši...Prabuvau dar savaitėlę, o 39 sav. leido skatinamuosius...Gimė nuostabi mergytė Bet su tokiu spaudimu nereikia juokauti, aš nuolat matuodavausi ir jei nors truputį užkildavo, iškart lėkdavau į gimdymo namų priimamąjį
Mano spaudimas niekad nebuvo aukstas, o nestumo metu svyruoja tarp 110/70 ir 120/80, kaip sakant viskas idealu
Va va mano irgi buvo nemažas ir svarbiausiai nuo pat pradžių, o jau gale užkildavo iki 160/100, tai irgi teko ligoninėj pagulėt. Nors jaučiausi tikrai neblogai, nieko nejutau, tačiau kojos atrodė kaip kaladės sutinusios ir daug svorio priaugau.
PO vaikelio gimimo viskas susitvarkė gan greitai, tačiau nuo per didelio spaudimo susidarė drumstys akyse , tai dabar kai labai šviesi diena matau pašalinius objektus (plaukelius tokius, laimei nedaug jų)
PO vaikelio gimimo viskas susitvarkė gan greitai, tačiau nuo per didelio spaudimo susidarė drumstys akyse , tai dabar kai labai šviesi diena matau pašalinius objektus (plaukelius tokius, laimei nedaug jų)