Įkraunama...
Įkraunama...

Kraujospūdis nėštumo metu

QUOTE(Auges @ 2007 05 29, 17:05)
Dopegitą net po 6 per dieną?  unsure.gif Nuraminai mane biški
Aš dvi kartais išgeriu ir bijau kad nebūtų perdaug  biggrin.gif

4u.gif as gerdavau po 8 blush2.gif buvo ziauru..ir spaudimas del tos preeklamsijos nekrito o tik kilo..nu va ir isemes mus rolleyes.gif rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(trylika @ 2007 05 26, 08:44)
na va praejo svaite nuo praeito matavimo...sikart rado jau ir baltymu plius aukstas spaudimas  ir koju tinimas ...
padare kraujo tyrima,pagulejau prijungta prie monitoriaus ir viskas...liepe ateit po 5 dienu vel pasitikrint  g.gif
jokiu vaistu,jokiu rekomendaciju  doh.gif
dave pasiskaityt apie preeklampsija ,na kad ten taip baisiai viskas aprasyta o manes nieks niekur neguldo  blink.gif

blink.gif blink.gif Nu kaip gydytojai..juk ir baltymas blink.gif pas mane kai rado baltymo sekancia diena isoperavo..aisku ir spaudimas virs 200buvo unsure.gif unsure.gif ir gerai kad spejo..nes placenta jau atsidalinejo unsure.gif
Atsakyti
nu va paskyre operacijos data :
birzelio 12d.
liko pakentet 1,5 savaites ax.gif
Atsakyti
QUOTE(trylika @ 2007 05 31, 12:51)
nu va paskyre operacijos data :
birzelio 12d.
liko pakentet 1,5 savaites  ax.gif

g.gif g.gif idomiai jie ten doh.gif doh.gif

Linkime sekmes!!! 4u.gif 4u.gif
bet...jei tik pajusi kad su letejo judesiai mazylio ar seip pasijusi blogiau is karto varyk pas gydytoja 4u.gif
Atsakyti
neistveriau ir atlekiau pasakyt,kad
Auges siandien pagimde BERNIUKA!!!!!!!!!!

sveikinimai naujai mamytei 4u.gif
Atsakyti
As tikrai uzjauciu tas, kuriu aukstas spaudimas. Pas mane jis visad buvo labai zemas, nestumo metu padidejo, bet normalaus spaudimo ribu nevirsijo. Paskutiny karta buvo 120/70, kojytes labai tinsta, bet tiek slapimo, tiek kraujo tyrimukai geri thumbup.gif
Atsakyti
Mano spaudimas 80/50,gydytoja stebisi,kad aš galiu vaiksčioti...
Atsakyti
Labukas, gal kas nors žinote kaip gauti trandate(labetololio)???? g.gif
Atsakyti
QUOTE(OLIUKE @ 2007 06 13, 17:25)
Mano spaudimas 80/50,gydytoja stebisi,kad aš galiu vaiksčioti...

blink.gif koks siaubas g.gif
Atsakyti
Na va, kad taip anksčiau būčiau užsukusi į šį skyrelį. Apie preeklamsija sužinojau tik iš „Mamos žurnalo“ prieš kelias dienas. Nors man per pirmą neštumą buvo šimtaprocentinė preklamsija: didelis spaudimas 155/110 (nors normaliai jis pamažintas 90/60), baltymas šlapime, nežmoniškas tynimas, skysčių laikymasis organizme ir dar taip vadinamos marmurinės kojos (kai jos pamėlynuoja ir baltom dėmelėm išmėto).
Dabar, kai perskaičiau, kad tai didžiausias pavojus, koks gali atsitikti neštumo metu, nesuprantu, kodėl gydytojai nič nieko apie tai nesakė. Kai atvažiavau į ligoninę, nenorėjo guldyti, sakė ko čia atvažiavau. Kai matėsi, kad vaikui jau kažkas negerai, jis per vangus, tai sesutės prieidavo gerai papurtydavo pilvą ir vaikas „atsigaudavo“. Papuoliau į ligoninę, kai buvo 4 išeiginės, tai net gydytojų nebuvo, jokių vaistų neduodavo, tik kai po nakties košmarų (mat kitame aukšte vyko gimdymai ir kartais ten moterys rėkdavo ištisą naktį) visoms be išimties skyriaus nėščiosioms pakildavo spaudimas, suduodavo po tabletę ir viskas. O šiaip visas girdydavo valerijonu.
Atsakyti
Pas mane tai spaudimas 115/65 dazniausei toksai buna kiek matuoja,bet man net galva daznai skaudena nes tai truputi jis per zemas yra bent jau man ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaiduska @ 2007 06 26, 17:38)
Pas mane tai spaudimas  115/65  dazniausei  toksai buna kiek matuoja,bet man net galva daznai skaudena nes tai truputi jis per zemas yra bent jau man  ax.gif

Na jis gerokai zemesnis rolleyes.gif rolleyes.gif bet visvien geriau zemas nei aukstas unsure.gif unsure.gif

Sveikinu su dukryte wub.gif wub.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif
Atsakyti
Mano sesytei yra venine hipertonija ir ji dabar jau 3 mėn. neščia. Jai kasdiena skauda galva nuo ryto iki kol eis miegoti doh.gif Kraujo sapudimas buna žemas 90/40, o pulsas virš 95. O kas durniausia kad su tokia liga, nueidama kas mėnesi pas gyditoja pasiroditi, jai net kraujospudzio nematuoja blink.gif blink.gif blink.gif
Tai vat norejau jūsų patarimų kaip ta galvos skausma numalsinti? Kuom jūs gelbijotės?
Atsakyti