Įkraunama...
Įkraunama...

Kraujospūdis nėštumo metu

pas mane 159/97 g.gif
Atsakyti
QUOTE(trylika @ 2007 05 19, 09:31)
pas mane 159/97  g.gif

O ką gydytojai sako?
Nes toks jau tikrai yra nenormalus, ir reiktų vartotoi vaistų, o jeigu atsirastų dar ir baltymo šlapime, tai galėtų grėsti preeklampsija.
Patarčiau nueiti pas gydytoją, jeigu dar nebuvai.
Mano pačios 140/80 buvo, gydytoja liepė stebėt (matuotis kelis kart per dieną), gerti po 1 tabletę Dopegito per dieną ir tausojantis režimas.
Pati jaučiuosi gerai, jokių požymių nėra kad padidėjęs spaudimas, bet įrašė mane į didesnės rizikos grupę, apsilankymai kartą per savaitę, jeigu užkiltų liepė kuo griečiau bėgti šlapimą priduoti dėl baltymo .
Atsakyti
buvau pas gydytoja,tai cia ji ir atrado,kad spaudimas didelis...
slapimo tyrimas buvo geras
ji issiunte mane i hospitali-ten pragulejau ramiai pusdieni,matavo spaudima kas 30 min.,vakarop nukrito iki 139/82,ir isleido,jokiu vaistu,tiesiog liepe vaiksciot pas juos karta i savaite matuotis spaudima ir tiek,na dar kraujo paeme tyrimui ax.gif
Atsakyti
4u.gif Mano per mažas 90-60,bet jokių rekomendacijų iš gydytojos negavau.Ne nėštumo metu būdavo normalus. g.gif
Atsakyti
na va praejo svaite nuo praeito matavimo...sikart rado jau ir baltymu plius aukstas spaudimas ir koju tinimas ...
padare kraujo tyrima,pagulejau prijungta prie monitoriaus ir viskas...liepe ateit po 5 dienu vel pasitikrint g.gif
jokiu vaistu,jokiu rekomendaciju doh.gif
dave pasiskaityt apie preeklampsija ,na kad ten taip baisiai viskas aprasyta o manes nieks niekur neguldo blink.gif
Atsakyti
blink.gif siaube nu. ir su baltymu paleido? nu lochai gi kokie doh.gif saugokis, nes tas spaudimas- toks zaraza doh.gif . nesimakaluok, vaistų išgerk, daug vandens ir ramiai būk. nu tai ten daktariukai ką, dar ir už mūsų geresni? doh.gif
Papildyta:
o geriausia- savo matuoklį turėt, tai gali nors ir kas 10min matuotis. aš manau, tik taip ir išsaugojau savo mergytę, nes pakildavo iki 200 beveik, o nevisada blogai jausdavaus, nu vopšim... 4u.gif
Atsakyti
nusipirkau nete sau matuokli,antradieni turetu jau atsiust,bet va vaistu tai jokiu nieks man neisrase... g.gif
Atsakyti
blink.gif nu nesąmonė kokia. davai staig pirkis gi. taip negalimu nu. pažėk, kokių baisių istorijų yr su ta eklampsija. mano lėlytei jau 24sav buvo plaučiukai subrandinti pwer tą spaudimą. ale baltymo nebuvo. ir iki galo neatsirado. visą nėštumą gėriau dopegyt 6 ir betaloc puselę, o pabaigoj dar ir atenolol pusikę.
Atsakyti
pas mus tokiu vaistu kaip lt nera... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(loret30 @ 2007 05 24, 10:34)
4u.gif Mano per mažas 90-60,bet jokių rekomendacijų iš gydytojos negavau.Ne nėštumo metu būdavo normalus. g.gif

Mano visa laika pazemintas spaudimas budavo. Pakeliu ji su kava. Daugiau niekas nepadeda. Draugei, kai laukesi, spaudimas tiek nukrisdavo, kad ji net nualpdavo. Gulejo ligonineje. Gydytoja patare gerti coca cola blink.gif . Bet as manau, kad geriau jau puodelis nestiprios kavos per diena, nei ta coca cola. O ir gydytoja sake, kad puodelis kavos (o as dar ja geriu su pienu) per diena mazyliui tikrai nepakenks. Manau, kad daug blogiau toms, kurios turi per auksta spaudima. Cia jau liudnesnis reikalas.
Atsakyti
QUOTE(rug @ 2007 05 27, 12:48)
blink.gif nu nesąmonė kokia. davai staig pirkis gi. taip negalimu nu. pažėk, kokių baisių istorijų yr su ta eklampsija. mano lėlytei jau 24sav buvo plaučiukai subrandinti pwer tą spaudimą. ale baltymo nebuvo. ir iki galo neatsirado. visą nėštumą gėriau dopegyt 6 ir betaloc puselę, o pabaigoj dar ir atenolol pusikę.

Dopegitą net po 6 per dieną? unsure.gif Nuraminai mane biški
Aš dvi kartais išgeriu ir bijau kad nebūtų perdaug biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif nu jo. bišk daugoka, ir vistiek nelabai ką ten numušdavo. ale va, išsaugojau savo mergytę wub.gif 3kartus dienoj po dvi gerdavau, ir dar plius visokių raminančių ir kitokių tablečių doh.gif . kaži, kaip trylikai sekasi g.gif
Atsakyti