Įkraunama...
Įkraunama...

Kraujospūdis nėštumo metu

QUOTE(rug @ 2007 04 23, 20:35)
fool.gif ne išpersti, o išperti biggrin.gif . taigi, tik iš ligoninės nu. pati čiut aparpuolio negavau. šian jau norma, nu pagal mane- 150/100. ba iš ligoninės paleido su 150/110, baltymo nulis apskritas. ale, tas vaikis dar lįst nesiruošia nu. net pilvas nenusileido. išlįs po kelių mėnesių, su dantim ir su tam tikru išsilavinimu. nemanyk, aš praktiškai ant tašių miegu. tiesiog, mačiau, ką jie ten svaitgalį išdirbinėja. šį šeštadienį 38sav, gal jau reiktų ta proga ir pasipjaut g.gif

nu kad savaitgaliais tos ligonines "praktiskai nedirba" tai sutinku drinks_cheers.gif mane truputi net isgasdino, nes savaitgali nerasi ne vieno gydytojo normalaus, isvis iseini i koridoriu, tai stilis visiskas, atrodo, kad viena ligoninej guletum doh.gif
nu bet cia kita tema apie musu ligoniniu sistema cool.gif
Atsakyti
QUOTE(rug @ 2007 04 23, 20:35)
fool.gif ne išpersti, o išperti biggrin.gif .

Nekibk prie zodziu ,supratai ka noriu pasakyti unsure.gif cool.gif

na nezinau nezinau ... mane gulde ir sekmadieni ir sestadieni unsure.gif manes neisleido jau su 140/100 unsure.gif
nuo gydytoju priklauso unsure.gif na o tau jau nebaisu butu kad ir isimtu maziuka .. juk didelis jau wub.gif
Atsakyti
aha nebaisu blink.gif . kuo toliau- tuo baisiau doh.gif . šian gavau siuntimą" nėštumo užbaigimui", tai grįžus namo, kad puoliau viską plaut, šveist, siurbt, kad tik negalvot apie tai. apie 15.00 jau prasidėjo isterija, skraidė stalo įrankiai, kėdės, vopšim viską iš naujo teko plaut doh.gif . tiek prisiblioviau. ale, jezus marija. nuvariau kaip visada, tai sako- varyk į gimdymo priimamąjį, tai taip kračiaus, net vyrui bloga pasidarė. toks geras daktariukas liepė nusipirkt valeriankės, gerai maktelt ir išsimiegojus ryte atvaryt, kad konsiliumas galėtų mane visaip apspręst. vėl naktis bus bemiegė. beje, paleido mane dabar su 170/130
Atsakyti
QUOTE(rug @ 2007 04 24, 19:41)
aha nebaisu blink.gif . kuo toliau- tuo baisiau doh.gif . šian gavau siuntimą" nėštumo užbaigimui", tai grįžus namo, kad puoliau viską plaut, šveist, siurbt, kad tik negalvot apie tai. apie 15.00 jau prasidėjo isterija, skraidė stalo įrankiai, kėdės, vopšim viską iš naujo teko plaut doh.gif . tiek prisiblioviau. ale, jezus marija. nuvariau kaip visada, tai sako- varyk į gimdymo priimamąjį, tai taip kračiaus, net vyrui bloga pasidarė. toks geras daktariukas liepė nusipirkt valeriankės, gerai maktelt ir išsimiegojus ryte atvaryt, kad konsiliumas galėtų mane visaip apspręst. vėl naktis bus bemiegė. beje, paleido mane dabar su 170/130

Isivaizduoju,kaip baisu blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(rug @ 2007 04 24, 19:41)
su 170/130

blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif truksta zodziuuu doh.gif

na o tau sekmes susitinkant su kleckiuku wub.gif wub.gif lauksim ziniuu bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
cray.gif ajofana kai bijau, negaliu. ačiū 4u.gif . liepė ryte pavalgyt, tai musėt, ka dar ryt nepapjaus unsure.gif . nors bėk ir rėk. sėdžiu bliaunu, daktariukas sako, mano žmona irgi bliovė bliovė, nu ir nieko, išoperavom. irgi su spaudimu. paguodė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rug @ 2007 04 24, 20:12)
cray.gif ajofana kai bijau, negaliu. ačiū 4u.gif . liepė ryte pavalgyt, tai musėt, ka dar ryt nepapjaus unsure.gif . nors bėk ir rėk. sėdžiu bliaunu, daktariukas sako, mano žmona irgi bliovė bliovė, nu ir nieko, išoperavom. irgi su spaudimu. paguodė doh.gif

nu ir kogi dabar..... dziaukis kad greitai saulyte ant ranku laikysi wub.gif wub.gif ir jam(jai0 bus gerai ir tau rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
nu bijau ir fsio. matytum, kaip kračiaus, manau, ka jie man durdami visą nugarą suvarys, ba visa drebėsiu kai drebulėlė. kad nors leistų diedui eit, tai būt kam dantį užkalbėt, kitaip lauksiu, kol pjaus ir jausiu. garantuotai. ba jaučiu, ka dantį užmarina trim ukolais doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rug @ 2007 04 24, 20:52)
nu bijau ir fsio. matytum, kaip kračiaus, manau, ka jie man durdami visą nugarą suvarys, ba visa drebėsiu kai drebulėlė. kad nors leistų diedui eit, tai būt kam dantį užkalbėt, kitaip lauksiu, kol pjaus ir jausiu. garantuotai. ba jaučiu, ka dantį užmarina trim ukolais doh.gif  doh.gif  doh.gif

nejausi patikek nejausi schmoll.gif mirksiukas.gif bus viskas ciki piki, girdesi kai mazylis pirma syk pasveikins tave savo dainele wub.gif paskui parodys ,galesi pabuciuoti wub.gif ir vyras gali buti ..aisku uz duru .. bet gales leliuka i palata palydeti.. rolleyes.gif rolleyes.gif o tau atnes pamaitinti wub.gif wub.gif
Atsakyti
kad iš manęs tokia karvė irnesakyk.gif . papai dideliausi, o pieno- špyga taukuota verysad.gif . jezus, kai bijau. nu, diedas sako- reikėjo anksčiau bijoti hihihi.gif . pažėsim, kaip anas dar kratysis biggrin.gif mad.gif
Atsakyti
QUOTE(rug @ 2007 04 24, 21:19)
kad iš manęs tokia karvė irnesakyk.gif . papai dideliausi, o pieno- špyga taukuota verysad.gif . jezus, kai bijau. nu, diedas sako- reikėjo anksčiau bijoti hihihi.gif . pažėsim, kaip anas dar kratysis biggrin.gif  mad.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
jezus kai skrandį pjauna. čia nuo nervų, ne? gi reik raminančių prilakt, ba bus man. ale gi gimdykloj buvau, mamkos kokie maladec, ni viena nė pypt. tik aš negimdanti visaip dejavau ir riaumojau doh.gif
Atsakyti