Įkraunama...
Įkraunama...

Kraujospūdis nėštumo metu

QUOTE(Minutėlė @ 2007 04 15, 17:16)
Norėčiau paklausti merginų kurios turi aukštą kraujospūdį. Ar prieš pastodamos vartojote vaistus mažinančius kraujo spaudimą? Ar pastojote kuri su aukštu? Ir dar: ar gausios jūsų mmm kai kraujospūdis aukštas?

Mano būdavo aukštas kraujospūdis ir iki nėštumo, bet vaistų vartodavau tik išimtiniais atvejais, kuomet jau smarkiai kaldavo galvon. O mmm buvo normalios, neitin gausios. Manau, kad su kraujospūdžiu tai neitin susiję... g.gif Dabar nuolat vartoju Dopegyt nėštumo metu.
Atsakyti
pastojau su aukštu. mėnesinės normalios. vaistus ryju jau 11 metų. nėštumo metu dopegytą, betaloką, dar ligoninėj kažko prirašė
Atsakyti
Sveikos,

o pas mane atvirksciai, zemas kraujo spaudimas (paskutini karta kai lankiaus pas gydytoja buvo 90/55). Ir pries nestuma budavo zemokas, bet ne taip - kaip kad dabar... Buna, kad darosi silpna. Kai kurios moterys alpsta nuo zemo kraujo spaudimo... Kava siek tiek padeda, o papildomu vaistu, bent jau kol kas, gine nepatare naudot...
Atsakyti
Dėl per aukšto kraujospūdžio guldo į ligoninę, o dėl per mažo neguldo? g.gif
Atsakyti
aukštą atseit lengviau numušt, negu žemą pakelt, ale turbūt pavojingesnis tas aukštas. aš dbr galvoju- skaičiavau gramą po gramo, auginau po savaitėlę, o žėk- da nešiosiu kokias 42sav. doh.gif . ale šian jau taip skauda viską, kad jomajo blink.gif
Atsakyti
blink.gif blink.gif blink.gif 165/120, pulsas 100 doh.gif . jei varysiu į ligoninę- iškart pjaus mad.gif mad.gif mad.gif zakalibal beee.gif
Atsakyti
vakar verkiau visą vakarą. spaudimas pakilo iki 200/140. taip išsigandau verysad.gif , visą naktį sėdėjau akis išvertus. dabar šokinėja, tai 170/100, tai 150/120. nu negaliu kaip knisa. kadangi mačiau kaip savaitgalį prižiūri, tai laukiu rytdienos
Atsakyti
QUOTE(rug @ 2007 04 22, 14:51)
vakar verkiau visą vakarą. spaudimas pakilo iki 200/140. taip išsigandau verysad.gif , visą naktį sėdėjau akis išvertus. dabar šokinėja, tai 170/100, tai 150/120. nu negaliu kaip knisa. kadangi mačiau kaip savaitgalį prižiūri, tai laukiu rytdienos

nu brac tu nejuokauk blink.gif unsure.gif
Atsakyti
sweikos smile.gif mano pilwukui jau 34 sawaites ir spaudimas zemas,na jis wisada toks buwo ir db galwoju ar tai nieko blogo? kaip jus manot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(welniukste @ 2007 04 23, 10:02)
sweikos  smile.gif mano pilwukui jau 34 sawaites ir spaudimas zemas,na jis wisada toks buwo ir db galwoju ar tai nieko blogo? kaip jus manot? g.gif

geriau zemesnis, nei aukstas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rug @ 2007 04 22, 14:51)

Nu bet tu likima uz ausu tampai ,negalima sitaip!!!!! Zinok tau kaili reikia ispersti gerai!!! juk ir tau ir vaikiukui kenkia toks spaudimas!!! unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
fool.gif ne išpersti, o išperti biggrin.gif . taigi, tik iš ligoninės nu. pati čiut aparpuolio negavau. šian jau norma, nu pagal mane- 150/100. ba iš ligoninės paleido su 150/110, baltymo nulis apskritas. ale, tas vaikis dar lįst nesiruošia nu. net pilvas nenusileido. išlįs po kelių mėnesių, su dantim ir su tam tikru išsilavinimu. nemanyk, aš praktiškai ant tašių miegu. tiesiog, mačiau, ką jie ten svaitgalį išdirbinėja. šį šeštadienį 38sav, gal jau reiktų ta proga ir pasipjaut g.gif
Atsakyti