Įkraunama...
Įkraunama...

Kraujospūdis nėštumo metu

4u.gif LAIKYKIS 4u.gif
Atsakyti
Mano spaudimas 80/60,kartais iš ryto būna silpnumo priepoliai...Kaip jūs keliate spaudima...????
Atsakyti
seip mano spaudimas 130/90 gydytoja sako, kad didokas. taciau teko konsultuotis ir dar su keliais gydytojais, tai vieni teigia normalu, nes laukiuosi, kiti mano, kad didokas. taip ir likau nesusiprastusi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytuke @ 2007 04 11, 15:36)
seip mano spaudimas 130/90 gydytoja sako, kad didokas. taciau teko konsultuotis ir dar su keliais gydytojais, tai vieni teigia normalu, nes laukiuosi, kiti mano, kad didokas. taip ir likau nesusiprastusi  g.gif

didokas,bet jei apatinis perzengs 100 jau negerai unsure.gif
Atsakyti
Norėčiau paklausti merginų kurios turi aukštą kraujospūdį. Ar prieš pastodamos vartojote vaistus mažinančius kraujo spaudimą? Ar pastojote kuri su aukštu? Ir dar: ar gausios jūsų mmm kai kraujospūdis aukštas?
Atsakyti
QUOTE(Minutėlė @ 2007 04 15, 17:16)
Norėčiau paklausti merginų kurios turi aukštą kraujospūdį. Ar prieš pastodamos vartojote vaistus mažinančius kraujo spaudimą? Ar pastojote kuri su aukštu? Ir dar: ar gausios jūsų mmm kai kraujospūdis aukštas?

As nevartojau jokiu vaistu nes man nemaise schmoll.gif ta prasme as nejauciau savo spaudimo ,jis budavo 140/90 4u.gif mano spaudimas dabar ir likes toks pat 140/90 bet mmm nera labai gausios normalios 4u.gif Su kraujo spaudimi tai nelabai gal susije g.gif

Ale RUG dingo kaskur? g.gif g.gif na tikekimes viskas gerai bigsmile.gif gal net supuoja savo 2.gif wub.gif
Atsakyti
ax.gif da nesūpuoja, ale trečiadienį čiut neišėmė unsure.gif tai tiek blioviau, sakiau- negimdysiu i fsio. sako, čia tau ne pageidavimų koncertas biggrin.gif . užsiraukiau baisiausiai. dvi savaites prabuvau ligoninėj. nu paleido prasivėdint, ale ar ilgam g.gif . nu, bet gi jau 36sav ir 3dienos new_russian.gif ir lelka jau 3kilus sveria. vat, koki mes maladecai. da kokią savaitytę patempt ir bus yess.gif
Atsakyti
Tau gerai,jau atvargai... blush2.gif O man tokie iligi buna tie paskutiniai menesiai... nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(rug @ 2007 04 16, 17:27)
ax.gif da nesūpuoja, ale trečiadienį čiut neišėmė unsure.gif tai tiek blioviau, sakiau- negimdysiu i fsio. sako, čia tau ne pageidavimų koncertas biggrin.gif . užsiraukiau baisiausiai. dvi savaites prabuvau ligoninėj. nu paleido prasivėdint, ale ar ilgam g.gif . nu, bet gi jau 36sav ir 3dienos new_russian.gif  ir lelka jau 3kilus sveria. vat, koki mes maladecai. da kokią savaitytę patempt ir bus yess.gif

Atsakyti
unsure.gif ką čia padarei?
Atsakyti
QUOTE(rug @ 2007 04 17, 17:57)
unsure.gif ką čia padarei?

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
blink.gif ale panos, kiba jum pavasaris galvas susuko? man tai jau suka. viską, ką gali. į lauką eit negaliu mad.gif - galva nuo pečių griūna. namie neįdomu. greičiau jau sprogt. lelka 3kilus sveria, galim traukt. ale gi baisu. unsure.gif
Atsakyti