Įkraunama...
Įkraunama...

Kraujospūdis nėštumo metu

QUOTE(rug @ 2007 04 02, 20:02)
biggrin.gif ale sugalvojai krosus lakstyt. man ir prie aukšto galva šarabanais ena kai bėgioju. alpstu ir alpstu. kaip meksikiečių serialuose biggrin.gif
jurginta, tu ma paaiškink, gal pameni- kai buvo baltymas rastas- kaip atrodė sysius blush2.gif ? man šįryt nervinis išsekimas buvo kai pamačiau, ka analizai visai drumzlini. tokio da nemačiau. gal tai baltymas? unsure.gif  4u.gif

Nemaciau zinok kadangi kateteriu eme tai labai ir neziurejau rolleyes.gif Patikek jei baltymo butu .. namie jau nesedetum unsure.gif Nors.. nuo gyd dar priklauso.bet tikrai manau taves nepaleistu schmoll.gif schmoll.gif O drumzlini gali nuo maisto,nuo visokiu faktoriu buti ,gal mazai gerei skysciu gal seip isskyru padaugejo g.gif g.gif Sunku pasakyti.dabar tavo laikas tokskad makst iskyru daugeje tai yra normalu mirksiukas.gif Kai grysi is gydytojos butinai pasakyk kaip sekesi ka sake 4u.gif

Apelsine ,tavo zemas spaudimas del to ir nualpai mirksiukas.gif Na ir zinoma BEGIOTI TAU NEDERETU doh.gif schmoll.gif
Atsakyti
Nu nezinau dabar man 15 savaiciu spaudimas pastoviai nukrites galva skauda daznai,saltis krato isgeriu kavos siek tiek geriau bet vistiek jau pora kartu teko gerti citramono nuo galvos skausmo nes neimanoma ir nezinau gydytoja nieko nesako blink.gif
Atsakyti
QUOTE(rug @ 2007 03 31, 17:38)
4u.gif nu taip ir yra. aš net tam tikrą tyrimą atlikau tongue.gif . sau guliu- 120/80, aplanko diedas, arba net paskambina- 150/90 blink.gif ir išsižadėt neina, ba vis laukiu kada dukrą padarys biggrin.gif

As is smalsumo vis uzsuku paziuret i si skyreli (nes nestumo metu ir man kraujospudis nuo tinimu buvo i didziaja puse ax.gif ), bet kaskart i liniuote paziurejus vis pasidziaugiu, kad tavo, rug, nestumas vis didesnis ir didesnis 4u.gif Ir sansu isgyventi vaikeliui, jei gimtu, kaskart vis daugiau ir daugiau smile.gif Bet vis tiek tavo vietoj tiek nerizikuociau - geriau jau iki gimdymo prasyciau gydytoju, kad neisleistu manes is ligonines ir netektu matyti vyro, jei jis tave taip veikia kaip raudonas skuduras buliu lotuliukas.gif
Neisizeisk uz palyginima 4u.gif mirksiukas.gif

QUOTE(apelsine @ 2007 04 02, 11:10)
Gal galit kas pasakyt, ar cia pas mane aukstas ar zemas spaudimas? Seip jau visada buvo pazemintas... g.gif  Ir ka daryt?  blink.gif  Gal amonjaka pastoviai uostyt????  g.gif  blink.gif

Zinok, man cia panasu tik i zema kraujospudi smile.gif Man nestumo vidury irgi kelis kartus taip buvo (tik i nestumo pabaiga kraujospudis pakilo), bet uztekdavo prigult keliom minutem, ir vel viskas budavo gerai thumbup.gif Jei butu aukstas kraujospudis, tai ir galva skaudetu, ir akyse raibuliuotu (jei labai aukstas kraujo spaudimas)
Amoniako neuostyk - nelabai gerai schmoll.gif
Atsakyti
Man nuo nestumo pradzios krauospudis buvo pakiles 140-150/90-100.Bet as jo nejausdavau.O tik prasidejo saremiai,nukrito iki 120/80. Ir taip su abiem vaikais ax.gif
Atsakyti
4u.gif ačiū už palaikymą. sysius be baltymo blush2.gif ax.gif
spaudimas buvo 160/100, norėjo guldyt iškart. davė į skudurus už šašlykus ir daržo kapstymą blink.gif . liepė ateit penktadienį, jei bus aukštas, tai guldys. nu jo, gulsiu aš mat per velykas unsure.gif . šiaip pagulėt gerai, tai gal ir pati po švenčių varysiu. ten nors echo padaro tongue.gif
Atsakyti
blink.gif jaučiuosi baisiai, ką daryt? 170/120... nu jofana mad.gif mad.gif mad.gif
Atsakyti
Užjaučiu.Jei man kas nors ne taip būtų,tai iškart supanikuočiau blink.gif
Atsakyti
sveikutes,

va pas mane irgi padidintas spaudimas, jau seniai, dabar leliui apie 11 savaiteliu, geriu dopegyt'a, bet irgi nelabai jis numusa, geriausiu atveju buna 130/82, bet dazniausiai laikosi apie 140/90, geriou po 1tabl dukart dienoje...
O kas baisiausiai, kad pas mane ir to nelempto baltymo yra blink.gif , klinikose ziurejo, tai 0,5g buvo, paskutiniam tyrime poliklinikoje tai net 1,0g rado, net nezinau kaip ji cia mazint..., ir kas svarbiausia dar gerokai pries niestuma jis pas mane buvo ir nelabai buvo aisku kodel ...........?????????
nors nelabai turiu valios ir sunkokai sekas, bet jau bent stengiuos vis daugiau maista reguliuot, kad inkstam lengviau butu, tai po kokios savaiteles eisiu pas gydytoja, gal geresnis tyrimas bus 4u.gif
Atsakyti
O pas mane pastoviai 110/60.... Silpnoka kartais būna dėl to verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rug @ 2007 04 04, 19:19)
blink.gif jaučiuosi baisiai, ką daryt? 170/120... nu jofana mad.gif  mad.gif  mad.gif

VARYK TIK I LIGONINE unsure.gif unsure.gif unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga28 @ 2007 03 23, 18:39)
atsargiai su ta pusleline.... nemazai bedos  nestuke.gif  pridaro... ir nevisuomet gerai baigiasi...

čia ne tam skirta tema, bet pasakysiu, kad pūslelinė nėra tokia pavojinga, jei ji buvo ir iki nestuke.gif bet jei pūslelinė atsiranda nėštumo metu pirmą kartą, tai jau blogiau

o dabar į temą: mane kankina žemas spaudimas, kartais jaučiu, kaip rankos sunkios pasidaro, apima silpnumas... pasimatuoju - 95/58 unsure.gif kavos gert negaliu, nes kyla rūgštys, todėl išgeriu brendžio mažą stikliuką blush2.gif greitai atstato į vietą bigsmile.gif

rug, nejuokai čia toks spaudimas, vietoj tavęs kreipčiaus į ligoninę unsure.gif
Atsakyti
4u.gif jau guliu. tada pakilo 186/126, tai moviau išsijuosus. prisiblioviau, kol laukiau atsakymo dėl baltymo, tai sakė, ka guldys arba į patologinį, arba į gimdyklą. čiut nenumiriau kaip buva baisu man į gimdyklą. ale baltymo nebuvo, tai tik į patologinį paguldė ir numušinėja. šiaip neišleido, bet išverkiau porai valandų biggrin.gif leliukas sveria 2.400, lyties nerodo doh.gif
Atsakyti