QUOTE(rug @ 2007 04 02, 20:02)
ale sugalvojai krosus lakstyt. man ir prie aukšto galva šarabanais ena kai bėgioju. alpstu ir alpstu. kaip meksikiečių serialuose
jurginta, tu ma paaiškink, gal pameni- kai buvo baltymas rastas- kaip atrodė sysius ? man šįryt nervinis išsekimas buvo kai pamačiau, ka analizai visai drumzlini. tokio da nemačiau. gal tai baltymas?
jurginta, tu ma paaiškink, gal pameni- kai buvo baltymas rastas- kaip atrodė sysius ? man šįryt nervinis išsekimas buvo kai pamačiau, ka analizai visai drumzlini. tokio da nemačiau. gal tai baltymas?
Nemaciau zinok kadangi kateteriu eme tai labai ir neziurejau Patikek jei baltymo butu .. namie jau nesedetum Nors.. nuo gyd dar priklauso.bet tikrai manau taves nepaleistu O drumzlini gali nuo maisto,nuo visokiu faktoriu buti ,gal mazai gerei skysciu gal seip isskyru padaugejo Sunku pasakyti.dabar tavo laikas tokskad makst iskyru daugeje tai yra normalu Kai grysi is gydytojos butinai pasakyk kaip sekesi ka sake
Apelsine ,tavo zemas spaudimas del to ir nualpai Na ir zinoma BEGIOTI TAU NEDERETU