rug, 30 Kov 2007 - 18:49, parašė:
rug, 30 Kov 2007 - 18:49, parašė: nu tu čia man baik. nežaidžiu . ale šian vėl nuo ryto tik kyla, kyla. nu kiek aš galiu pas juos trankytis? jau net nepatogu. dabar 170/110. jaučiuos bišk apspangus, bet nesmarkiai. jei ryt nepagerės- varysiu. ale gal pagerės
nU ZIUREK BET PAPRASATAI KADA APATINIS VIRS 100 TAI JAU IR GREITOJI VEZA GREITAI
rug, 31 Kov 2007 - 17:38, parašė:
rug, 31 Kov 2007 - 17:38, parašė: nu taip ir yra. aš net tam tikrą tyrimą atlikau . sau guliu- 120/80, aplanko diedas, arba net paskambina- 150/90 ir išsižadėt neina, ba vis laukiu kada dukrą padarys
isvada Mesk vyra lauk
rug, 01 Bal 2007 - 11:16, parašė:
rug, 01 Bal 2007 - 11:16, parašė: negaliu. perdaug jis man gyvenimo suėdė. reik da atkeršyt . skauda galvą ištisai. silpna. ojej, nebegaliu. jau galėtų viskas greičiau pralėkt. nepatinka man būt nėščiai. gerai dar, kad graži, nes visai užsigraužčiau
Noriu pasikonsultuot. Nugi man 20 savaiciu nestumo, o syrit pabegejau gal kokius 10 metru, ir galva apsisuko, pradejau alpti... Atsipeikejau po kokiu 20 min... Nu pirma karta taip... Issigandau, ir daba visa diena kaip kokia muse pridvesus, bijau net i lauka eit...
Gal galit kas pasakyt, ar cia pas mane aukstas ar zemas spaudimas? Seip jau visada buvo pazemintas... Ir ka daryt? Gal amonjaka pastoviai uostyt????
jurginta, tu ma paaiškink, gal pameni- kai buvo baltymas rastas- kaip atrodė sysius ? man šįryt nervinis išsekimas buvo kai pamačiau, ka analizai visai drumzlini. tokio da nemačiau. gal tai baltymas?
apelsine, 02 Bal 2007 - 12:10, parašė:
apelsine, 02 Bal 2007 - 12:10, parašė: Laba diena
Noriu pasikonsultuot. Nugi man 20 savaiciu nestumo, o syrit pabegejau gal kokius 10 metru, ir galva apsisuko, pradejau alpti... Atsipeikejau po kokiu 20 min... Nu pirma karta taip... Issigandau, ir daba visa diena kaip kokia muse pridvesus, bijau net i lauka eit...
Gal galit kas pasakyt, ar cia pas mane aukstas ar zemas spaudimas? Seip jau visada buvo pazemintas... Ir ka daryt? Gal amonjaka pastoviai uostyt????
Gali ir per zemas ir per aukstas buti.Man tokie bajeriai darosi nuo per zemo,pazistu drauge,kuri nuo auksto spaudimo krisdavo.Jeigu iki 20 sav,kiekviena kart per patikrinimus buvo zemesnis spaudimas,tai reiskia,kad nuo zemo taip atsitiko.