Įkraunama...
Įkraunama...

Kraujospūdis nėštumo metu

unsure.gif nu tu čia man baik. nežaidžiu unsure.gif . ale šian vėl nuo ryto tik kyla, kyla. nu kiek aš galiu pas juos trankytis? jau net nepatogu. dabar 170/110. jaučiuos bišk apspangus, bet nesmarkiai. jei ryt nepagerės- varysiu. ale gal pagerės unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rug @ 2007 03 30, 18:49)

rug, 30 Kov 2007 - 18:49, parašė:

rug, 30 Kov 2007 - 18:49, parašė:

unsure.gif nu tu čia man baik. nežaidžiu unsure.gif . ale šian vėl nuo ryto tik kyla, kyla. nu kiek aš galiu pas juos trankytis? jau net nepatogu. dabar 170/110. jaučiuos bišk apspangus, bet nesmarkiai. jei ryt nepagerės- varysiu. ale gal pagerės unsure.gif

nU ZIUREK g.gif g.gif BET PAPRASATAI KADA APATINIS VIRS 100 TAI JAU IR GREITOJI VEZA GREITAI unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
ai, ka jis man visada visrš 100 cool.gif nu pagal savijautą. man kartais su aukštesniu visai nieko, o kartais 150/100 ir galva net ūžia. jau maždaug jaučiu kada reik lėkt ar vaistų daugiau maktelt. o va, ligoninėj išvis spaudimo nėr. tai kur čia šuo pakastas? alergija nuo vyro?
Atsakyti
QUOTE(rug @ 2007 03 31, 12:14)

rug, 31 Kov 2007 - 12:14, parašė:

rug, 31 Kov 2007 - 12:14, parašė:

o va, ligoninėj išvis spaudimo nėr. tai kur čia šuo pakastas? alergija nuo vyro?

o va, ligoninėj išvis spaudimo nėr. tai kur čia šuo pakastas? alergija nuo vyro?

Tai jau tikriausiai lotuliukas.gif
Atsakyti
4u.gif nu taip ir yra. aš net tam tikrą tyrimą atlikau tongue.gif . sau guliu- 120/80, aplanko diedas, arba net paskambina- 150/90 blink.gif ir išsižadėt neina, ba vis laukiu kada dukrą padarys biggrin.gif
Atsakyti
Tikrai,kad blink.gif Būna kitoms toks "Balto chalato sindromas" kai pakyla AKS,o tau matyt "Vyro sindromas" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rug @ 2007 03 31, 17:38)

rug, 31 Kov 2007 - 17:38, parašė:

rug, 31 Kov 2007 - 17:38, parašė:

4u.gif nu taip ir yra. aš net tam tikrą tyrimą atlikau tongue.gif . sau guliu- 120/80, aplanko diedas, arba net paskambina- 150/90 blink.gif ir išsižadėt neina, ba vis laukiu kada dukrą padarys biggrin.gif

blink.gif blink.gif isvada Mesk vyra lauk biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
negaliu. perdaug jis man gyvenimo suėdė. reik da atkeršyt biggrin.gif . skauda galvą ištisai. silpna. ojej, nebegaliu. jau galėtų viskas greičiau pralėkt. nepatinka man būt nėščiai. gerai dar, kad graži, nes visai užsigraužčiau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rug @ 2007 04 01, 11:16)

rug, 01 Bal 2007 - 11:16, parašė:

rug, 01 Bal 2007 - 11:16, parašė:

negaliu. perdaug jis man gyvenimo suėdė. reik da atkeršyt biggrin.gif . skauda galvą ištisai. silpna. ojej, nebegaliu. jau galėtų viskas greičiau pralėkt. nepatinka man būt nėščiai. gerai dar, kad graži, nes visai užsigraužčiau verysad.gif

g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

Noriu pasikonsultuot. Nugi man 20 savaiciu nestumo, o syrit pabegejau gal kokius 10 metru, ir galva apsisuko, pradejau alpti... Atsipeikejau po kokiu 20 min... Nu pirma karta taip... Issigandau, ir daba visa diena kaip kokia muse pridvesus, bijau net i lauka eit...
Gal galit kas pasakyt, ar cia pas mane aukstas ar zemas spaudimas? Seip jau visada buvo pazemintas... g.gif Ir ka daryt? blink.gif Gal amonjaka pastoviai uostyt???? g.gif blink.gif
Atsakyti
biggrin.gif ale sugalvojai krosus lakstyt. man ir prie aukšto galva šarabanais ena kai bėgioju. alpstu ir alpstu. kaip meksikiečių serialuose biggrin.gif
jurginta, tu ma paaiškink, gal pameni- kai buvo baltymas rastas- kaip atrodė sysius blush2.gif ? man šįryt nervinis išsekimas buvo kai pamačiau, ka analizai visai drumzlini. tokio da nemačiau. gal tai baltymas? unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(apelsine @ 2007 04 02, 12:10)

apelsine, 02 Bal 2007 - 12:10, parašė:

apelsine, 02 Bal 2007 - 12:10, parašė:

Laba diena  4u.gif

Noriu pasikonsultuot. Nugi man 20 savaiciu nestumo, o syrit pabegejau gal kokius 10 metru, ir galva apsisuko, pradejau alpti... Atsipeikejau po kokiu 20 min... Nu pirma karta taip... Issigandau, ir daba visa diena kaip kokia muse pridvesus, bijau net i lauka eit...
Gal galit kas pasakyt, ar cia pas mane aukstas ar zemas spaudimas? Seip jau visada buvo pazemintas... g.gif  Ir ka daryt?  blink.gif  Gal amonjaka pastoviai uostyt????  g.gif  blink.gif

Laba diena  4u.gif

Gal galit kas pasakyt, ar cia pas mane aukstas ar zemas spaudimas? Seip jau visada buvo pazemintas... g.gif  Ir ka daryt?  blink.gif  Gal amonjaka pastoviai uostyt????  g.gif  blink.gif

Gali ir per zemas ir per aukstas buti.Man tokie bajeriai darosi nuo per zemo,pazistu drauge,kuri nuo auksto spaudimo krisdavo.Jeigu iki 20 sav,kiekviena kart per patikrinimus buvo zemesnis spaudimas,tai reiskia,kad nuo zemo taip atsitiko.
Atsakyti