Įkraunama...
Įkraunama...

Kraujospūdis nėštumo metu

Inga- sssss....negazdink manes biggrin.gif as ir tep visko bijau blush2.gif namie viena bijau buti,vyras y darba,mane pas mama veza...nzn bet bijau visko blush2.gif
Atsakyti
oij as negasdinu!! ir nesigasdink!!!
tik sakau kad nenumok ranka, o gydykis imanomom priemonem 4u.gif

o gal jau viskas ir gerai?
Atsakyti
Jau atrodo kad uzgijo smile.gif bet kad mums cia veida labai jau metyt visokiais neaiskiais pletmais sad.gif sako nuo salcio man cia.... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(*sinsiliuke* @ 2007 03 27, 20:09)

*sinsiliuke*, 27 Kov 2007 - 20:09, para�ė:

*sinsiliuke*, 27 Kov 2007 - 20:09, para�ė:

Jau atrodo kad uzgijo smile.gif bet kad mums cia  veida labai jau metyt visokiais neaiskiais pletmais sad.gif sako nuo salcio man cia....  blink.gif

Jau atrodo kad uzgijo smile.gif bet kad mums cia  veida labai jau metyt visokiais neaiskiais pletmais sad.gif sako nuo salcio man cia....  blink.gif

g.gif o tu gydytojos klausei?
seip tai vadinamu dederviniu ar pigmentiniu demiu nestumo metu gali atsirast... bet nezinau ar jos pas tave butent tos... g.gif
Atsakyti
Nea,nebuwau pas gydytojus pakolkas,nes as nelendu prie to veido ir man viskas nyksta nuo veido g.gif
Atsakyti
QUOTE(*sinsiliuke* @ 2007 03 28, 11:53)

*sinsiliuke*, 28 Kov 2007 - 11:53, para�ė:

*sinsiliuke*, 28 Kov 2007 - 11:53, para�ė:

Nea,nebuwau pas gydytojus pakolkas,nes as nelendu prie to veido ir man viskas nyksta nuo veido  g.gif

Nea,nebuwau pas gydytojus pakolkas,nes as nelendu prie to veido ir man viskas nyksta nuo veido  g.gif

sverbu nyksta... thumbup.gif
o tu vitaminus nesciosioms geri? neuztenka gal to ka su maistu gauni ir tau ir leliui? g.gif
Atsakyti
Tep tep geriam vitaminukus ir gelezy,nes mums po inkstu uzdegimo labai nukrito kraujukas smile.gif
Atsakyti
o pas man visą naktį buvo 170/120, maniau akys ant kaktos išlips help.gif , šian jau nieko. tik va, baisu, ka per tokius bajerius to baltymo neatsirastų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rug @ 2007 03 28, 20:03)

rug, 28 Kov 2007 - 20:03, para�ė:

o pas man visą naktį buvo 170/120, maniau akys ant kaktos išlips help.gif , šian jau nieko. tik va, baisu, ka per tokius bajerius to baltymo neatsirastų doh.gif

blink.gif Kur ziuri tavo gydytoja? As jos vietoj iki pat gimdymo laikyciau ligoninej nesciaja su tokiu aukstu kraujospudziu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rug @ 2007 03 28, 22:03)

rug, 28 Kov 2007 - 22:03, para�ė:

rug, 28 Kov 2007 - 22:03, para�ė:

ojei g.gif tu dar nesupakuota ligoninej???
Atsakyti
nu tai jau du kartus gulėjau. šiandien irgi visai nekas. jau matyt, nebeilgai tempsiu. nu, bet pranašavo, kad išvis neišnešiosiu, o jau tuoj 34sav tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(rug @ 2007 03 28, 20:03)

Zaidi su likimu mergyt unsure.gif unsure.gif as jau buciau pati nuvaziavus unsure.gif unsure.gif
Atsakyti