Mano irgi spaudimas 100/55,bet nieko nesakė,tik liepė širdį pasitikrint. Pasitikrinau,bet viskas gerai su širdele.Ir niekas nieko daugiau nesakė,tai supratau.kad viskas ok.
QUOTE(Dziaugsmukas @ 2007 03 15, 23:17)
Norejau paklausti mamyciu,ar jums,turincioms zema spaudima nesidaro bloga,silpna visuomenniame transporte?nes pas mane irgi zemokas 100/55.Tai pastoviai problemos autobusuose,traukiniuose ir tt.Ir dar pastebejau ,kad kur daug zmoniu ir prikvepuota,nu tai tip silpna atrodo nukrisi.
as seip visuomeniniu transportu nesinaudoju... bet jei kokioj maximoj ilgiau uzsibunu, ar dar kokioj pardej, tai tiesiog kelienai net linksta kaip negera...
bet sakau man kava labai padeda ir nuo galvos skausmo ir nuo zemo spaudimo... rytais su pienuku pasidarau puodeliuka ir isgeriu kaip vaistus
Sveikutes, man kartais buna toks pat jausmas, tik nuo aplinkos jis visiskai nepriklauso...neseniai issiaiskinau, kad tuo momentu, nors spaudimas ir zemas (100/55) pulsas pakyla iki 90. As visuomet buvau miegapele, kunas atsibunda tik apie pietu meta, tai jau kaip ir iprasta busena, bet tie pulso "pokstai" tikrai streso ivaro...
Geriu ir aš kavą su pienu.Tik todėl,kad spaudimą sukelt,bet jau ji man tokia neskani nėštumo metu ...o taip anksčiau ją mėgau
QUOTE(medija @ 2007 03 20, 13:51)
Sveikutes, man kartais buna toks pat jausmas, tik nuo aplinkos jis visiskai nepriklauso...neseniai issiaiskinau, kad tuo momentu, nors spaudimas ir zemas (100/55) pulsas pakyla iki 90. As visuomet buvau miegapele, kunas atsibunda tik apie pietu meta, tai jau kaip ir iprasta busena, bet tie pulso "pokstai" tikrai streso ivaro...
pas mane lygiai tas pats - pulsas sokteli iki 90, o spaudimas is ryto 106 ant 65
beje nestumo pradzioj net turejau toki priepuoliuka galinma sakyti, nes visa nakti del pulso miegot negalejau, ryte kaip lavonas buvau, pulsas visa nakti buvo 112 tai po to prasidejo mano vizitai pas kardiologe, nes gine itare tachikardija. Zodziu, man tai nepasikartojo daugiau, bet sirdele vistiek kartais girdziu kaip dungsi, todel visad seku savo bukle, tiek spaudima, tiek pulsa
Sveikos mamytes
Pas mus taip pat zemas spaudimas. Mums dazniausiai silpna pasidaro kai koioj maximoj prie kasos stovime tada jau mes krentame. Bet daktare sake,kad normalu jog nestukem spaudimas nukrenta,sako su tuo apsipratsi reikia....
Klausykite nestukes,ar man vienai cia taip ar ir kitoms nestukems nutike taip buwo,kai tik pastojau man visos ligos prasidejo ir inkstu uzdegimas ir visokios bakterijos mus puola. Nuo pat nestumo pradzios mes nesiskiriam su antiiotikais..... mums jau ir baisoka darosi...
Pas mus taip pat zemas spaudimas. Mums dazniausiai silpna pasidaro kai koioj maximoj prie kasos stovime tada jau mes krentame. Bet daktare sake,kad normalu jog nestukem spaudimas nukrenta,sako su tuo apsipratsi reikia....
Klausykite nestukes,ar man vienai cia taip ar ir kitoms nestukems nutike taip buwo,kai tik pastojau man visos ligos prasidejo ir inkstu uzdegimas ir visokios bakterijos mus puola. Nuo pat nestumo pradzios mes nesiskiriam su antiiotikais..... mums jau ir baisoka darosi...
[QUOTE]
Man irgi su nestumu prasidejo daugybe negalavimu.Ir nors saugau save labai,vis tiek kas nors vis atsitinka.Tik pastojau prasidejo dantu uzdegimas,buvau danti susitvarkius men pries pastojant.Mucinausi su tuo dantim.Dantistas naudojo rentgena,nuotraukai padaryti,paskui visokius vaistus nuskausminti.O as nervuojuosi, zinau,kad pradzioj nestumo negerai visa tai.Na,bet ner ka kitka daryti kai nezmoniskas skausmas tesiasi savaitem.Praejo dantis,prasidejo lupu puslelines,pradzioj kas men,paskui kas 2 sav .Nespeja sugyti lupa,jau naujas sasas darosi.Vaistai jokie nepadeda.Ir atrodo labai gerai ir sveikai maitinuosi,vitaminus nesciosioms geriu .O kur dar daugybe kitu nusiskundimu,tokiu kaip ,kad ivairus skausmai,pastoviai kraujuojanti nosis ir tt.Ir dar zmones sako,kad nestumas ne liga.Na taip,bet ir ne pati lengviausia busena
Taciau manau,kad nera turbut tokios nestukes,kuri neturetu jokiu nusiskundimu
Aisku viska atperka galutinis tikslas
Man irgi su nestumu prasidejo daugybe negalavimu.Ir nors saugau save labai,vis tiek kas nors vis atsitinka.Tik pastojau prasidejo dantu uzdegimas,buvau danti susitvarkius men pries pastojant.Mucinausi su tuo dantim.Dantistas naudojo rentgena,nuotraukai padaryti,paskui visokius vaistus nuskausminti.O as nervuojuosi, zinau,kad pradzioj nestumo negerai visa tai.Na,bet ner ka kitka daryti kai nezmoniskas skausmas tesiasi savaitem.Praejo dantis,prasidejo lupu puslelines,pradzioj kas men,paskui kas 2 sav .Nespeja sugyti lupa,jau naujas sasas darosi.Vaistai jokie nepadeda.Ir atrodo labai gerai ir sveikai maitinuosi,vitaminus nesciosioms geriu .O kur dar daugybe kitu nusiskundimu,tokiu kaip ,kad ivairus skausmai,pastoviai kraujuojanti nosis ir tt.Ir dar zmones sako,kad nestumas ne liga.Na taip,bet ir ne pati lengviausia busena
Taciau manau,kad nera turbut tokios nestukes,kuri neturetu jokiu nusiskundimu
Aisku viska atperka galutinis tikslas
su ta lupos puslenine....alia as ja kaip tik turiu...nors pas mane ji labai labai retas dalykas budavo....
QUOTE(*sinsiliuke* @ 2007 03 23, 14:51)
su ta lupos puslenine....alia as ja kaip tik turiu...nors pas mane ji labai labai retas dalykas budavo....
atsargiai su ta pusleline.... nemazai bedos pridaro... ir nevisuomet gerai baigiasi...
O siandien klausiau savo akuseres ka daryti kai jauciu,kad spaudimas zemas ir esu ne namie.Nes kai namie bune,tai visada isgeriu kavos.Bet kai uzeina kokioj pardej ar visuomeniniam transporte,tai jau ne juokai kiekviena karta kritineti.Tai man ji patare tureti saldainiu .Tai labai apsidziaugiau nes saldainius as labai megstu.o dar patare,kad namie geriau ne kava gerti,bet buljona ar koki sirupa,sultis .Tipo tai greiciau suveikia nei kava.
Mano kraujo spaudimas maziausiai buvo 98/66, o didziausias 122/86. Esu jau 21 savaite nescia.