Mano tmeperatura beveik visada aukstesne nei iprasta. Jeigu man temperaturos 37, tai nereiskia kad as sergu.O nestumo metu irgi panasiai. Blogai jausdavausi budavo virs 37, gerai jausdavausi budavo nuo 36,8 iki 37. Klausiau gydytojo, sake jeigu anksciau taip budavo tai nera pavojinga bet aisku reikia save stebeti, stebeti savo savijauta. Kadangi as gerai jauciuosi vadinasi viskas gerai.
o mane varo į ligoninę. sakė, preeklampsija. nors nėr baltymo, bet visi požymiai ir tas spaudimas nekrenta tikiuosi, dar nepjaus. nes mano lelius dar nepasiruošęs lįst lauk
QUOTE(rug @ 2007 03 06, 17:33)
o mane varo į ligoninę. sakė, preeklampsija. nors nėr baltymo, bet visi požymiai ir tas spaudimas nekrenta tikiuosi, dar nepjaus. nes mano lelius dar nepasiruošęs lįst lauk
Tai ir vaziuok i ligonine. Ir pailsesi nuo namu, ir nusiraminsi. Ir tau bus gerai, ir leliui. Jau geriau nelaukt tos situacijos, kaip kad buvo laidu vedejai D.Tamosiunaitei.
Sveikatytes tau
ačiukas, varysiu ryt iš pačio ryto. dabar dėl viso pikto siūnu leliui vokelį ir baltą užvalkalą, kad būtų galima užmūturiuot pasiimant iš ligoninės. bet manau, kad tik pagulėsiu ir grįšiu. nu tikiuos o gal ir lytį sužinosiu
Na kol nebuvau ne nezinojau kas yra aukstas ar zemas spaudimas... o kai pastojau labai uzeidavo galva skaudet..pamatvo gine spaudima sako mazas gerk kava o jos as nemegstu visai, bet dabar geriu kad tik neskaudetu galvos
o mane paleido savaitgaliui. ligoninėj spaudimo išvis nėr . dar pasirodo, kad gali tekt pačiai gimdyt. tai dabar viską pervirškinu, nes daugybę metų maniau, kad po cezario ir šiaip su spaudimu pačiai negalima. ale viskas kaip keičiasi
QUOTE(rug @ 2007 03 10, 14:12)
o mane paleido savaitgaliui. ligoninėj spaudimo išvis nėr . dar pasirodo, kad gali tekt pačiai gimdyt. tai dabar viską pervirškinu, nes daugybę metų maniau, kad po cezario ir šiaip su spaudimu pačiai negalima. ale viskas kaip keičiasi
Zinoma su aukstu spaudimu _negalima gimdyti!!!!! Nukraujuosi,atsoks placenta ir tave pacia istiks insultas!!!!
Be jokiu kalbu ...
Po cezario jei viskas gerai galima paciai gimdyti
Tik ne preeklamsijos atveju ir dar su spaudimu Kokia cia ligonine tave taip ziuri ir si vis paleidzia namo...absurdas kaskoks
kava labai padeda sureguliuoti spaudima
QUOTE(rug @ 2007 03 10, 15:12)
tas spaudimas slidus dalykas...čia ir yr,čia nėr...man visąlaik sako.kad jis žemas,bet kuo jį pakelt?Gal su kranu... Šiaip jis man nemaišo,koks bebūtų,tik kad pagrandukui nepakenktų...
O po cezario jau ne viena gimdė pati.Turiu giminėj tokių pavyzdžių,kai pirmą vaikutį išpjauna,o kitą pati gan lengvai pagimdo.
Tad nusiteik,kad viskas bus gerai
Aš kai su antru vaikščiojau irgi spaudimą turėjau 150/90.Gulėjau ir ligoninėj ir namuose vaistus gėriau-niekas nepadėjo.Iki pat gimdymo jis buvo ir galvą labai skaudėjo pastoviai Bet,deja ir pagimdžius tas spaudimas liko,nors iki tol niekada nebuvo nieko panašaus
O gimdyti po pirmo cezario su tokiu spaudimu kaip mano būtų leidę,tik kad buvo ir kitokių problemų,tai dėl to ir antrą cezarį darė
O gimdyti po pirmo cezario su tokiu spaudimu kaip mano būtų leidę,tik kad buvo ir kitokių problemų,tai dėl to ir antrą cezarį darė
taigi paleido, nes vieną rytą buvo netgi 110/60 sakau, man nuo namų, nuo vyro alergija, tai sako- laikysim iki gimdymo . gal ir neblogai būtų(jei šertų žmoniškai , nes man nuo jų jovalo negera darosi). bet, kad slidus, tai faktas, nes išleidžiant buvo 140/100 . o namie tai, siaubas nu. nervai nelaiko. ryt popiet varau atgal, bet greičiausiai, kitą dieną namolio paleis
QUOTE(mumis1 @ 2004 08 25, 19:31)
Mamytes,
o gal kam buvo per zemas spaudimas. o tai man 90/57 nuolat ir nezinau ar cia nieko . gydytoja sako, kad cia vegetacine sistema tokia, bet kai man nukrenta, mazius nekruta, tai bijau, kad ko neatsitiktu
o gal kam buvo per zemas spaudimas. o tai man 90/57 nuolat ir nezinau ar cia nieko . gydytoja sako, kad cia vegetacine sistema tokia, bet kai man nukrenta, mazius nekruta, tai bijau, kad ko neatsitiktu
as isgeriu kavos puoduka su pienu ir pakelia spaudima