Įkraunama...
Įkraunama...

Kraujospūdis nėštumo metu

Mano tmeperatura beveik visada aukstesne nei iprasta. Jeigu man temperaturos 37, tai nereiskia kad as sergu.O nestumo metu irgi panasiai. Blogai jausdavausi budavo virs 37, gerai jausdavausi budavo nuo 36,8 iki 37. Klausiau gydytojo, sake jeigu anksciau taip budavo tai nera pavojinga bet aisku reikia save stebeti, stebeti savo savijauta. Kadangi as gerai jauciuosi vadinasi viskas gerai.
Atsakyti
o mane varo į ligoninę. sakė, preeklampsija. nors nėr baltymo, bet visi požymiai ir tas spaudimas nekrenta doh.gif tikiuosi, dar nepjaus. nes mano lelius dar nepasiruošęs lįst lauk schmoll.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rug @ 2007 03 06, 17:33)
o mane varo į ligoninę. sakė, preeklampsija. nors nėr baltymo, bet visi požymiai ir tas spaudimas nekrenta doh.gif tikiuosi, dar nepjaus. nes mano lelius dar nepasiruošęs lįst lauk schmoll.gif  verysad.gif

Tai ir vaziuok i ligonine. Ir pailsesi nuo namu, ir nusiraminsi. Ir tau bus gerai, ir leliui. Jau geriau nelaukt tos situacijos, kaip kad buvo laidu vedejai D.Tamosiunaitei.
Sveikatytes tau 4u.gif
Atsakyti
ačiukas, varysiu ryt iš pačio ryto. dabar dėl viso pikto siūnu leliui vokelį ir baltą užvalkalą, kad būtų galima užmūturiuot pasiimant iš ligoninės. bet manau, kad tik pagulėsiu ir grįšiu. nu tikiuos unsure.gif o gal ir lytį sužinosiu biggrin.gif
Atsakyti
Na kol nebuvau nestuke.gif ne nezinojau kas yra aukstas ar zemas spaudimas... o kai pastojau labai uzeidavo galva skaudet..pamatvo gine spaudima sako mazas gerk kava smile.gif o jos as nemegstu visai, bet dabar geriu kad tik neskaudetu galvos smile.gif
Atsakyti
o mane paleido savaitgaliui. ligoninėj spaudimo išvis nėr unsure.gif . dar pasirodo, kad gali tekt pačiai gimdyt. tai dabar viską pervirškinu, nes daugybę metų maniau, kad po cezario ir šiaip su spaudimu pačiai negalima. ale viskas kaip keičiasi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rug @ 2007 03 10, 14:12)
o mane paleido savaitgaliui. ligoninėj spaudimo išvis nėr unsure.gif . dar pasirodo, kad gali tekt pačiai gimdyt. tai dabar viską pervirškinu, nes daugybę metų maniau, kad po cezario ir šiaip su spaudimu pačiai negalima. ale viskas kaip keičiasi doh.gif

Zinoma 4u.gif su aukstu spaudimu _negalima gimdyti!!!!! Nukraujuosi,atsoks placenta ir tave pacia istiks insultas!!!! verysad.gif

Be jokiu kalbu ...

Po cezario jei viskas gerai galima paciai gimdyti mirksiukas.gif
Tik ne preeklamsijos atveju ir dar su spaudimu doh.gif doh.gif Kokia cia ligonine tave taip ziuri g.gif blink.gif ir si vis paleidzia namo...absurdas kaskoks mega_shok.gif mega_shok.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo =SVAJA=: 10 kovo 2007 - 22:17
kava labai padeda sureguliuoti spaudima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rug @ 2007 03 10, 15:12)

tas spaudimas slidus dalykas...čia ir yr,čia nėr...man visąlaik sako.kad jis žemas,bet kuo jį pakelt?Gal su kranu... blush2.gif Šiaip jis man nemaišo,koks bebūtų,tik kad pagrandukui nepakenktų... rolleyes.gif
O po cezario jau ne viena gimdė pati.Turiu giminėj tokių pavyzdžių,kai pirmą vaikutį išpjauna,o kitą pati gan lengvai pagimdo. tongue.gif
Tad nusiteik,kad viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmal: 11 kovo 2007 - 16:17
Aš kai su antru vaikščiojau irgi spaudimą turėjau 150/90.Gulėjau ir ligoninėj ir namuose vaistus gėriau-niekas nepadėjo.Iki pat gimdymo jis buvo ir galvą labai skaudėjo pastoviai blink.gif Bet,deja ir pagimdžius tas spaudimas liko,nors iki tol niekada nebuvo nieko panašaus g.gif
O gimdyti po pirmo cezario su tokiu spaudimu kaip mano būtų leidę,tik kad buvo ir kitokių problemų,tai dėl to ir antrą cezarį darė blink.gif
Atsakyti
taigi paleido, nes vieną rytą buvo netgi 110/60 blink.gif blink.gif blink.gif lotuliukas.gif sakau, man nuo namų, nuo vyro alergija, tai sako- laikysim iki gimdymo thumbup.gif . gal ir neblogai būtų(jei šertų žmoniškai blush2.gif , nes man nuo jų jovalo negera darosi). bet, kad slidus, tai faktas, nes išleidžiant buvo 140/100 doh.gif . o namie tai, siaubas nu. nervai nelaiko. doh.gif ryt popiet varau atgal, bet greičiausiai, kitą dieną namolio paleis
Atsakyti
QUOTE(mumis1 @ 2004 08 25, 19:31)
Mamytes,

o gal kam buvo per zemas spaudimas. o tai man 90/57 nuolat ir nezinau ar cia nieko g.gif . gydytoja sako, kad cia vegetacine sistema tokia, bet kai man nukrenta, mazius nekruta, tai bijau, kad ko neatsitiktu blink.gif

as isgeriu kavos puoduka su pienu ir pakelia spaudima smile.gif
Atsakyti