QUOTE(Rama33 @ 2007 02 27, 12:00)
Rug, labai tave užjaučiu dėl Tavo situacijos. Bet tikrai turėtum kažkaip pasistengti, kad niekas tavęs neišmuštų iš vėžių. Na, nesusiplovė indų - kai švarių nebebus - susiplaus. Ir valgyt patys pasigamins, jei nebus kam kitam pagaminti. Spauk į viską ir galvok apie savo lėlytę pilvelyje.
Mano situacija taip pat nėra gera - nustatė preeklampsiją. Pirmieji požymiai buvo prasidėjęs kojų, po to ir rankų tynimas. Po to ėmė kilti spaudimas, rado baltymų šlapime. Paskutinį kartą kai tikrino spaudimą, jis buvo 170/95 (paprastai mano spaudimas būna net pernelyg žemas). Vaikelio svoris atsilieka. Laimei, kad jo širdelės mano kraujospūdis neveikia, o ir virkštele gauna pakankamai kraujo. Kraujo tyrimas neblogas, tik dėl to dar esu išleista namo. Bet po poros dienų mane ir vėl tirs. Jeigu situacija negerės, kaip sakė gydytojas, reikės gimdyti anksčiau, gal net kitą savaitę... Gerai, kad man jau beveik 36 savaitė. Tik kad vaikelis dar toks mažytis - apie 2 kg...
ačiū už užuojautą, ale pačiai irgi, žiūriu, ne pyragai
tu kur čia esi, kad paleido su baltymasi, kraujospūdžiu ir visais kitais malonumasi? nu stebuklai ne gydytojai
. spjaut negaliu, nes nemoku.
o šiaip, tai jau porą savaičių man visai nekas
irgi, spaudimas vakare kyla 160/110, o ryte atsikeliu 140/105. nesąmonė. matyt, jau ir nekris, tai kaip ir pasiruošus viskam nemaloniausiam. taip noriu tą vakutį panešiot, kad nereiktų inkubatorių, ligų ir visokio š atsiprašant. nežinau, eisiu antrad pas ginę, nešiu savo sysių, tai taip bijau, kad to baltymo nerastų
visi žmonės kaip žmonės, o aš tokia nuostabi ir graži...gyvenimo būdas