Aš jau 11 metų hipertonikė. prasidėjo antro neštumo pabaigoje ir nebesustojo. dabar laukiuosi ir labai bijau dėl vaikučio. dopegytas beveik nieko nenumuša, tai ir vaikštau su 150/100 . o trečią trimestrą sakė- dar kils, tai net nežinau kaip man išnešiot tą žvirbliuką
o man dar daktare pasake, kad spaudimas, kaip dar viena is toksikozes formu, kai organizmas vis dar kovoja su maziuko buvimu.
o mano spaudimas paskutiniu metu 120/60, tai gydytoja nusiuntė kažkokį kraujo tyrimą pasidaryti, sakė kažką apie sistolinį spaudimą.nieko nesupratau, gal ka ką žino?
QUOTE(AGNIUXX @ 2007 01 10, 10:32)
o mano spaudimas paskutiniu metu 120/60, tai gydytoja nusiuntė kažkokį kraujo tyrimą pasidaryti, sakė kažką apie sistolinį spaudimą.nieko nesupratau, gal ka ką žino?
Man visa nestuma 110/60 , o pries budavo 130/80. O kas tas sistolinis tai pirma kart girdziu
QUOTE(AGNIUXX @ 2007 01 10, 10:32)
mano spaudimas,tai manau normalus 114/74,tai tas 114 ir vadinasi sistolinis (kurį mes vadiname virsutiniu,o apatinis tai diastolinis) Tai yra parašyta spaudimo aparato instrukcijoje
jezau, ir iš kur jūs tokį spaudimą gaunat? man jau nervai nebelaiko. jei tik vaikutis nustoja spardytis- aš jį visaip kalbinu ir pirštu kutenu, kad nemiegotų. taip man baisu
QUOTE(rug @ 2007 01 07, 15:31)
Aš jau 11 metų hipertonikė. prasidėjo antro neštumo pabaigoje ir nebesustojo. dabar laukiuosi ir labai bijau dėl vaikučio. dopegytas beveik nieko nenumuša, tai ir vaikštau su 150/100 . o trečią trimestrą sakė- dar kils, tai net nežinau kaip man išnešiot tą žvirbliuką
Pas mus ta pati beda vuvo ,tik man kilti pradejo nuo 30 sav ,tai buvo 140/90 na o 34 sav jau leliuka iseme nes pakilo iki 200/120
labai sekti reikia es neduok dieve kas nutiktu ....virsutinis nera toks baisus spaudimas bet va apatinis jei tik virsija 100-BUTINA KREIPTIS NEDELSIANT I MEDIKUS!
Sekmes tau!!! ir tik nesijaudink nes tai kelia kraujospudi
o Dopegitas -paskutinis sss,man nei kiek nemuse
o pradzioje nestumo spaudimas buvo 100/70
mano 90/60
aha, o pabandyk nesinervint. kaip degtukas. skraido viskas, kai pasiuntu. tie bernai nesimoko visai. nu , priežasčių visada galima susigalvot šiaip, siūlė ginė atsisakyt druskos, pabandžiau- veiksminga, bet neturiu kantrybės dar sau atskirai gamintis. sumažinau druską iki minimumo, bulves verdu išvis be, bet užtenka kokį sumuštinį suvalgyt ar raugintą agurką... tai man ir sakė, nesitikėt iki galo išnešiot, bet pasistengt bent iki 28 savaitės. bet reiktų nors kiek ilgiau. kiek ten to vaikiuko 28 savaitėlių...
QUOTE(rug @ 2007 01 16, 18:29)
aha, o pabandyk nesinervint. kaip degtukas. skraido viskas, kai pasiuntu. tie bernai nesimoko visai. nu , priežasčių visada galima susigalvot šiaip, siūlė ginė atsisakyt druskos, pabandžiau- veiksminga, bet neturiu kantrybės dar sau atskirai gamintis. sumažinau druską iki minimumo, bulves verdu išvis be, bet užtenka kokį sumuštinį suvalgyt ar raugintą agurką... tai man ir sakė, nesitikėt iki galo išnešiot, bet pasistengt bent iki 28 savaitės. bet reiktų nors kiek ilgiau. kiek ten to vaikiuko 28 savaitėlių...
Sveikutė,gal valgyk tu visai be druskos,bet pasistenk tą kūdikėlį išnešioti ,o po tų 28 gal ir toliau viskas gerai klostysis
sveikute, tai aš labai stengiuos, bet kartais taip jau noris kokio agurkėlio, net seilė iki žemės. nu reikia tvardytis
Mano spaudimas visada zemes, bet manes tai niekad nevargindavo. Labai daznai pas gydytoja matuojant pirmasis skaicius retai siekdavo 100, arba budavo vos virs 100. Paskutine savaite labai pradejo svaigti galva, cia paskaicius pamaciau kad taip gali buti del spaudimo, o niekad net nesusimasciau. Kai eisiu po dvieju savaiciu pas gydytoja prasysiu kad pamatuotu. Norisi zinoti tiesiog mazas, normalus ar didelis jis