Įkraunama...
Įkraunama...

Kraujospūdis nėštumo metu

QUOTE(medituk @ 2006 10 10, 12:03)
Ne tik jautiena tinka. Ir versiena, triusiena. Net vistiena. Svarbu ja valgyt 4u.gif

Aišku. Bet man sakė, kad jautienoje daugiausiai geležies. Ypač liežuvyje.
Atsakyti
O kiauliena negerai? As irgi siaip mesos nelabai valgau, bet jei ka vyrui padarau (o jis labaiusiai kiauliena megsta), tai buna ir pati paragaujau, ar pavalgau
Atsakyti
jautiena geriau nei kiauliena, bet jei jau labai mėsos nesinori, sakyčiau, ir kiauliena tinka
Atsakyti
As irgi esu ne per didziausia mesos gerbeja, galetu jos isvis nebuti schmoll.gif , bet kad reikia tai reikia, valgau as ja. Taciau del pienisku produktu esu pamisusi bigsmile.gif
Atsakyti
o mano spaudimas tai paskutinį sykį buvo 60/90, iš pradžių tai nesuprasdavau, kodėl man dieną taip galvą skauda, o ir kavą pratinausi nebegerti g.gif .bet gydytoja pasakė, kad teks gerti, nes "žeme pradėsiu šliaužioti"
Atsakyti
QUOTE(AGNIUXX @ 2006 12 05, 17:26)
o mano spaudimas tai paskutinį sykį buvo 60/90, iš pradžių tai nesuprasdavau, kodėl man dieną taip galvą skauda, o ir kavą pratinausi nebegerti g.gif .bet gydytoja pasakė, kad teks gerti, nes "žeme pradėsiu šliaužioti"

Keista, o as kaip tik geriaus jauciuos kai man spaudimas 90/60 ar pan., blink.gif kai pakila iki normos 120/70 man slyksciai karsta darosi, jauciuos nesveikai. schmoll.gif
Atsakyti
Mano spaudimas irgi zemas 100\60 uztai ir kraujas is nosies bega, tai gydytoja folines rugsties liepe nusipirkti
Atsakyti
As irgi su spaudimo problemele susiduriau..
vis galva svaigdavo, pildavo karstis, tada ausis uzkrenta, pykina, galiausiai taip silpna pasidaro, kad atrodo ir vidur saligatvio prigulciau doh.gif vieno tokio priepolio metu mama i vaistine spaudima pamatuot nutempe, tai didysis 147 buvo! blink.gif nors siaip visada kiek gydytoja matuoja rodo idealu.. vaistininke paaiskino, kad cia staigaus kilimo ir kritimo pozymiai, tai kt savaite suoliuosu pas daktarka, o jau visai nebelinksma unsure.gif Gal kam taip buna? vidutiniskai karta per savaite?
Atsakyti
QUOTE(katuksss @ 2006 09 29, 22:27)
na kiekviena ryta isgeriu kavos puodeli, bet tos nelabai tikros kur 3 viename...

O tai šita padeda? g.gif Ar geriau natūralios kavos puodelis? cool.gif
Papildyta:
QUOTE(emazius @ 2006 09 26, 13:22)
Kad galvos neskaudėtų aš išgeriu kavutės, o kartais kai labai negerai tai į kavą leidžiu įsipilti sau 1 mažą šaukštelį brendžio  thumbup.gif

Aš tai išvis kavos nėštumo metu atsisakiau, galvodama, kad tai nelabai sveika leliukui tas kofeinas, o čia dar brendis blink.gif
Nors mano irgi mažas spaudimas, bet reikia kokių natūralių priemonių paieškot gal. Geriu 3 kartus per savaitę šviežiai spaustas morkų-burokėlių sultis, mėsos valgau, bet negana, matyt... Ką jūs dar darot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(hindy @ 2006 12 26, 13:14)
As irgi su spaudimo problemele susiduriau..
vis galva svaigdavo, pildavo karstis, tada ausis uzkrenta, pykina, galiausiai taip silpna pasidaro, kad atrodo ir vidur saligatvio prigulciau doh.gif vieno tokio priepolio metu mama i vaistine spaudima pamatuot nutempe, tai didysis 147 buvo! blink.gif nors siaip visada kiek gydytoja matuoja rodo idealu.. vaistininke paaiskino, kad cia staigaus kilimo ir kritimo pozymiai, tai kt savaite suoliuosu pas daktarka, o jau visai nebelinksma unsure.gif Gal kam taip buna? vidutiniskai karta per savaite?

ir aš su šia problema kovoju. ir šiandien taip akyse mirgėt pradėjo ir galvą skaudėt, kad galvojau, kad tuoj bendradarbių nebematysiu...ir ranka viena tirpsta, tai pamatavo spaudimą- 110/59. mama kaip tik pas daktarę buvo, tai jos paklausė ką aš galėčiau tokiu atveju daryt, tai tik žalią arbatą, kavą ir daug skysčių gert patarė, ir atsigult, jei yra galimybė. žodžiu skausmą ir visus nepatogumus reik iškęst...bet kadangi tai labai dažnai kartojasi, bandysiu vistiek ieškot kažkokių priemonių, nes vien jau tas skausmas yra sunkiai iškenčiamas, nekalbant apie rankų tirpimą ir pan.
Atsakyti
Aš tai štai praeitą savaitę savo gydytoją nugąsdinau su 160/90 (mano normalus 130/70) ir gavau skubų siuntimą pas kardiologą. Bet kaip pasirodo viskas pas mus gerai (dabar spaudimą periodiškai matuojam namie), o sekantį kartą einant pas gydytoją kardiologas patarė įkalt valerijono, kad taip nesijaudinčiau. Pats juokės, kai pasakiau, kad jau seniai pastebėjau, kad pas mane baltų chalatų sindromas ir gydymo įstaigose spaudimas pradeda lipt iš ribų, nors namie visada būna normalus biggrin.gif
Atsakyti
As tai visa gyvenima vargau kad turiu dideli spaudima, o dabar jis per mazas jau nebesuprantu kas su maninmi darosi
Atsakyti