Įkraunama...
Įkraunama...

Kraujospūdis nėštumo metu

Is esmes daktares nieko doro del to ir nepataria,bet reikia daugiau paciai ieskoti budu pakelti spaudima.As jau daug ka isbandziau,man kartais kava padeda,kartais zalia arbata.O siaip girdejau,kad rozmarinas sureguliuoja kraujospudi.Taip kad sekmes ieska“nt,nes ne visoms tas pats tinka...
Atsakyti
Dabar kai yra taip karšta mano kraujo spaudimas į didžiają pusę bet ribos neperžengėme ir be to mums jau 40sav. nestuke.gif kartais net mažokas labai jau nepastovus matyt oras kaltas.Gerai kad turiu namie aparatą tai galiu pasimatuoti.
Atsakyti
Šiandien vėl gydytoja pamato spaudimą ir vėl toks pats 90/58 lotuliukas.gif lotuliukas.gif Bet man tfu..tfu..tfu viskas gerai...Skraidau kaip ant sparnų...jokio nuovargio nejaučiu biggrin.gif
Atsakyti
Mano kraujospudis ir aukstokas , bet taike vaistus Dopegyt ir pvz kai geriau p 1 tab 4 kartus jkio poveikio nebuvo
schmoll.gif schmoll.gif , o padidino doze po 2 tab 4 kartus tai rosdos spaudimas normalus 120/80 bet jauciuosi klaikiai verysad.gif , pulsas daznas pasidaro ir negaliu kaip silpna . O daktarai tai ka jiems svarbu numuse spaudima , nesvarbu kad jis pas mane ir pries nestuma budavo 140/90. vien zodziu jau galvoju mesti tus vaistus nes su jais blogai jauciusosi verysad.gif . kraujas geras, slapimas ir geras . geriau krapu kokiu pagersiu .
Atsakyti
Vakar man vėlai vakare kraujas iš nosės pradėjo bėgti doh.gif Čia gal nuo spaudimo taip (visada žemas jis pas mane )....Na aišku ne upeliais bėgo...bet keli lašai buvo...Šiaip jaučiuosi neblogai ir nežinau ar kelti man tą spaudimą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikota @ 2006 07 21, 08:27)
Vakar man vėlai vakare kraujas iš nosės pradėjo bėgti  doh.gif  Čia gal nuo spaudimo taip (visada žemas jis pas mane )....Na aišku ne upeliais bėgo...bet keli lašai buvo...Šiaip jaučiuosi neblogai ir nežinau ar kelti man tą spaudimą  doh.gif

Kraujas man beveik kasdien iš nosies bėga kai prausiuosi, ir dantenos pakraujuoja, bet kiek girdėjau, nėštumo metu tai labai dažnai pasitaikantis reiškinys, nes daug kraujo organizme yra prisigaminę dėl vaikiuko ir užtai kartais kokie kapiliarai neatlaiko ir pakraujuoja. Svarbiausia, kad jautiesi gerai, tai spaudimo nei kelti, nei leisti nereikia mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(smiltpeliuke @ 2006 07 21, 09:07)
Kraujas man beveik kasdien iš nosies bėga kai prausiuosi, ir dantenos pakraujuoja, bet kiek girdėjau, nėštumo metu tai labai dažnai pasitaikantis reiškinys, nes daug kraujo organizme yra prisigaminę dėl vaikiuko ir užtai kartais kokie kapiliarai neatlaiko ir pakraujuoja. Svarbiausia, kad jautiesi gerai, tai spaudimo nei kelti, nei leisti nereikia  mirksiukas.gif .

Man tai vakar primą kartą buvo per visą nestuke.gif bet tikrai jokių vaistukų nesiruošiu naudoti... mirksiukas.gif Juk svarbu kaip pati jaučiuosi...
MAno ir iki nestuke.gif buvo žemas spaudimas...sako nestuke.gif metu pakyla..bet man dar schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Kas del spaudimo, pas mane
visada budavo geras, o dabar siaubas koksai
zemas, ir pastoviai silpna darosi.
Daktare patare kai jau blogai labai
konjako truputi isgerti, bet man jisai koksai
neskanus siaubas .
Ir dabar sedziu darbe kaip lapas visa.
Atsakyti
QUOTE(Atlante @ 2006 07 21, 09:58)
Kas del spaudimo, pas mane
visada budavo geras, o dabar siaubas koksai
zemas, ir pastoviai silpna darosi.
Daktare patare kai jau blogai labai
konjako truputi isgerti, bet man jisai koksai
neskanus siaubas .
Ir dabar sedziu darbe kaip lapas visa.

Aš tai alkoholio negerčiau. Kiek gi jo prigersi blink.gif , juk poveikis tai jo trumpalaikis. O vis tiek vaikiukui viskas nukeliauja. O geležies nepaskyrė gerti? Paprastai spaudimas nukrenta kai nusilpsta kraujas, tai padeda arba geležies preparatai, arba visokios daržovės ir jų sultys, pvz. burokėlių. O šiaip tai linkiu greičiau išeiti atostogų, bent jau darbe merdėti nereikės 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(smiltpeliuke @ 2006 07 21, 11:08)
Aš tai alkoholio negerčiau. Kiek gi jo prigersi  blink.gif , juk poveikis tai jo trumpalaikis. O vis tiek vaikiukui viskas nukeliauja. O geležies nepaskyrė gerti? Paprastai spaudimas nukrenta kai nusilpsta kraujas, tai padeda arba geležies preparatai, arba visokios daržovės ir jų sultys, pvz. burokėlių. O šiaip tai linkiu greičiau išeiti atostogų, bent jau darbe merdėti nereikės  4u.gif .

Dekui, jau nebe daug beliko tik kita savaitele.
O gelezi israse ir geriu, bet sake kai jau
labai silpnai jausiuosi ir labai blogai bus, tai iki 30 ml
konjako galima.
Atsakyti
Na, mano spaudimukas taip pat į žemą pusę (100 prie 60). Kol kas jaučiuosi pusėtinai, tik tinginė baisi.
Bet girdėjau, kad žemas kraujospūdis nėra super problema. Būtų blogiau, jei jis būtų aukštas unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laumiux: 25 liepos 2006 - 09:00
QUOTE(Laumiux @ 2006 07 25, 07:59)
Na, mano spaudimukas taip pat į žemą pusę (100 prie 60). Kol kas jaučiuosi pusėtinai, tik tinginė baisi.
Bet girdėjau, kad žemas kraujospūdis nėra super problema. Būtų blogiau, jei jis būtų aukštas  unsure.gif

Jo aukstas spaudimas yra baisiau uz zema mirksiukas.gif Bet kad ir zemas nera malonumas,nu bet tik kad nemalonu ir tiek. smile.gif As kavytes kas dien geriu po puodeli,man geriau buna.(zemas mano spaudimas) ax.gif
Atsakyti