Įkraunama...
Įkraunama...

Kraujospūdis nėštumo metu

QUOTE(snaige @ 2006 06 19, 20:52)
Alhoholio as negeriu nei laso  blush2.gif Tik kavutes,bet kada karstis musa ir lauke dusna,kavute man tik skyscius is kuno issausina ir nepassidaro paskutiniu metu geriau.O vat kai pasakei apie cukru  g.gif tai kartais buna organizmas silpnumo metu nori kazko skanaus ir saldaus,gal cia ir yra tas atvejis kur tu sakai g.gif Nu specialiai nevalgau saldaus,bet pats organizmas praso.Bet tas saldaus norejimas irgi nelabai ka padeda,nu kaip kada  smile.gif O kokiu patarimu turetum? 4u.gif

parasiau, ka zinojau i AZ.
Laikykis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dautan @ 2006 06 19, 19:47)
parasiau, ka zinojau i AZ.
Laikykis 4u.gif

Aciuks,as jau perskaiciau ir atrasiau 4u.gif
Atsakyti
Mano kraujospudis 120/70... gydytojas sake, kad labai geras ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2006 06 19, 21:28)
Mano kraujospudis 120/70... gydytojas sake, kad labai geras  ax.gif

O savijauta tavo kokia? mirksiukas.gif Jei tik gerai jautiesi,tai liuks thumbup.gif as nezinau neziurejau koks kai matvo,bet zinau kad zemas buna. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(snaige @ 2006 06 19, 23:55)
O savijauta tavo kokia? mirksiukas.gif Jei tik gerai jautiesi,tai liuks  thumbup.gif as nezinau neziurejau koks kai matvo,bet zinau kad zemas buna. ax.gif

Niu, mano kai savaijauta prasta - spaudimas 105/55
Atsakyti
QUOTE(snaige @ 2006 06 19, 23:55)
O savijauta tavo kokia? mirksiukas.gif Jei tik gerai jautiesi,tai liuks  thumbup.gif as nezinau neziurejau koks kai matvo,bet zinau kad zemas buna. ax.gif

Aciu, tikrai gerai jauciuosi ax.gif , tik kai greitai atsistoju tai tamsu akyse pasidaro, bet daktaras pasake, kad viska turiu daryti letai ir jau nebelakstyti taip kaip seniau biggrin.gif
Atsakyti
siandien buvau pas gyd spaudimas geras thumbup.gif
Atsakyti
Pas mus aciu Dievui palijo saindien,gal man dabar geriau bus.Nes kokia as istizus karsciams,ne tas zodis...
Atsakyti
QUOTE(snaige @ 2006 06 21, 20:55)
Pas mus aciu Dievui palijo saindien,gal man dabar geriau bus.Nes kokia as istizus karsciams,ne tas zodis...

o pas mus ka tik toks lietus su griaustiniai praejo, kad ojojoi.... cool.gif o visa diena buvo taip karsta ir dusna karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2006 06 21, 19:03)
o pas mus ka tik toks lietus su griaustiniai praejo, kad ojojoi....  cool.gif  o visa diena buvo taip karsta ir dusna karsta.gif

Nu va pas mus irgi buvo kaip orkaitej blink.gif Tai as isejau i lauka apie puse sesiu vakare ir parsukau atgal visa suslapus nuo karscio,pabijojau toliau eit,nes buciau iskritus.O kai parejau sitaip sutemo ir su griausmu pradejo lyti. mirksiukas.gif doh.gif
Atsakyti
Labutis,mamytes. Mums 8sav.iki nestuke.gif mano kraujosp. buvo zemas,bet toks ir liko iki dabar vos95/55,pulsas normal. bet cia dar ne viskas,kad dar ir labai pykina ir svaigsta galva. Oi,oi kaip negera...
Atsakyti
QUOTE(Bertuliukas @ 2006 06 30, 14:52)
Labutis,mamytes. Mums 8sav.iki nestuke.gif mano kraujosp. buvo zemas,bet toks ir liko iki dabar vos95/55,pulsas normal. bet cia dar ne viskas,kad dar ir labai pykina ir svaigsta galva. Oi,oi kaip negera...

acha, tikrai labai zemas g.gif o tai ka daktare tokioj situacijoj patare?
Atsakyti