Įkraunama...
Įkraunama...

Kraujospūdis nėštumo metu

QUOTE(Gytr @ 2006 05 25, 00:01)
g.gif Ne taip baisu, kai kraujospudis zemas. Juk kai zemas, tai tik paciai truksta energijos, baisiau, kai jis yra linkes dideti - nes tada gydytojai paidraudimui guldo i ligonine verysad.gif , nes aukstas kraujospudis gali reiksti artejancia nemalonia nestuke.gif liga - preeklampsija verysad.gif

Manyciau, negerai tiek turincioms zema spaudima, tiek auksta g.gif Ne tik energijos truksta, baisiausiai skauda galva, pykina, svaigsta, sukasi viskas aplink,atrodo, atsijungsi doh.gif nepasakyciau, kad kazkas cia gero. Taip ir su aukstu spaudimu, irgi negerai verysad.gif
Atsakyti
praita kart kai buvau pas gyd ir pas mane buvo zemas spaudimas nors jauciuos gerai ax.gif
Atsakyti
Labutis visoms smile.gif

toks klausimas---ar teko vartot DOPEGYT del aukšto kraujospūdžio? Aš šiaip keletą metų vartoju vaistus nuo kraujospūdžio, o kai pastojau, jis kažkaip ėmė ir normalizavosi.... g.gif Pakyla iki 130/80 tik pas gydytoją, o šiaip - 100/60--120/70 ribose kasdien. Siaubingai noriu miego, net galva svaigsta kartais.Matyt jau toks krauhospūdis mano organizmui labai mažas atrodo smile.gif Bet gydytoja "spaudžia" gerti DOPEGYTą....net nežinau..... Ar kam buvo panaši situacija??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytr @ 2006 05 24, 22:01)
g.gif Ne taip baisu, kai kraujospudis zemas. Juk kai zemas, tai tik paciai truksta energijos, baisiau, kai jis yra linkes dideti - nes tada gydytojai paidraudimui guldo i ligonine verysad.gif , nes aukstas kraujospudis gali reiksti artejancia nemalonia nestuke.gif liga - preeklampsija verysad.gif

Nu aukstas spaudimas baisu,nes negali jo numust taip greit,geriau zinoma turet ta zema spaudima,bet kad irgi ne s maloniausiu dalyku.Vaikstau kaip girta,nes man viskas sukas ir taip prie zemes lenkia doh.gif Man kavyte ne visad padeda.Bet alhoholio as negeriu ir negersiu,tai kas kad saukstas. schmoll.gif Esu kazkiek tai pries alhoholi blush2.gif Bet cia jau mano problemos.
Man daktare patare suciulpti gliukozes saldaini,bet ir tas po kurio laiko nebepadejo,nes as ju per daug suciulpdavau ir manau organizmas priprato.
Atsakyti
QUOTE(snaige @ 2006 06 07, 22:15)
Nu aukstas spaudimas baisu,nes negali jo numust taip greit,geriau zinoma turet ta zema spaudima,bet kad irgi ne s maloniausiu dalyku.Vaikstau kaip girta,nes man viskas sukas ir taip prie zemes lenkia  doh.gif Man kavyte ne visad padeda.Bet alhoholio as negeriu ir negersiu,tai kas kad saukstas. schmoll.gif Esu kazkiek tai pries alhoholi  blush2.gif Bet cia jau mano problemos.
Man daktare patare suciulpti gliukozes saldaini,bet ir tas po kurio laiko nebepadejo,nes as ju per daug suciulpdavau ir manau organizmas priprato.

Gal as cia "blondiniskai" paklausiu lotuliukas.gif , bet jei yra vaistai kraujospudziui mazinti, tai gal ir yra kokios pvz. arbateles, kad siek tiek kraujospudi keltu? Nes jei kava ne visada veikia, tai kaip nestuke.gif dar saugiai "pakelti" kraujospudi? (as tos problemos neturiu, man kaip tik kraujospudis linkes dideti, todel idomu)
Atsakyti
QUOTE(Gytr @ 2006 06 07, 22:50)
Gal as cia "blondiniskai" paklausiu lotuliukas.gif , bet jei yra vaistai kraujospudziui mazinti, tai gal ir yra kokios pvz. arbateles, kad siek tiek kraujospudi keltu? Nes jei kava ne visada veikia, tai  kaip  nestuke.gif  dar saugiai "pakelti" kraujospudi? (as tos problemos neturiu, man kaip tik kraujospudis linkes dideti, todel idomu)

Rozmarino arbatele pakelia spaudima,bet ar jos nestukem galima,as nezinau tiksliai.Gal ir vaistuku yra g.gif Kas cia zino.Paklausiu daktares ar galima,kai eisiu. g.gif
Atsakyti
man spaudima pakelia arbata su citrina ir medumi, jauciuosi kaip po kavos... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agotele @ 2006 06 09, 06:46)
man spaudima pakelia arbata su citrina ir medumi, jauciuosi kaip po kavos... mirksiukas.gif

Nu tada reikes isbandyt tavo patarima 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Beveik visą nėštuma kraujo spaudimas buvo geras tik va pradėjo kilti nuo 34sav.Tai geras tai aukštas blink.gif net kai ligoninėje gulėjau stebėjo spaudima.Man padeda vienas puodelis geros kavos ir jaučiuos normaliai biggrin.gif jau tiek beliko gal ištemsim iki finišo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(HONDIKĖ @ 2006 06 10, 09:51)
Beveik visą nėštuma kraujo spaudimas buvo geras tik va pradėjo kilti nuo 34sav.Tai geras tai aukštas  blink.gif  net kai ligoninėje gulėjau stebėjo spaudima.Man padeda vienas puodelis geros kavos ir jaučiuos normaliai  biggrin.gif jau tiek beliko gal ištemsim iki finišo  tongue.gif

Linkiu kantrybes 4u.gif biggrin.gif as irgi po kavos puodelio geriau jauciuosi,bet mano zemas spaudimukas. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(snaige @ 2006 06 09, 20:38)
Nu tada reikes isbandyt tavo patarima  4u.gif  ax.gif

Nezinau, ar cia i tema Taves paklausiu, bet ar Tau nepasitaiko hipoglikemijos priepoliu? Siaip skamba labai mislingai ir gal net baugokai, taciau kazko ypatingo po siuo pavadinimu nera bigsmile.gif
Priepolio metu staiga krenta kraujo spaudimas, pasidaro silpna ir t.t. - na visi auksciau vardyti pozymiai ir pagereja net nuo paprasto cukras saukstelio - visai nebutina gerti kavos ar alkoholio. Jei taip - galeciau si bei ta patarti, turiu seimoje zmogu, kencianti del siu bedu, o ir man paciai kartais tai pasitaiko.
Atsakyti
QUOTE(dautan @ 2006 06 19, 15:55)
Nezinau, ar cia i tema Taves paklausiu, bet ar Tau nepasitaiko hipoglikemijos priepoliu? Siaip skamba labai mislingai ir gal net baugokai, taciau kazko ypatingo po siuo pavadinimu nera bigsmile.gif
Priepolio metu staiga krenta kraujo spaudimas, pasidaro silpna ir t.t. - na visi auksciau vardyti pozymiai ir pagereja net nuo paprasto cukras saukstelio - visai nebutina gerti kavos ar alkoholio. Jei taip - galeciau si bei ta patarti, turiu seimoje zmogu, kencianti del siu bedu, o ir man paciai kartais tai pasitaiko.

Alhoholio as negeriu nei laso blush2.gif Tik kavutes,bet kada karstis musa ir lauke dusna,kavute man tik skyscius is kuno issausina ir nepassidaro paskutiniu metu geriau.O vat kai pasakei apie cukru g.gif tai kartais buna organizmas silpnumo metu nori kazko skanaus ir saldaus,gal cia ir yra tas atvejis kur tu sakai g.gif Nu specialiai nevalgau saldaus,bet pats organizmas praso.Bet tas saldaus norejimas irgi nelabai ka padeda,nu kaip kada smile.gif O kokiu patarimu turetum? 4u.gif
Atsakyti