Įkraunama...
Įkraunama...

Kraujospūdis nėštumo metu

QUOTE(Sirana @ 2006 05 08, 18:29)
Na, mano gydytoja sake, kad galima isgerti 3 puodelius kavos per diena...

Na 3 puodeliai ir nenesciai per daug! O, kad pusantro galima tai knygoi skaiciau! Praktiskai jos isvis nerekomenduojama, kaip ir colos! Bet, jei mums tai kaip vaistas, tai siek gal ir nepakenks!
Atsakyti
QUOTE(Garbanele @ 2006 05 08, 19:42)
Na 3 puodeliai ir nenesciai per daug! O, kad pusantro galima tai knygoi skaiciau! Praktiskai jos isvis nerekomenduojama, kaip ir colos! Bet, jei mums tai kaip vaistas, tai siek gal ir nepakenks!

Kava dabar yra musu vaistas drinks_cheers.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbanele @ 2006 05 08, 19:42)

Nepakenks nepakenks..Gal geriau kur nukrist? g.gif Juk vaistų spaudimo pakėlimui gydytojai nesiūlo..

Man kava daugiau kaip pusė nėštumo išvis smirdėjo , o va prieš kelias savaites pati vyro paprašiau,- matyt, organizmas jaučia, ko jam reikia mirksiukas.gif .
Atsakyti
man vakar gyd pamatavo ir buvo 120/80 ax.gif nors visad budavo zemesnis
Atsakyti
QUOTE(indrutee @ 2006 05 10, 16:55)
man vakar gyd pamatavo ir buvo 120/80 ax.gif  nors visad budavo zemesnis

Man pas gydytoją visada 120/80, o namuose pastoviai žemas ( aukščiausias 104-68 buvo)..Gal kiek jaudinuosi gyd. kabinete, tai ir užkyla..Nesuprantu g.gif ...
Atsakyti
Mano pries nestuma budavo labai labai zemas, nuo ketvirto menesio pasidare labai aukstas, bet kardiologe sake, kad tai nieko baisaus. O dabar susinormalizavo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pranciska @ 2006 05 11, 15:36)
Man pas gydytoją visada 120/80, o namuose pastoviai žemas ( aukščiausias 104-68 buvo)..Gal kiek jaudinuosi gyd. kabinete, tai ir užkyla..Nesuprantu  g.gif ...

Idomu, bet man tas pats... Kaip tik pas gydytoja, taip ir spaudimas tipo tvarkoj g.gif biggrin.gif
Atsakyti
nu va, pagaliau radau, kur spaudimo problemos i tema, nes mano forume niekas nesiskundzia ax.gif
nestumo pradzioj mano spaudimas buvo nenormaliai zemas 80/40. paprastai tokiems zmonems jau laseliniu reikia. bloga buvo, galva sukosi, norejosi miego.
radau labai veiksminga priemone-konjaka, nors ja daug kas baisisi. man vyras specialiai skyre gera buteli. as ir gydytojos klausiau ar galima ji vartoti. ji man paaiskino, kad yra tokia'konjako terapija'. tinka zema kraujospudi turincioms nesciosioms, kai kraujas blogas. aisku, viskam yra norma. taigi, mums norma 2-3 saukstai per diena. is tiesu, dabar jauciuosi zymiai geriau, spaudimas normalizuojasi, nebesilpna. aisku, kiekviena ryta stengiuosi isgerti po mazyte taurele. toks kiekis iki beibio nenueina, issivaikscioja po krauja. tais tikrai nera 'vartojimas'...
Atsakyti
QUOTE(kastone @ 2006 05 18, 21:02)

nestumo pradzioj mano spaudimas buvo nenormaliai zemas 80/40. paprastai tokiems zmonems jau laseliniu reikia. bloga buvo, galva sukosi, norejosi miego.
radau labai veiksminga priemone-konjaka, nors ja daug kas baisisi. man vyras specialiai skyre gera buteli. as ir gydytojos klausiau ar galima ji vartoti. ji man paaiskino, kad yra tokia'konjako terapija'. tinka zema kraujospudi turincioms nesciosioms, kai kraujas blogas. aisku, viskam yra norma. taigi, mums norma 2-3 saukstai per diena. is tiesu, dabar jauciuosi zymiai geriau, spaudimas normalizuojasi, nebesilpna. aisku, kiekviena ryta stengiuosi isgerti po mazyte taurele. toks kiekis iki beibio nenueina, issivaikscioja po krauja. tais tikrai nera 'vartojimas'...

labai jau zemas spaudimas doh.gif vargsele... Reiks tavo recepteli pabandyt drinks_cheers.gif , nes savo spaudimo niekaip nesutvarkau, o jau pavargau nuo amzino silpnumo ir galvos skausmu verysad.gif

Dekui tau, kad pasidalinai savo ziniomis 4u.gif biggrin.gif Pranesiu, ar padejo biggrin.gif
Atsakyti
Iki siol gelbejausi kava gerdama, bet siandien jau nebeatlaikiau, paprasiau mamos nupirkt konjako ar brendzio, ant koju nebepastoviu del to spaudimo, pabandysiu jusu receptukus, gal pades. g.gif Nors mama ir tetis tikrai pasibaisejo, kaip cia nescia alkoholi vartosiu blink.gif , bet nuraminau, kad saukstelis nepakenks, o tik pades. Juk vaikui negeriau nuo to, kad as kankinsiuos ir kesiu tuos galvos skausmus g.gif schmoll.gif wub.gif
Atsakyti
mano draugei buvo ir zemas spaudimas tai gyd liepe geriau vietoj kavos gert brendzio nedaug nes kava blogiau nei brendis...
Atsakyti
g.gif Ne taip baisu, kai kraujospudis zemas. Juk kai zemas, tai tik paciai truksta energijos, baisiau, kai jis yra linkes dideti - nes tada gydytojai paidraudimui guldo i ligonine verysad.gif , nes aukstas kraujospudis gali reiksti artejancia nemalonia nestuke.gif liga - preeklampsija verysad.gif
Atsakyti