Įkraunama...
Įkraunama...

Kraujospūdis nėštumo metu

4u.gif Kavos neatsisakau, be jos man ne viena diena dar nepraejo ax.gif doh.gif , man ji padeda, bet sias dienas kazkaip nepadejo, galva neskaudejo, bet svaigo, spaudimas 90/56 buvo, tai vaiksciot negalejau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tanitaa @ 2006 05 08, 10:20)
4u.gif  Kavos neatsisakau, be jos man ne viena diena dar nepraejo  ax.gif  doh.gif  , man ji padeda, bet sias dienas kazkaip nepadejo, galva neskaudejo, bet svaigo, spaudimas 90/56 buvo, tai vaiksciot negalejau  doh.gif

O ka tau daktare sako? O ar nepersimiegi?
Atsakyti
QUOTE(dywa1 @ 2006 05 08, 10:15)
Sveikutes,labai prasau pasakykite - gal kas zinote kas itakoja nesivystanti nestuma,esu nescia jau beveik 8-ias savaites o pozymiu beveik nejauciu,labai pergyvenu. Labai aciu.

O kokiu pozymiu tu tikiesi pati? g.gif pilvukas tai dat tikrai nebus padidejes biggrin.gif , o kiekvienai skirtingai su tais pozymiais buna 4u.gif viena gali pykint, kita gali visai nieko nejaust... Nepergyvenk taip, mergyt thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Garbanele @ 2006 05 08, 10:24)
O ka tau daktare sako? O ar nepersimiegi?

Daktare irgi tik kava ir siulo ax.gif sako daugiau nezinanti, kas galetu padeti, "vaistu juk nepradesi gert" rolleyes.gif Miegu atvirksciai labai mazai, po 6-7 val bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tanitaa: 08 gegužės 2006 - 09:29
Na del pozymiu net nezinau,tiesiog keista krutines neskauda,tokia savijauta tarsi nebuciau nescia... gydytoja echoskopijos nedaro,sako nera pagrindo taip anksti,o tai kada bus ne per anksti? kada kas nors atsitiks verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(dywa1 @ 2006 05 08, 10:50)
Na del pozymiu net nezinau,tiesiog keista krutines neskauda,tokia savijauta tarsi nebuciau nescia... gydytoja echoskopijos nedaro,sako nera pagrindo taip anksti,o tai kada bus ne per anksti? kada kas nors atsitiks  verysad.gif

As pirma karta nuejau privaciai, Pilies gatveje, Vilniuje, kad isitikinciau jog tikrai laukiuos, ir man patikrino echoskopu, man buvo 6 sav. rolleyes.gif nera reikalo taip anksti ziuret?... niu nezinau, nustate kiek laiko, patikrino ar nestumas gimdoj ir rami galva thumbup.gif o taip dar nervintis is to nezinojimo g.gif man atrodo taip geriau, tau paciai ramiau butu jei patikrintu... kas ten per gydytoja? blink.gif

Papildyta:
QUOTE(dywa1 @ 2006 05 08, 10:50)
Na del pozymiu net nezinau,tiesiog keista krutines neskauda,tokia savijauta tarsi nebuciau nescia... gydytoja echoskopijos nedaro,sako nera pagrindo taip anksti,o tai kada bus ne per anksti? kada kas nors atsitiks  verysad.gif

tuo labiau, tau dabar svarbu nesinervint 4u.gif nusiramink ir tikek kad viskas bus gerai nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Tanitaa @ 2006 05 08, 10:20)
4u.gif  Kavos neatsisakau, be jos man ne viena diena dar nepraejo  ax.gif  doh.gif  , man ji padeda, bet sias dienas kazkaip nepadejo, galva neskaudejo, bet svaigo, spaudimas 90/56 buvo, tai vaiksciot negalejau  doh.gif

Prieš kelias dienas mano spaudimas buvo - 70-50. Va tada tai tikrai tamsu akyse pasidarė- gerai, kad namie buvau, neparkritau..Šiaip jau visa neštumą buvo rytais 90-58, bet aš visai negėriau kavos. Po to atvejo vis išgeriu- dar kelis kartus su arbatiniu šaukšteliu brendžio..Pakilo tada gan greit..Beje, o kiek laiko tavo nėštumas?
Atsakyti
QUOTE(pranciska @ 2006 05 08, 11:08)
Prieš kelias dienas mano spaudimas buvo - 70-50. Va tada tai tikrai tamsu akyse pasidarė- gerai, kad namie buvau, neparkritau..Šiaip jau visa neštumą buvo rytais 90-58, bet aš visai negėriau kavos. Po to atvejo vis išgeriu- dar kelis kartus su arbatiniu šaukšteliu brendžio..Pakilo tada gan greit..Beje, o kiek laiko tavo nėštumas?

mums 20 sav. ir 5 dienos, be kavos as kaip koks lunatikas biggrin.gif negaliu kentet skausmo tokio doh.gif Tau tikrai pasiseke, kad namie buvai, su tokiu spaudimu... doh.gif juk ir parkrist kur gali eidama unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tanitaa @ 2006 05 08, 12:04)
mums 20 sav. ir 5 dienos, be kavos as kaip koks lunatikas  biggrin.gif negaliu kentet skausmo tokio  doh.gif  Tau tikrai pasiseke, kad namie buvai, su tokiu spaudimu...  doh.gif  juk ir parkrist kur gali eidama  unsure.gif

Matai, nestuke.gif literatūroj rašoma, kad, linkę į žemą spaudimą, kritinį - žemiausią - pasiekia 2 trimestre 5-6 mėn. Tai, matyt, ir mums tas kritinis atėjęs..Man jau po truputį ėmė kilti- šiandien jau 105- 68. Man tai- pasiekimas. . thumbup.gif Beje, aš ėmiau gerti žalią arbatą su ženšeniu- sako, padeda. Ir dar, mamytės rašė, kad reikia vengti karščio ir ypač tiesioginės saulės schmoll.gif .O truputį brendžio nebandei?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pranciska: 08 gegužės 2006 - 12:45
QUOTE(pranciska @ 2006 05 08, 13:44)
Matai,  nestuke.gif  literatūroj rašoma, kad, linkę į žemą spaudimą,  kritinį - žemiausią - pasiekia 2 trimestre 5-6 mėn. Tai, matyt, ir mums tas kritinis atėjęs..Man jau po truputį ėmė kilti- šiandien jau 105- 68. Man tai- pasiekimas. . thumbup.gif Beje, aš ėmiau gerti žalią arbatą su ženšeniu- sako, padeda. Ir dar, mamytės rašė, kad reikia vengti karščio ir ypač tiesioginės saulės  schmoll.gif .O truputį brendžio nebandei?

Panasu, kad atejo tas kritinis kaip sakai doh.gif nieko, gal kaip nors praeis greit schmoll.gif brendzio kazkaip nebandziau, mano mama kategoriskai pries kad vartociau bent laseli alkoholiniu gerimu doh.gif biggrin.gif Kad saules reikia vengt irgi girdejau, o ir pati pries keleta dienu sumasciau saulutej pabut ( su vaikais brolio ), tai po to kazkaip nelabai fainai pasijauciau g.gif ax.gif
Gerai, kad tavo spaudimas kyla drinks_cheers.gif thumbup.gif reik tiketis, kad daugiau ir nekris bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tanitaa @ 2006 05 08, 14:23)
Panasu, kad atejo tas kritinis kaip sakai  doh.gif  nieko, gal kaip nors praeis greit  schmoll.gif  brendzio kazkaip nebandziau, mano mama kategoriskai pries kad vartociau bent laseli alkoholiniu gerimu  doh.gif  biggrin.gif  Kad saules reikia vengt irgi girdejau, o ir pati pries keleta dienu sumasciau saulutej pabut ( su vaikais brolio ), tai po to kazkaip nelabai fainai pasijauciau g.gif  ax.gif 
Gerai, kad tavo spaudimas kyla  drinks_cheers.gif  thumbup.gif reik tiketis, kad daugiau ir nekris  bigsmile.gif

Aš anksčiau alkoholio irgi- schmoll.gif ..Bet žinia- jis gali būti ir vaistas, kai su saiku biggrin.gif . Gydytojai irgi pataria po arbatinį šaukštelį, esant mažam spaudimui ar kietėjant pilvukui. Na, jei kada labai labai nukris, gali pabandyti- nepakenks, manau mirksiukas.gif . Laikykimės biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(pranciska @ 2006 05 08, 16:00)
Aš anksčiau alkoholio irgi- schmoll.gif ..Bet žinia- jis gali būti ir vaistas, kai su saiku  biggrin.gif . Gydytojai irgi pataria po arbatinį šaukštelį, esant mažam spaudimui ar kietėjant pilvukui. Na, jei kada labai labai nukris, gali pabandyti- nepakenks, manau  mirksiukas.gif . Laikykimės  biggrin.gif .

reiks pabandyt, juk saukstelis ne kibiras biggrin.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Man spaudimas nukrisdavo gana daznai pirma trimestra, dabar jau zymiai reciau. Jausdavau ir nematavus: akyse tamsu, silpna ir "juosta sukasi atgal" - zengi zingsni i prieki, o atrodo, kad eitum atgal! Tai man isties padedavo ir padeda kava, konjako ar brendzio nebandziau, nes noriu isvengti alkoholio vartojimo nestumo metu, nors ir ne kibiras, bet.. ir mane kazkaip purto vien tik nuo alkoholiniu gerimu vaizdo, brr blink.gif Pakui man dar padeda Coca Cola - tonusa pakelia garantuotai, kartais isgeriu slakeli, vyras nuperka ir laiko saldytuve pulitri Cokos vaistams! Tai taip ir gelbejames...

QUOTE(Garbanele @ 2006 05 08, 10:08)
As atsikeldavau su skaudancia galva ir skaudedavo visa diena, daktare sake spaudimas nukrites, todel drasiai parekomendavo kavos! Geriau jau kava, nei kokie tai vaistai! Tai kas ryta isgeriu labai silnos kavos, ir galvos skausmas nekankina! (nescioji gali silpnos kavos isgerti iki pusantro puodelio).
Atsidaryk langa nakciai! O gal tiesiog persimiegi?  g.gif
Jei kava tau padeda, nespjauk i ja!  mirksiukas.gif

Na, mano gydytoja sake, kad galima isgerti 3 puodelius kavos per diena...
Atsakyti