Kavos neatsisakau, be jos man ne viena diena dar nepraejo , man ji padeda, bet sias dienas kazkaip nepadejo, galva neskaudejo, bet svaigo, spaudimas 90/56 buvo, tai vaiksciot negalejau
QUOTE(Tanitaa @ 2006 05 08, 10:20)
Kavos neatsisakau, be jos man ne viena diena dar nepraejo , man ji padeda, bet sias dienas kazkaip nepadejo, galva neskaudejo, bet svaigo, spaudimas 90/56 buvo, tai vaiksciot negalejau
O ka tau daktare sako? O ar nepersimiegi?
QUOTE(dywa1 @ 2006 05 08, 10:15)
Sveikutes,labai prasau pasakykite - gal kas zinote kas itakoja nesivystanti nestuma,esu nescia jau beveik 8-ias savaites o pozymiu beveik nejauciu,labai pergyvenu. Labai aciu.
O kokiu pozymiu tu tikiesi pati? pilvukas tai dat tikrai nebus padidejes , o kiekvienai skirtingai su tais pozymiais buna viena gali pykint, kita gali visai nieko nejaust... Nepergyvenk taip, mergyt
Papildyta:
QUOTE(Garbanele @ 2006 05 08, 10:24)
O ka tau daktare sako? O ar nepersimiegi?
Daktare irgi tik kava ir siulo sako daugiau nezinanti, kas galetu padeti, "vaistu juk nepradesi gert" Miegu atvirksciai labai mazai, po 6-7 val
QUOTE(dywa1 @ 2006 05 08, 10:50)
Na del pozymiu net nezinau,tiesiog keista krutines neskauda,tokia savijauta tarsi nebuciau nescia... gydytoja echoskopijos nedaro,sako nera pagrindo taip anksti,o tai kada bus ne per anksti? kada kas nors atsitiks
As pirma karta nuejau privaciai, Pilies gatveje, Vilniuje, kad isitikinciau jog tikrai laukiuos, ir man patikrino echoskopu, man buvo 6 sav. nera reikalo taip anksti ziuret?... niu nezinau, nustate kiek laiko, patikrino ar nestumas gimdoj ir rami galva o taip dar nervintis is to nezinojimo man atrodo taip geriau, tau paciai ramiau butu jei patikrintu... kas ten per gydytoja?
Papildyta:
QUOTE(dywa1 @ 2006 05 08, 10:50)
Na del pozymiu net nezinau,tiesiog keista krutines neskauda,tokia savijauta tarsi nebuciau nescia... gydytoja echoskopijos nedaro,sako nera pagrindo taip anksti,o tai kada bus ne per anksti? kada kas nors atsitiks
tuo labiau, tau dabar svarbu nesinervint nusiramink ir tikek kad viskas bus gerai
QUOTE(Tanitaa @ 2006 05 08, 10:20)
Prieš kelias dienas mano spaudimas buvo - 70-50. Va tada tai tikrai tamsu akyse pasidarė- gerai, kad namie buvau, neparkritau..Šiaip jau visa neštumą buvo rytais 90-58, bet aš visai negėriau kavos. Po to atvejo vis išgeriu- dar kelis kartus su arbatiniu šaukšteliu brendžio..Pakilo tada gan greit..Beje, o kiek laiko tavo nėštumas?
QUOTE(pranciska @ 2006 05 08, 11:08)
Prieš kelias dienas mano spaudimas buvo - 70-50. Va tada tai tikrai tamsu akyse pasidarė- gerai, kad namie buvau, neparkritau..Šiaip jau visa neštumą buvo rytais 90-58, bet aš visai negėriau kavos. Po to atvejo vis išgeriu- dar kelis kartus su arbatiniu šaukšteliu brendžio..Pakilo tada gan greit..Beje, o kiek laiko tavo nėštumas?
mums 20 sav. ir 5 dienos, be kavos as kaip koks lunatikas negaliu kentet skausmo tokio Tau tikrai pasiseke, kad namie buvai, su tokiu spaudimu... juk ir parkrist kur gali eidama
QUOTE(Tanitaa @ 2006 05 08, 12:04)
mums 20 sav. ir 5 dienos, be kavos as kaip koks lunatikas negaliu kentet skausmo tokio Tau tikrai pasiseke, kad namie buvai, su tokiu spaudimu... juk ir parkrist kur gali eidama
Matai, literatūroj rašoma, kad, linkę į žemą spaudimą, kritinį - žemiausią - pasiekia 2 trimestre 5-6 mėn. Tai, matyt, ir mums tas kritinis atėjęs..Man jau po truputį ėmė kilti- šiandien jau 105- 68. Man tai- pasiekimas. . Beje, aš ėmiau gerti žalią arbatą su ženšeniu- sako, padeda. Ir dar, mamytės rašė, kad reikia vengti karščio ir ypač tiesioginės saulės .O truputį brendžio nebandei?
QUOTE(pranciska @ 2006 05 08, 13:44)
Matai, literatūroj rašoma, kad, linkę į žemą spaudimą, kritinį - žemiausią - pasiekia 2 trimestre 5-6 mėn. Tai, matyt, ir mums tas kritinis atėjęs..Man jau po truputį ėmė kilti- šiandien jau 105- 68. Man tai- pasiekimas. . Beje, aš ėmiau gerti žalią arbatą su ženšeniu- sako, padeda. Ir dar, mamytės rašė, kad reikia vengti karščio ir ypač tiesioginės saulės .O truputį brendžio nebandei?
Panasu, kad atejo tas kritinis kaip sakai nieko, gal kaip nors praeis greit brendzio kazkaip nebandziau, mano mama kategoriskai pries kad vartociau bent laseli alkoholiniu gerimu Kad saules reikia vengt irgi girdejau, o ir pati pries keleta dienu sumasciau saulutej pabut ( su vaikais brolio ), tai po to kazkaip nelabai fainai pasijauciau
Gerai, kad tavo spaudimas kyla reik tiketis, kad daugiau ir nekris
QUOTE(Tanitaa @ 2006 05 08, 14:23)
Panasu, kad atejo tas kritinis kaip sakai nieko, gal kaip nors praeis greit brendzio kazkaip nebandziau, mano mama kategoriskai pries kad vartociau bent laseli alkoholiniu gerimu Kad saules reikia vengt irgi girdejau, o ir pati pries keleta dienu sumasciau saulutej pabut ( su vaikais brolio ), tai po to kazkaip nelabai fainai pasijauciau
Aš anksčiau alkoholio irgi- ..Bet žinia- jis gali būti ir vaistas, kai su saiku . Gydytojai irgi pataria po arbatinį šaukštelį, esant mažam spaudimui ar kietėjant pilvukui. Na, jei kada labai labai nukris, gali pabandyti- nepakenks, manau . Laikykimės .
QUOTE(pranciska @ 2006 05 08, 16:00)
Aš anksčiau alkoholio irgi- ..Bet žinia- jis gali būti ir vaistas, kai su saiku . Gydytojai irgi pataria po arbatinį šaukštelį, esant mažam spaudimui ar kietėjant pilvukui. Na, jei kada labai labai nukris, gali pabandyti- nepakenks, manau . Laikykimės .
reiks pabandyt, juk saukstelis ne kibiras
Man spaudimas nukrisdavo gana daznai pirma trimestra, dabar jau zymiai reciau. Jausdavau ir nematavus: akyse tamsu, silpna ir "juosta sukasi atgal" - zengi zingsni i prieki, o atrodo, kad eitum atgal! Tai man isties padedavo ir padeda kava, konjako ar brendzio nebandziau, nes noriu isvengti alkoholio vartojimo nestumo metu, nors ir ne kibiras, bet.. ir mane kazkaip purto vien tik nuo alkoholiniu gerimu vaizdo, brr Pakui man dar padeda Coca Cola - tonusa pakelia garantuotai, kartais isgeriu slakeli, vyras nuperka ir laiko saldytuve pulitri Cokos vaistams! Tai taip ir gelbejames...
Na, mano gydytoja sake, kad galima isgerti 3 puodelius kavos per diena...
QUOTE(Garbanele @ 2006 05 08, 10:08)
As atsikeldavau su skaudancia galva ir skaudedavo visa diena, daktare sake spaudimas nukrites, todel drasiai parekomendavo kavos! Geriau jau kava, nei kokie tai vaistai! Tai kas ryta isgeriu labai silnos kavos, ir galvos skausmas nekankina! (nescioji gali silpnos kavos isgerti iki pusantro puodelio).
Atsidaryk langa nakciai! O gal tiesiog persimiegi?
Jei kava tau padeda, nespjauk i ja!
Atsidaryk langa nakciai! O gal tiesiog persimiegi?
Jei kava tau padeda, nespjauk i ja!
Na, mano gydytoja sake, kad galima isgerti 3 puodelius kavos per diena...