vaistinese yra nebrangiu.
as turiu toki ant rieso tik kur uzsideda, bet maniskis 250 kainavo.
spaudimas pastaruoju metu lyg pakiles, galva plysta...ale ryte normalus, vistiek galva skauda...vakare dar vis skauda galva, o jau pakiles...gal vistik skauda ne nuo spaudimo?
QUOTE(vilmabus @ 2006 04 12, 20:31)
mergytes, gal kuri zinot kiek kainuoja kraujospudzio matuoklis?
mano labai jau didelis, reikia susirupinti kol nevelu
mano labai jau didelis, reikia susirupinti kol nevelu
Aš pirkau per internetą. nusipirkau beveik 100 lt pigiau nei vaistinei. Tuo eisiu surasiu tą firmą.
va tokį aš nusipirkau. iš šito puslapio užsiakiau internetu, po dviejų dienų gavau pašto pranešimą liuks matuoja spaudimą ir pulsą.
Kraujospudzio aparata pirkti geriau ne ant rieso dedama, o ant zasto.
Aha, coca cola yra jėga Ir dar du puodeliai kavos, kartais netgi juodos
Viskas atitinka pagal straipsnius, kad jau turi būti man blogai, tfu tfu tfu ir . Ir svorio priaugu po 1 kg į savaitę, ir patinstu kaip kempinė. Bet spaudimas kaip 90/60 taip 90/60. Kažkaip nesuriša daktarai tokios būklės į vieną
Su pirmu vaiku tai buvau nerealiai ištinusi, ir svoris labai augo. gimė 3800gr, truputį prieš laiką, bet labai nedaug.. Ir tada jau mane ėmė "persekioti" dėl to tinimo ir svorio augimo. Bet spaudimas išlikdavo normalus, tai kartu išgerdavom kavos - ir išleisdavo namo
Jaučiu, dabar irgi ne tiek grynas riebaliukas limpa, kiek vanduo kūne lieka. Tai mane džiugina, tam tikra prasme. Juk per pirmą nėštumą priaugau 30kg, kurie nukrito per 2 mėn..
Viskas atitinka pagal straipsnius, kad jau turi būti man blogai, tfu tfu tfu ir . Ir svorio priaugu po 1 kg į savaitę, ir patinstu kaip kempinė. Bet spaudimas kaip 90/60 taip 90/60. Kažkaip nesuriša daktarai tokios būklės į vieną
Su pirmu vaiku tai buvau nerealiai ištinusi, ir svoris labai augo. gimė 3800gr, truputį prieš laiką, bet labai nedaug.. Ir tada jau mane ėmė "persekioti" dėl to tinimo ir svorio augimo. Bet spaudimas išlikdavo normalus, tai kartu išgerdavom kavos - ir išleisdavo namo
Jaučiu, dabar irgi ne tiek grynas riebaliukas limpa, kiek vanduo kūne lieka. Tai mane džiugina, tam tikra prasme. Juk per pirmą nėštumą priaugau 30kg, kurie nukrito per 2 mėn..
Paprastas kraujospudzio matuoklis, kur manžete ant zasto uzsideda, man atrodo, vaistineje kainuoja 30 lt. Tokiu paciu pilna ir Gariunuose uz 15 lt
O pulsa, tai gi paciai galima pasiskaiciuoti ir nereiks pirkti elektroniniu matuokliu
Tikriausiai zinai, bet del viso ko parasysiu: reikia uzčiuopti pulsuojancia vena rieso, galima ir kaklo srityje ir skaiciuoti kiek kartu pulsuoja per 1 minute. Norma 70-80
O pulsa, tai gi paciai galima pasiskaiciuoti ir nereiks pirkti elektroniniu matuokliu
Tikriausiai zinai, bet del viso ko parasysiu: reikia uzčiuopti pulsuojancia vena rieso, galima ir kaklo srityje ir skaiciuoti kiek kartu pulsuoja per 1 minute. Norma 70-80
QUOTE(natalijaja @ 2006 04 27, 19:48)
Paprastas kraujospudzio matuoklis, kur manžete ant zasto uzsideda, man atrodo, vaistineje kainuoja 30 lt. Tokiu paciu pilna ir Gariunuose uz 15 lt
bet kai spaudima reikia matuotis bent 3 kartus per diena, kai nera, kas pamatuotu, tai be elektroninio aparato sudetingoka
o mano spaudimas kolkas geras
O man šiandien marga akyse tik pasidarė ..Vyras pamatavo spaudimą-70-50 ...Labai išsigandau. Anksčiau buvau linkus į aukštesnį, bet nėštumo metu jis visada- žemesnis: 100-60..Na bet šiandien ...Atsiguliau, išgėriau kavos, kiek pakilo..Skambinau savo gydytojui-sakė, kad būna tokių staigių šuolių- kartais gimda ką užspaudžia...Tai va. Gerai, kad namie buvau,ir dar vyras šalia, o tai dar nukrisčiau kur ...
Jau kelinta diena (nakti) pabundu su ziauriu galvos svaigimu pasimatavau spaudima ( 90/60 ) kava piktnaudziauti negalima, o daugiau nezinau kas gali padeti... Prasau padekit, mergaites...
Man zemas spaudimas... Viskas gal butu ir nieko, tik galva labai svaigsta ir kazkodel kava nebepadeda?.. gydytoja ka sako, tai tik "kavos isgerk-praeis", bet juk negalima jos lakti kibirais
As atsikeldavau su skaudancia galva ir skaudedavo visa diena, daktare sake spaudimas nukrites, todel drasiai parekomendavo kavos! Geriau jau kava, nei kokie tai vaistai! Tai kas ryta isgeriu labai silnos kavos, ir galvos skausmas nekankina! (nescioji gali silpnos kavos isgerti iki pusantro puodelio).
Atsidaryk langa nakciai! O gal tiesiog persimiegi?
Jei kava tau padeda, nespjauk i ja!
Atsidaryk langa nakciai! O gal tiesiog persimiegi?
Jei kava tau padeda, nespjauk i ja!