mano kraujospudis kolkas 100/60 zemas .ir jauciuos kaip priplota
na kavos as nemegstu tai kazin ar pasikelsiu kuom nors
QUOTE(kristute9 @ 2006 01 26, 17:47)
sweikutes na mano kraujospudis siek tiūek per didelis,bet tam didelio demesio neskiriu,kaip manot reiktu susimastyt ? patarkit
Reikia demesi skirti, butinai. As pati visa nestuma gerai jauciausi, spaudimas buvo 130/85. Cia lyg ir neaukstas. Priaugau daug svorio , pakilo kraujospudis, prasidejo tinimai- pasekoje operacija 37-ta savaite, kad isgelbetu mano ir dukrytes gyvybes. Nestumo metu patarciau i viska rimciau ziureti nei iprastai. Sekmes
QUOTE(SVAJA32 @ 2006 02 17, 15:53)
mano kraujospudis kolkas 100/60 zemas .ir jauciuos kaip priplota
mano brolienei gyd per abu nestumus sake kad kavos geriau negert geriau jau isgert truputi brendzio...ir jai tai padedavo ir tikrai nepakenke...pagimde dvi grazutes didutes mergytes antraja pagimde uzvakar
As ir vargstu del žemo spaudimo kartais ne iki vėmimo prieinu siaubas kažkoks, bet kaip nors atlaikysiu
o man tai turbūt "balto chalato" sindromas - kai būnu namie spaudimas 100/70, o kai nueinu pas gyd. - 130/80 - bliamba, galvos, kad pas mane aukštas, tai prirašys visokių vaistų , o prieš nėštumą būdavo 135/80, tai dabar jaučiuosi kaip apsnūdus - visą laiką noriu miego. Reiks kažkaip gydytojai paaiškint šitą nesusipratimą...
QUOTE(Notė @ 2006 02 27, 20:40)
o man tai turbūt "balto chalato" sindromas - kai būnu namie spaudimas 100/70, o kai nueinu pas gyd. - 130/80 - bliamba, galvos, kad pas mane aukštas, tai prirašys visokių vaistų , o prieš nėštumą būdavo 135/80, tai dabar jaučiuosi kaip apsnūdus - visą laiką noriu miego. Reiks kažkaip gydytojai paaiškint šitą nesusipratimą...
o gal tu kavutes buni isgerus
QUOTE(indroska @ 2006 02 28, 12:27)
o gal tu kavutes buni isgerus
Nu nea - kavutės apskritai mažai geriu ir tai tik kai kraujospūdis būna 90/60
QUOTE(Notė @ 2006 02 28, 16:24)
Nu nea - kavutės apskritai mažai geriu ir tai tik kai kraujospūdis būna 90/60
na tai tikrai tau "balto chalato" sindromas
Man buvo pakilęs kelis kartus ryte, kai beveik nemiegodavau naktį
Mano spaudimas visada buvo zemas ir dabar toks yra- 100/70. Siaip savijauta nera labai gera, nes anksciau gelbedavaus vien kava, o dabar bandau tik 2k per diena isgerti. Viena diena neisgeriau kavos ir nukrito iki 80/50...
man ir paskutiniu metu mazokas spaudimas nors seniau neturejau problemu vakar pradejo skaudet galva tai kol neisgeriau silpnos kavytes tai ir nepraejo
Man irgi kažkoks balto chalato sindromas - kai nėštumo pradžioj nueidavau pas vieną gyd., tai spaudimas būdavo apie 140/80 . O matuojantis kitur - apie 120/80. Tai va.
O dabar panašus į gerą 124/74.
O dabar panašus į gerą 124/74.