Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(jovita2014 @ 2016 10 25, 15:44)
Maniskiai lapkriti gime ir neprireike jokiu vokeliu. Dedavau i kombinezona ir apklodavau su pledu...tiksliau apgobdavau su pledu...ir ant virsaus tas vezimo uzklotas ar kaip jii ten vadinas

Tai kad ir pledo tinkamo neturiu, tai man tas pats ar pirkti kaldrą, pledą ar vokelį, man pastarasis tvarkingiau naudoti ir estetiškiau žiūris.
Atsakyti
QUOTE(Extraordinary @ 2016 10 25, 14:56)
Tai kad ir pledo tinkamo neturiu, tai man tas pats ar pirkti kaldrą, pledą ar vokelį, man pastarasis tvarkingiau naudoti ir estetiškiau žiūris.

Na tada jo smile.gif aisku jei Jum vasari reikes, tai tikrai labai trumpam, daug neinvestuociau, ziureciau MM, bet cia jau Jums spresti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(adriatic @ 2016 10 25, 15:54)
butu norinciu jungtis prie vokisko amazono siuntima i LT dalintis?
vilnius, arba galiu persiust pastomatu

zodziu zadu pirkt amazon.de sivakar (kol prekes nedingo), jei kas noresit jungtis, rasykit AZ
Atsakyti
QUOTE(jovita2014 @ 2016 10 25, 16:06)
Na tada jo smile.gif aisku jei Jum vasari reikes, tai tikrai labai trumpam, daug neinvestuociau, ziureciau  MM, bet cia jau Jums spresti smile.gif

Na taip, dar MM neziurejau, bet turbut bus pigiau arba tas pats pagauti ka amazonej nei moketi MM uz deveta 3 vaiku, na bet kaip pasiseks. O jei didinasi kiti vokai, tai liks ir kitam saltajam sezonui..
Atsakyti

gal kam pravers: mytoys -10 euru perkant uz 59 eur
galioja iki spalio 31 d.
10EURJNMJJ7YTXE

Atsakyti
QUOTE(Extraordinary @ 2016 10 25, 15:56)

As dairyciausi MM. Bet toki, kad kitiems metams tiktu i sportine dali ir kad atsisegtu per viduri (tie Keiser labai patogus ir silti). O siaip mano pacios mazoji gime vasari, panaudojau kazkiek ta voka ir dabar jau vel naudoju sportineje dalyje, tik as turiu kailini Womar nuo sunaus likusi, gavom dovanu, bet dabar jei ziureciau, tai tokio tipo kaip Keiser, juos ir isskalbt paprasta ir atsisega patogiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Extraordinary @ 2016 10 25, 16:27)
Na taip, dar MM neziurejau, bet turbut bus pigiau arba tas pats pagauti ka amazonej nei moketi MM uz deveta 3 vaiku, na bet kaip pasiseks. O jei didinasi kiti vokai, tai liks ir kitam saltajam sezonui..

o jum kita sezona nereikes i ji visa vaika ikist, tik po uzpakaliu patiest vezimuke ir kojas uzdengti ;)
o dar kita sezona i roges tiks pakloti, kad silciau butu smile.gif
geras daiktas tie vokeliai, atitarnauja 4 ziemas kaip nieko
Atsakyti
Pildau mergaites kaledine svajone : 13 metu mergaite praso zieminiu batu, dydis 42. Gal kas turite tokio amziaus mergaiciu ir zinote kur batuku galima butu nupirkti. Beje, 13 metu mergaitei realu tokia didele koja? blink.gif unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lomute @ 2016 10 25, 16:34)
Pildau mergaites kaledine svajone : 13 metu mergaite praso zieminiu batu, dydis 42. Gal kas turite tokio amziaus mergaiciu ir zinote kur batuku galima butu nupirkti. Beje, 13 metu mergaitei realu tokia didele koja?  blink.gif  unsure.gif  biggrin.gif

sakyciau nerealu, jei musu kieme savo akimis nebuciau macius 11-metes su 39 dydziu verysad.gif bet ziauru mergaitei tokia koja didele turet...

o del batu, pabandykit per amazonus moteru skyriuose paziuret, vaiku skyriuj tikrai tokio dydzio nebebus, moteru 42 tikrai maciau batu ne karta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adriatic: 25 spalio 2016 - 15:40
QUOTE(adriatic @ 2016 10 25, 17:28)
gal kam pravers: mytoys -10 euru perkant uz 59 eur
galioja iki spalio 31 d.
10EURJNMJJ7YTXE

aš irgi dovanoju tokį patį: 10EUR4NTA4RWX
Atsakyti
QUOTE(lomute @ 2016 10 25, 15:34)
Pildau mergaites kaledine svajone : 13 metu mergaite praso zieminiu batu, dydis 42. Gal kas turite tokio amziaus mergaiciu ir zinote kur batuku galima butu nupirkti. Beje, 13 metu mergaitei realu tokia didele koja?  blink.gif  unsure.gif  biggrin.gif

realu, mano pačios tokių metų 41 buvo, bet tokia ir liko iki dabar
Atsakyti
QUOTE(Extraordinary @ 2016 10 25, 15:56)

Flokati vilnoniai pledukai dabar maciau su akija 26 eur.
Atsakyti