Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(JMD @ 2016 10 25, 15:00)

Papildyta:

Tai bus visi suvardinti jūsų žaidimai ir idėjos.
Papildyta:

Vereinigtes Königreich

Mes su 5-meciu toki zaidziame http://www.rde.lt/pr...
Atsakyti
QUOTE(Kripu @ 2016 10 25, 14:52)
As praėjusią žiema i Bugaboo lopsi klojau vilnoni Womar vokeli. Kadangi cia, kur gyvenu, truputi šilčiau nei Lt, tai klojau tik po leliuko nugaryte+visada su pukiniu kombinezonu rengdavau, viršaus neklodavau, gal kokius kelis kartus, kai būdavo virš -10.
Ta vokeli pirkau pries 5m., kai pirmąja auginau, bet turbut ir dabar dar galima rast  smile.gif man patiko, kad ji gali paiilginti arba naudot trumpesnį variantą. Dar gerai, kad gali naudot tik puse jo,pvz. po nugara lopsiuke ar po uzpakaliuku rogutese, nes jis labai paprastai sujungiamas uztrauktukais  4u.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Laba. Gal kas zinote koduka koki PIGU.LT (savaitgalis ir grazusruduo-neveikia) verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Extraordinary @ 2016 10 25, 10:52)
Dėkui, neteisingai paklausiau matyt - vokelį vaikui aprengti jau turiu, bet neturiu vokelio ar apkloto vežime dar į kažką įdėti, su vilna būna ir pan  unsure.gif
Papildyta:

Taigi dar neisstojo, pranes muitine kai bus pasikeitimai, jei bus.

Kaiser firmos iglu fleece faini 4u.gif vasaros pradzioj 12 eur kainavo plius siuntimas
https://www.amazon.f...e...&ref=plSrch
Atsakyti
Renku SportsdirectSportsdirect

Užsakinėsiu eurais. Priimsiu 1-2 mergaites, su mažais krepšelis, kad neišbrangtų siuntimas, nes mano tik 3 prekės. Siuntimo mokestį dalinsiu ant žmonių skaičiaus. Galiu persiųsti paštu arba LP express.

Krepšelių laukiu iki antradienio pietų.

Vilnius, Pilaitė (vakarais ir savaitgaliais).
Swedbankas

varike.varike@gmail.com
laiško tema - SD, vardas pavardė, telefonas, nikas, bankas

siųskite tvarkingus krepšelius - copy paste būdu laiško tekste (jei nepavyksta,tvarkingos nuorodos su kiekiais ir kainom).

TRŪKSTA DAR VIENO KREPŠELIO IR UŽSAKAU. SIUNTIMAS GAUTŲSI PO 5 EUR
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 10 25, 13:56)
Su malonumu norime Jums pranešti, kad nuo šių metų lapkričio 2 dienos pradeda veikti nauji prekių atsiėmimo skyriai Vilniuje ir Klaipėdoje.

Prekių atsiėmimo skyrius Vilniuje:

Gedimino pr. 52 Darbo laikas I-V 8:00 - 19:00 VI 10:00 - 16:00

Kaip mus rasti - žemėlapis

Prekių atsiėmimo skyrius Klaipėdoje:

M. Mažvydo al. 1 Darbo laikas I-V 7:40 - 19:00 VI 9:00 -15:00

Kaip mus rasti - žemėlapis

Norime pažymėti, kad prekių atsiėmimo paslauga ir toliau išlieka nemokama Vilniaus, Kauno ir Klaipėdos prekių atsiėmimo skyriuose.

Dėmesio! Prekių atsiėmimo paslauga, Vilniuje UAB Bijusta Naugardo g. 34, bus teikiama iki šių metų lapkričio 1 d.

Džiaugiamės, kad naudojatės mūsų paslaugomis ir toliau sieksime aukščiausios paslaugos kokybės.

Pagarbiai Jūsų,

PirkDe  komanda.

ir aš gavau. *****. taip džiaugiaus. dabar bus gaidys. gedo prospekte nėr kur auto pastatyt.
Atsakyti
QUOTE(kryziuke @ 2016 10 25, 14:02)
Mes su 5-meciu toki zaidziame http://www.rde.lt/pr...

Rumis nerealus zaidimas. Suauge losdavom kelionese ir siaip draugu kompanijoj. Uch smagu:) reiks issitraukt. Tik mano keturmeciui, dar ryskiai per anksti...
Atsakyti
QUOTE(Extraordinary @ 2016 10 25, 12:58)
Supratau, o jums gal teko čiupinėti tą originalų bugaboo voką? gal nesušaltų  4u.gif

Va kokį mažesnį radau https://www.amazon.c...-...otmuff&th=1

Bet tai ar Jums tikrai jo reikia?

As asmeniskai praejusiais metais max savaite naudojau ta vokeli, realiai kai labai salta neini su vaiku i lauka, o jau kai silciau pilnai pakanka pukinio rubelio isorinio ir vezimelio pataliuku. As tokius nuspirkus esu, kaip kad i vovyte buna, tai idealiai lopsiuko dydzio i vezimeli. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MYG @ 2016 10 25, 14:39)

As asmeniskai praejusiais metais max savaite naudojau ta vokeli, realiai kai labai salta neini su vaiku i lauka, o jau kai silciau pilnai pakanka pukinio rubelio isorinio ir vezimelio pataliuku. As tokius nuspirkus esu, kaip kad i vovyte buna, tai idealiai lopsiuko dydzio i vezimeli. 4u.gif

Maniskiai lapkriti gime ir neprireike jokiu vokeliu. Dedavau i kombinezona ir apklodavau su pledu...tiksliau apgobdavau su pledu...ir ant virsaus tas vezimo uzklotas ar kaip jii ten vadinas
Atsakyti
Gal dar kas norit prisijungti prie saldainių pirkimo iš worldofsweets.de siuntimo mokesčiui pasidalinti? Svoris iki 28 kg, siuntimas 18 eur, dalinsiu iš prisijungusių skaičiaus. Tik Vilnius, nepersiunčiu. Pinigėlių prašysiu iš anksto, nes sąskaitoj ribotas limitas. el.p. onaema83@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(Audry @ 2016 10 25, 15:03)
Kaiser firmos iglu fleece faini 4u.gif vasaros pradzioj 12 eur kainavo plius siuntimas
https://www.amazon.f...e...&ref=plSrch

Dėkui, o jei už tokią kainą biggrin.gif Man rodos jis į lopšį būtų didelis.
Papildyta:
QUOTE(MYG @ 2016 10 25, 15:39)

Tai vežimo pataliukai yra kaldrytė kažkokia? aš tokios neturiu ir nenoriu, man paprasčiau vokelis būtų.
Atsakyti
butu norinciu jungtis prie vokisko amazono siuntima i LT dalintis?
vilnius, arba galiu persiust pastomatu
Atsakyti