Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Katiniena @ 2016 10 25, 13:51)
Gal kas zino, kodel amazon.de nera pasirinkti UK salies adresui? biggrin.gif ar ja kazkaip kitaip rasosi vokiskai?

O gal kas pirks amazon.de arba amazon.fr? Jungciausi. Klaipeda 4u.gif

didzioji britanija vokiskai: Großbritannien
Atsakyti
QUOTE(Dziugile @ 2016 10 25, 13:01)
pagelbėkit su patarimu  ax.gif
ką nupirkti mažam leliukui už nedaug pinigų (~20 eur), einant lankyt ax.gif reikia greit, čia Lt rolleyes.gif gal kas ką užmatėt neseniai faino, kokį žaisliuką ar ką ax.gif ačiū 4u.gif

Mes kažkada nešėm tokį antspaudą rėmelį:

http://www.babymarke...i-remeliai/c353

Patiko, tik reik perspėt, kad tas molis labai greit džiūsta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(adriatic @ 2016 10 25, 13:57)
didzioji britanija vokiskai: Großbritannien

Ieskojau jau tokio.. nera biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 10 25, 12:43)
Aciu moterys uz pasiulymus. Vat turiu prisirinkus kontrargumentu legams. Tegu tik pabando mane paimt plikom rankom biggrin.gif

maniškė vienu metu buvo pasinešus ant UNO. Ištisai žaisdavome namuose, net mažoji sesė (2,5 metų) perkando sistemą ir praktiškai žaidžia kartu smile.gif UNO pas juos ir darželyje buvo hitas, čempionatus jie ten darydavo. Dabar biški pabodo, tai žaidžia Dobble. Dar Aliasas labai patiko, jį irgi labai daug visa grupė darželyje žaisdavo.
Atsakyti
Ar kam nors veikia GAP -35 kodukas GREATGAP ?
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 10 25, 13:43)
Aciu moterys uz pasiulymus. Vat turiu prisirinkus kontrargumentu legams. Tegu tik pabando mane paimt plikom rankom biggrin.gif

na na, papasakokit, kokie tie kontraargumentai?
Atsakyti
QUOTE(irmante @ 2016 10 25, 15:11)
Ar kam nors veikia GAP -35 kodukas GREATGAP ?

Ne
Atsakyti
QUOTE(Katiniena @ 2016 10 25, 14:06)

tada toks bus: vereinigtes königreich
Papildyta:
QUOTE(padraika22 @ 2016 10 25, 14:14)

tai kad pabodes tas lego vaikams jau, maniskiui jau 10 metu, nuo 4 metuku visi per visas sventes dovanodavo lego, jeigu nespedavau pasakyti, kad lego nepirktu biggrin.gif jis jau net ziuret nebenori i lego puse maziausiai metus laiko

vakar pries miega vaikas pats googlej ieskojo kokiu buna idomesniu konstruktoriu, bet tik ne lego smile.gif apsistojom ties tais elektriniais, kur Roka uzrode, sake kaledoms kazko tokio noretu
Atsakyti
[quote=adriatic,2016 10 25, 13:37]
graziu odiniu batuku mergaitems? smile.gif
paskutinius pirkau neseniai duktereciai dovanu, jai labai patiko smile.gif

Siunčia į LT? Kiek siuntimas? ax.gif

Iš čia.:-)
http://www.tkmaxx.co...ds toys/icat/63
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deltadu: 25 spalio 2016 - 13:30
QUOTE(deltadu @ 2016 10 25, 14:29)

per UK tik, nuo 50sv free, iki 50 - lyg 4 eur
Atsakyti
QUOTE(Extraordinary @ 2016 10 25, 12:20)
O koki jus turite? Aš į Bugaboo lopšinę dalį talpint noriu, mano zuikis vasarį gims, tai ilgai ir nereikės..

As praėjusią žiema i Bugaboo lopsi klojau vilnoni Womar vokeli. Kadangi cia, kur gyvenu, truputi šilčiau nei Lt, tai klojau tik po leliuko nugaryte+visada su pukiniu kombinezonu rengdavau, viršaus neklodavau, gal kokius kelis kartus, kai būdavo virš -10.
Ta vokeli pirkau pries 5m., kai pirmąja auginau, bet turbut ir dabar dar galima rast smile.gif man patiko, kad ji gali paiilginti arba naudot trumpesnį variantą. Dar gerai, kad gali naudot tik puse jo,pvz. po nugara lopsiuke ar po uzpakaliuku rogutese, nes jis labai paprastai sujungiamas uztrauktukais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(adriatic @ 2016 10 25, 14:27)
tada toks bus: vereinigtes königreich
Papildyta:
tai kad pabodes tas lego vaikams jau, maniskiui jau 10 metu, nuo 4 metuku visi per visas sventes dovanodavo lego, jeigu nespedavau pasakyti, kad lego nepirktu  biggrin.gif  jis jau net ziuret nebenori i lego puse maziausiai metus laiko

vakar pries miega vaikas pats googlej ieskojo kokiu buna idomesniu konstruktoriu, bet tik ne lego smile.gif apsistojom ties tais elektriniais, kur Roka uzrode, sake kaledoms kazko tokio noretu

Būtent. Nuo legų bloga. Nuobodu. Pirks už kelis €. Į tokius net nežiūri mano vaikas. Jam per lengva.
Papildyta:
QUOTE(padraika22 @ 2016 10 25, 14:14)

Tai bus visi suvardinti jūsų žaidimai ir idėjos.
Papildyta:
QUOTE(Katiniena @ 2016 10 25, 14:06)

Vereinigtes Königreich
Atsakyti