Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Kripu @ 2016 10 27, 09:05)

Kripu, 27 Spa 2016 - 09:05, parašė:

Kripu, 27 Spa 2016 - 09:05, parašė:

Labas rytas  4u.gif merginos, ka galetumete parekomenduoti vaikui maistui nestis I darzeli/ mokykla? Noreciau kokios dezutes ar konteineriuko su keliais skyriais. Dabar naudojam is potterybarnkids, bet yra tik 2 skyriai. Norisi daugiau ir kad butu skyrius jogurtui ar pan.  smile.gif
O gal kas nors naudojat Lego maisto dezutes? Idomu butu atsiliepimai  smile.gif

Labas rytas  4u.gif merginos, ka galetumete parekomenduoti vaikui maistui nestis I darzeli/ mokykla? Noreciau kokios dezutes ar konteineriuko su keliais skyriais. Dabar naudojam is potterybarnkids, bet yra tik 2 skyriai. Norisi daugiau ir kad butu skyrius jogurtui ar pan.  smile.gif
O gal kas nors naudojat Lego maisto dezutes? Idomu butu atsiliepimai  smile.gif

tokias turim, normalios https://www.amazon.c...=lunch box kids
Atsakyti
jus man patarkit, zinau, kad daug kas ecco zieminius nesiojat. parsisiunciau vaikui ecco batus, isemus vidpaduka ir padejus koja ant jo, dydis kaip ir geras. taciau apsiavus nelabai uzkisu pirsta del rezervo. ar vadovaujates ecco dydziu lentele?
Atsakyti
QUOTE(a_g_n_u_t_e @ 2016 10 27, 12:17)

a_g_n_u_t_e, 27 Spa 2016 - 12:17, parašė:

a_g_n_u_t_e, 27 Spa 2016 - 12:17, parašė:

jus man patarkit, zinau, kad daug kas ecco zieminius nesiojat. parsisiunciau vaikui ecco batus, isemus vidpaduka ir padejus koja ant jo, dydis kaip ir geras. taciau apsiavus nelabai uzkisu pirsta del rezervo. ar vadovaujates ecco dydziu lentele?

As tai nekisu pirsto, tiesiog paspaudau kur nykstys, tai yra arba nera vietos ten.
Atsakyti
siandien pigu.lt neturit niekas kuponu? o mytoys 10Eur?
Atsakyti
QUOTE(*Estete* @ 2016 10 27, 13:45)

*Estete*, 27 Spa 2016 - 13:45, parašė:

*Estete*, 27 Spa 2016 - 13:45, parašė:

Nusiunčiau AŽ mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiduliauskis @ 2016 10 27, 12:59)

vaiduliauskis, 27 Spa 2016 - 12:59, parašė:

vaiduliauskis, 27 Spa 2016 - 12:59, parašė:

ar galejau tave matyt pietaujancia? o gal sese dvyne turi? biggrin.gif
Atsakyti

*Estete*, 27 Spa 2016 - 09:45, parašė:

*Estete*, 27 Spa 2016 - 09:45, parašė:

MyToys 10€ atsiuntė, jei reikia, galiu atiduoti :4u:

ir prie to pačio pasikartosiu, nors kadangi siuntimas nemokamas, tai nesitikiu stebuklo  :D bet, o gal kas perkat Yoox ir galėtumėt priglaust?  :B

Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 10 27, 14:06)

JMD, 27 Spa 2016 - 14:06, parašė:

JMD, 27 Spa 2016 - 14:06, parašė:

Lyg pro namo langus nieks nežiūrėjo slaptai, nes namie su mažiais tupiu šiandien biggrin.gif ir P.S. Aš dvynius sūnelius turiu, bet sesės dvynės ne biggrin.gif Deja sesės apskritai neturiu unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaiduliauskis: 27 spalio 2016 - 12:16
Merginos, 40 proc off nuo visko body shope.... Lygturiu minciu pirkt, juolab, kad per Tuki pradejau rinktis siuntinukus. Kas vertas demesio? ax.gif

https://www.thebodyshop.com/en-gb/

Atsakyti
QUOTE(vaiduliauskis @ 2016 10 27, 13:13)

vaiduliauskis, 27 Spa 2016 - 13:13, parašė:

vaiduliauskis, 27 Spa 2016 - 13:13, parašė:

Lyg pro namo langus nieks nežiūrėjo slaptai, nes namie su mažiais tupiu šiandien biggrin.gif ir P.S. Aš dvynius sūnelius turiu, bet sesės dvynės ne biggrin.gif Deja sesės apskritai neturiu unsure.gif

tada bais panasu mergaiti maciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(krugile @ 2016 10 27, 09:53)

krugile, 27 Spa 2016 - 09:53, parašė:

krugile, 27 Spa 2016 - 09:53, parašė:

Man skubiai reikia?

Man skubiai reikia?

Aš mielai prisijungčiau su preke ar dviem prie SD Kaune, jei kuri nors priimtumėt 4u.gif
Atsakyti
Lanai aciu visoms uz rekomenduotas priespieciu dezutes 4u.gif beliko Tik issirinkti smile.gif
Atsakyti