Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Sveikos,kalbate apie kreideles plaukuciams,tai as dukrai esu pripirkus kazka tokio is sios parduotuves,jie purskiami,yra visokiu spavu,laiko neblogai,po kiek laiko paskui isisukuoja ir nelieka spalvos,po keleto dienu 4u.gif
http://www.claires.c...p-product/26863
Atsakyti
gal kas Vilniuje perkat cocoon? prisijungčiau su keliom prekėm. ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DijaDeima @ 2016 10 25, 11:15)
Sveikos,kalbate apie kreideles plaukuciams,tai as dukrai esu pripirkus kazka tokio is sios parduotuves,jie purskiami,yra visokiu spavu,laiko neblogai,po kiek laiko paskui isisukuoja ir nelieka spalvos,po keleto dienu 4u.gif
http://www.claires.c...p-product/26863

gaila, kad cia tik geltona spalvyte yra, man blondinukei reik, nesimatys turbut tos geltonos

bet cia ziuriu idomios kosmetikos mergaitem yra, reik pasirinkti kazko, aciu uz nuoroda 4u.gif
Atsakyti
gap.eu -30% NICEGAP, taiko full price ir sale 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Extraordinary @ 2016 10 25, 10:43)
Parekomenduokit leliukui vokelį į lopšinį vežimą žiemai  4u.gif

As MM nupirkau pukini nauja Chicco.
Maciau yra dar vienas Kaune naujas.
Palyginus Chicco ir Gap pukini, tai Gapinis labai kudutis pasirode man.
Papildyta:
QUOTE(elizieja @ 2016 10 25, 11:14)
Mamytes, o ka perkat dovanu draugems, kazka reikia nebrangaus, bet faino mielo - viska ji turi, nebeisnesa galva  unsure.gif

Ir dar pamaciau kaip tie crocsai su peledziuku atrodo, kokie faini - kokia kaina pirkote?  4u.gif

As tai TBS nupirkau kosmetikos su nuolaida gavosi gera kaina.

Atsakyti
Sveikutės.
Sakykite, kaip yra dabar su pirkimu iš UK? Kaip muitinė reaguoja? Kadangi išstojinėja iš sąjungos, tai ar nėra taip, kad jau galima tik iki 22 eurų pirkti?
Atsakyti
QUOTE(MYG @ 2016 10 25, 11:40)
As MM nupirkau pukini nauja Chicco.
Maciau yra dar vienas Kaune naujas.
Palyginus Chicco ir Gap pukini, tai Gapinis labai kudutis pasirode man.
Papildyta:
As tai TBS nupirkau kosmetikos su nuolaida gavosi gera kaina.

Dėkui, neteisingai paklausiau matyt - vokelį vaikui aprengti jau turiu, bet neturiu vokelio ar apkloto vežime dar į kažką įdėti, su vilna būna ir pan unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2016 10 25, 11:43)
Sveikutės.
Sakykite, kaip yra dabar su pirkimu iš UK? Kaip muitinė reaguoja? Kadangi išstojinėja iš sąjungos, tai ar nėra taip, kad jau galima tik iki 22 eurų pirkti?

Taigi dar neisstojo, pranes muitine kai bus pasikeitimai, jei bus.
Atsakyti
Laba diena,ar Limango siuncia i LT ar reik pirkt per nuomos adresa? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NORDI @ 2016 10 25, 11:54)
Laba diena,ar Limango siuncia i LT ar reik pirkt per nuomos adresa? 4u.gif

per DE adresa, tiesiai nesiuncia
Atsakyti
Gal kas pirks is Limango,yra smagiu zaisliuku mazesniems vaikuciams.
Atsakyti
QUOTE(Extraordinary @ 2016 10 25, 10:52)
Dėkui, neteisingai paklausiau matyt - vokelį vaikui aprengti jau turiu, bet neturiu vokelio ar apkloto vežime dar į kažką įdėti, su vilna būna ir pan  unsure.gif

būna vilnoniai, būna natūralaus avikailio wub.gif aš turėjau avikalio, nerealus daiktas. Tik jis gal ne į visus lopšius tilptų, nes gan nemažas yra. Aš pati naudojau Bugaboo sportinėje dalyje.
Dar ir dabar turiu, reik gal parduoti.
Atsakyti
QUOTE(adriatic @ 2016 10 25, 10:34)
gaila, kad cia tik geltona spalvyte yra, man blondinukei reik, nesimatys turbut tos geltonos

bet cia ziuriu idomios kosmetikos mergaitem yra, reik pasirinkti kazko, aciu uz nuoroda  4u.gif

Tikrai buvo keletas spalvu.as cia ant greicio neradau.gal reikia prie laku plaukam ieskoti.sita parduotuve mano dukros megstamiausia visokiu mielu niekuciu cia pilna...
Atsakyti