QUOTE(madampipi @ 2016 10 26, 12:06)
man pačiai elektrinis šepetukas geriau išvalo dantis, nei kad aš su ranka valausi, tai kažkaip labai nepergyvenu, kad ir vaikas neišmoks su paprastu valytis, galės visą laiką valytis su elektriniu, nei dabar su paprastu tingi brūžinti, o su elektriniu ir smagiau, ir pastangų mažiau reikia, bet gal ir nuo vaiko priklauso, maniškei smagiau tikrai su elektirniu valytis ir daug geriau išssivalo dantis, nei su paprastu. Mūsų odontologė sakė nesvarbu su kuo valyti, svarbu VALYTI dantukus.
man pačiai elektrinis šepetukas geriau išvalo dantis, nei kad aš su ranka valausi, tai kažkaip labai nepergyvenu, kad ir vaikas neišmoks su paprastu valytis, galės visą laiką valytis su elektriniu, nei dabar su paprastu tingi brūžinti, o su elektriniu ir smagiau, ir pastangų mažiau reikia, bet gal ir nuo vaiko priklauso, maniškei smagiau tikrai su elektirniu valytis ir daug geriau išssivalo dantis, nei su paprastu. Mūsų odontologė sakė nesvarbu su kuo valyti, svarbu VALYTI dantukus.
Va ..va. pritariu 100proc. jei blogai valosi su rankiniu, tai geriau elektrinis - netures igudziu, bet gal tures sveikesnius dantis, nei perbraukdamas bet kaip paprastu sepetuku:))))) Man odontologijos skyriaus vedeja paskutini karta sake:" geriau skaitosi paprasti, mes ir sakom, kad geriau paprasti, bet......as pati ir vaikai valomes su elektriniais, nes neiseina vaiku priversti teisingai valyti"""

)) Be to elektriniu gali ir kaip paprastu naudotis ir valytis taisyklingais judesiaias + vibruoja. Aisku cia kiekvienas renkasi pagal savo skoni ir paziuras...