Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Auruma @ 2016 10 26, 11:49)

Na ačiū ir už tokią pagalbą, kad ir piktuoju  smile.gif
Tik man klausimas kyla, kodėl kai kurie gali paklausti čia info, o kiti vos ne pasiunčiami  ax.gif

Na ačiū ir už tokią pagalbą, kad ir piktuoju  smile.gif
Tik man klausimas kyla, kodėl kai kurie gali paklausti čia info, o kiti vos ne pasiunčiami  ax.gif

Aš ne piktuoju. Tiesiog labai daug klausimų būna tokių, į kuriuos informaciją galima rasti savarankiškai, tiesiog tingima ieškot. Plius dar tokie klausimai: "Kur rasti gera kaina"...
Atsakyti
QUOTE(raselita @ 2016 10 26, 10:42)

Yra ir kostiumas http://m2.hm.com/m/e...0392740001.html ;) mačiau ir parduotuvėj, ne tik internete

Yra ir kostiumas http://m2.hm.com/m/e...0392740001.html ;) mačiau ir parduotuvėj, ne tik internete

Oj ačiū! Reiks nuvažiuoti.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 10 26, 11:25)

na, per 42 metus kiek gyvenu rankiniai šepetėliai neišnyko tai gal ir toliau neišnyks smile.gif

na, per 42 metus kiek gyvenu rankiniai šepetėliai neišnyko tai gal ir toliau neišnyks smile.gif

man pačiai elektrinis šepetukas geriau išvalo dantis, nei kad aš su ranka valausi, tai kažkaip labai nepergyvenu, kad ir vaikas neišmoks su paprastu valytis, galės visą laiką valytis su elektriniu, nei dabar su paprastu tingi brūžinti, o su elektriniu ir smagiau, ir pastangų mažiau reikia, bet gal ir nuo vaiko priklauso, maniškei smagiau tikrai su elektirniu valytis ir daug geriau išssivalo dantis, nei su paprastu. Mūsų odontologė sakė nesvarbu su kuo valyti, svarbu VALYTI dantukus.
Atsakyti
QUOTE(madampipi @ 2016 10 26, 12:06)

man pačiai elektrinis šepetukas geriau išvalo dantis, nei kad aš su ranka valausi, tai kažkaip labai nepergyvenu, kad ir vaikas neišmoks su paprastu valytis, galės visą laiką valytis su elektriniu, nei dabar su paprastu tingi brūžinti, o su elektriniu ir smagiau, ir pastangų mažiau reikia, bet gal ir nuo vaiko priklauso, maniškei smagiau tikrai su elektirniu valytis ir daug geriau išssivalo dantis, nei su paprastu. Mūsų odontologė sakė nesvarbu su kuo valyti, svarbu VALYTI dantukus.

Būtent. Džiaugiesi kad valo. Aš dar smėlio laikroduką nupirkau. Kad daugiau fun būtų smile.gif
Na man nepriimtini pačiai tie elektriniai, o be to ir gydytojo rekomendacijom vadovaujantis sąmoningai tokių dalykų neperku. Jei pasakys, kad sugedo kažkoks dantis todėl, kad blogai valė, vadinas bus griežtesnė patikra smile.gif šiaip kartą ar du per savaitę aš pati dar vaiką pražiodžius nušvitrinu tuos dantis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(madampipi @ 2016 10 26, 12:06)

Va ..va. pritariu 100proc. jei blogai valosi su rankiniu, tai geriau elektrinis - netures igudziu, bet gal tures sveikesnius dantis, nei perbraukdamas bet kaip paprastu sepetuku:))))) Man odontologijos skyriaus vedeja paskutini karta sake:" geriau skaitosi paprasti, mes ir sakom, kad geriau paprasti, bet......as pati ir vaikai valomes su elektriniais, nes neiseina vaiku priversti teisingai valyti""":))) Be to elektriniu gali ir kaip paprastu naudotis ir valytis taisyklingais judesiaias + vibruoja. Aisku cia kiekvienas renkasi pagal savo skoni ir paziuras...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R-jazz: 26 spalio 2016 - 11:22
QUOTE(rodnaja @ 2016 10 26, 11:40)

Sveiki.gal kas norit zieminiu ecco? 29dydi. Atiduosiu uz 45eur.
Uzsakynejau 30.gavau 29. 😞
https://www.amazon.c...G...=UTF8&psc=1

Sveiki.gal kas norit zieminiu ecco? 29dydi. Atiduosiu uz 45eur.
Uzsakynejau 30.gavau 29. 😞
https://www.amazon.c...G...=UTF8&psc=1

Batukai rezervuoti.neberasykit kolkas.
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2016 10 26, 10:58)

Tikrai?... Turit tokį?

Tikrai?... Turit tokį?

Neatrenku dabar kuri, bet ant dezutes parasyta, kad nuo 5 . Pradzioj tikrai buvo idomu kol neperprato visko . Bet jam ir lego idomu tik kol surenka ax.gif
Atsakyti
Pirksiu is amazon. de tiesiai i LT, Vilnius galiu priimti siuntimui pasidalinti.
Atsakyti
Pigu.lt nuolaida 5eurai..perkant spaio 26d nuo 14 iki 16val.kodas LAIKASPIRKTI
Atsakyti
Laba diena, iš Bodyshop nei per PA, nei Tukiu negalima prekintis? verysad.gif
Atsakyti
Sveikos,

uzsisakiau is amazono tiesiai i LT ecco batukus spalio 11 d. Rase, kad numatoma pristatymo data 21 d. Dar ju negavau ir raso on the way. Ar galima kazkur paskambinti paklausti kaip cia yra ar dar laukti. Kas pristato is amazono ?
Atsakyti
Gal turit tokius ecco berlin batus kuri, kazin ar patogus unsure.gif

Arba gal pardej apziurinejot, reikia batu.

http://shopeu.ecco.c...33?group=search
Atsakyti