PARDUODU naują Tahari Elissa Ruffle Hem Down Coat, M dydis, Yra gobtuvas. Pirktas JAV. Lengvas, šiltas ir kokybiškas
kaina 110 100
60% down and 40% waterfowl feather filled
http://www.gilt.com/...ith-ruffle-trim
Išmatavimai ramybės būsenoje, išoriniai.
Ilgis 89/90
Po pažastukais 48/49
liemuo 46/47
klubai 53/54
rankovės ilgis 63
Vieną kart vilkėta tamsiai mėlyna, beveik juoda, Jessica Simpson M dydžio pūkinė striukė, visgi per didelė. 100 90
Rankogaliai ir apykaklė - megzti, kas suteikia jaukumo ir šiltumo. Visas ilgis - 96/97 cm, po pažastukais - 51 cm, liemuo - 47/48 cm, klubai - 55/56, rankovės ilgis - 66, vidinis rankovės ilgis - 48 cm.
Kelis kart uzsidetas labai grazus prabangus Adam puspaltis XS d.
Naturalus kailio apykakle, kuri nusiima :super Galima nesiot be apykakles.
pamusalas šilkinis.
Tinka ir prie dzinsiuku, kelniu ir prie sijono
Kaina 95 eur ( kainavo 450)
Parduodu naują su etiketėm L dydžio vyrišką vilnonį puspaltį Marc New York by Andrew Marc
Parduodu, nes sūnui, kurio ūgis 2,02 m, trumpos rankovės.
sudėtis: 63% Wool/22% Polyester/7% Rayon/5% Nylon/3% Acrylic
Rankovės ilgis:nuo kaklo 82,5cm; nuo peties 67cm;nuo pažasties 47cm.
Ilgis nugaroje: 86,5 ,
pečių plotis: 53,5cm, pažastų plotis: 64 cm
Kaunas 89 eurai.
Parduodu nedaug dėvėtą pūkinę striukę-paltuką,dydis M(tinkantis S,mažesniam M),kaina 40eur.Pūkai visiškiai nelenda,stovis idealus.
Naujas, su etiketėmis, Jcrew wool melton short peacoat
4 dydis, atitinka įprastą Jcrew dydį, spalva kaip foto
Išmatavimai
Petukai 39 cm
Tarp pažastukų 48 cm
Paltuko ilgis nuo peties 61 cm
Rankovės ilgis nuo petuko 63 cm
Nuo pažastuko 46 cm
69 eur > 55 Eur
Ukmergė
4 dydis, atitinka įprastą Jcrew dydį, spalva kaip foto
Išmatavimai
Petukai 39 cm
Tarp pažastukų 48 cm
Paltuko ilgis nuo peties 61 cm
Rankovės ilgis nuo petuko 63 cm
Nuo pažastuko 46 cm
69 eur > 55 Eur
Ukmergė
http://www.vinted.lt...pilkas-paltukas
Puikus paltukas 36-38 dydis
Kaina 8,5 Vilnius
Puikus paltukas 36-38 dydis
Kaina 8,5 Vilnius
KOKYBIŠKAS IR ŠILTAS PALTUKAS UŽ 50eur
RIMADA lietuviškos firmos šiltas paltas.Modelis Gama II.Storas,šiltas,elegantiškas ir labai geros sudėties (vilna+kašmyras).Tinka nešioti ir žiemą kai nėra didelio minuso.Dydis 42 (daugiau atitinka 40).Spalva kaip paskutinėse nuotraukose.Kartą apsivilktas, bet man jis pasirodo didokas. Tai galima sakyti, kad paltas kaip ir naujas. Išmatavimai pečiai 42.krūtine 49.5.per liemenį 47.klubai 53.rankovė nuo peties 64.paltuko ilgis nuo peties 100.Mokėta 150eur,siūlau už 120 eurų.Šiais metais šios firmos paltukai po 160-180 eurų.
Palto modelis:
Realiai (mano kita spalva ir yra 2 komplektai sagų):
RIMADA lietuviškos firmos šiltas paltas.Modelis Gama II.Storas,šiltas,elegantiškas ir labai geros sudėties (vilna+kašmyras).Tinka nešioti ir žiemą kai nėra didelio minuso.Dydis 42 (daugiau atitinka 40).Spalva kaip paskutinėse nuotraukose.Kartą apsivilktas, bet man jis pasirodo didokas. Tai galima sakyti, kad paltas kaip ir naujas. Išmatavimai pečiai 42.krūtine 49.5.per liemenį 47.klubai 53.rankovė nuo peties 64.paltuko ilgis nuo peties 100.Mokėta 150eur,siūlau už 120 eurų.Šiais metais šios firmos paltukai po 160-180 eurų.
Palto modelis:
Realiai (mano kita spalva ir yra 2 komplektai sagų):
Nauja Wildflower moteriška parka žieminė striukė
Parduodu iš JAV siųstą Wildflower firmos parka striukę.
Supakuota maiše,nauja.
Juodos spalvos, tikrai šilta ,vėjo neperpučiama šiam sezonui.
Dydis S. Nugaroje reguliuojasi plotis susegant.
Tiks XS-S dydį nešiojančioms.
125 100
TOM TAILOR Juoda striukė/puspaltis su kapišonu rudeniui, žiemai
Nauja, pirkta su nuolaida (parsiųsta iš Vokietijos). Gaila man per didelė. Lengva, patogi, galima skalbti, poliesteras. Mūsų darganotiems lietuviškiems orams kaip tik dabar nešioti Visas ilgis 90cm, pečiai 44cm, krūtinė 53 cm, ties liemeniu 49 cm, rankovė nuo peties-65 cm.Tinks ugiui iki 165cm Dydis L.
Kaina 62 eurai
TOM TAILOR PARKA
Vilnius
Nauja, pirkta su nuolaida (parsiųsta iš Vokietijos). Gaila man per didelė. Lengva, patogi, galima skalbti, poliesteras. Mūsų darganotiems lietuviškiems orams kaip tik dabar nešioti Visas ilgis 90cm, pečiai 44cm, krūtinė 53 cm, ties liemeniu 49 cm, rankovė nuo peties-65 cm.Tinks ugiui iki 165cm Dydis L.
Kaina 62 eurai
TOM TAILOR PARKA
Vilnius