Keičiu 2P dydį ( atitinka XS) į 4 arba parduodu 115 eur.
Nauja Tahari pukine striuke, M dydis atitinka, 69 eu.
-------------------
Naujas Mackage , 2T dydis (mano beveik trimetei didelis), juodas, kasmyras, vilna, naturali oda, pasiltintas. 75 eu.
-------------------
Porakart viltas Kupranugario vilnos paltas, 35 eu.
Pilkos spalvos, 70% kupranugario vilna, 30% vilna, grazus viskozinis pamusalas. modelis platejantis - oversize, geriausiai atrodo ant m-l dydzio.
ilgis nugaroj matuojant nuo apykakles siules 100, per pazastis 57 (kadangi modelis universalus, tai tinka krutinei apie 100 ir daugiau), rankove nuo pazasties 42 (nuo apykakles apie 75)
Daugiau visko Cia
-----------------
-------------------
Naujas Mackage , 2T dydis (mano beveik trimetei didelis), juodas, kasmyras, vilna, naturali oda, pasiltintas. 75 eu.
-------------------
Porakart viltas Kupranugario vilnos paltas, 35 eu.
Pilkos spalvos, 70% kupranugario vilna, 30% vilna, grazus viskozinis pamusalas. modelis platejantis - oversize, geriausiai atrodo ant m-l dydzio.
ilgis nugaroj matuojant nuo apykakles siules 100, per pazastis 57 (kadangi modelis universalus, tai tinka krutinei apie 100 ir daugiau), rankove nuo pazasties 42 (nuo apykakles apie 75)
Daugiau visko Cia
-----------------
QUOTE(Jurgitamarija @ 2017 09 25, 10:00)
RUD by rudsak Women's Jasmine Belted Down Coat with Fur Hood Trim paltas
pukinis, siltas,su naturaliu kojoto kailiu , gaila , bet man per mazas, dydis S , nedidintas, siuntimas +3 Eur. pirktas usa
https://www.amazon.c...ubtag=219808538 , Tik siuntimas, kaina 280 su siuntimu 270 eur
Naujas paltukas/švarkelis, apačia nusisega, todėl galima nešioti kaip švarkelį. 100% medvilnė, vidus poliesteris. Ilgis nuo petuko 78,5, rankovių ilgis nuo petuko 56,5, nuo pažasties 41,5, tarp pažastų 46, liemuo 43, klubai 54,5 cm.
66
Az
66
Az
Naujas Steve Madden paltas(ne pukinis),L dydis
50
50
J.crew pink parka M d, 65 eur
ilgis nuo petuko 71 cm,pazastukai 54 cm, rankoves 61/46 m
ilgis nuo petuko 71 cm,pazastukai 54 cm, rankoves 61/46 m
https://www.jcrew.co...isFromSale=true
0 dydis