Ačiū Raminta Minty už nuostabų Mumių atviruką
Pasirodom baisiausius ir gražiausius pernai metų atvirukus . Siūlau po vieną , bet, jei bus sunku apsispręsti, galima iki trijų
Aš parodysiu gal ne baisiausią atviruką, bet kažkokį iš "nesusipratimų" serijos. Žiūrėjau žiūrėjau, bet niekaip nesupratau kas ten pavaizduota
Gražių man daug atvirukų, išrinkti kelis labai sunku. Du iš daugelio
Gražių man daug atvirukų, išrinkti kelis labai sunku. Du iš daugelio
Labas rytas.
Man labiausiai nepatikęs gal šitas:
O visi kiti daugiau mažiau gražūs.
Mano postcrossingavimas kažkodėl neįgauna pagreičio Gal ir gerai, susitaupo ant pašto ženklų
Man labiausiai nepatikęs gal šitas:
O visi kiti daugiau mažiau gražūs.
Mano postcrossingavimas kažkodėl neįgauna pagreičio Gal ir gerai, susitaupo ant pašto ženklų
Man iš nepatikusių gal šitas :
nelabai ir supratau kas čia koks tai reklaminis muziejaus atvirukas lyg ir
o iš gražiųjų tai nemažai, labiausia aki traukia tokie;
pridejau čia visai daug ju , šiaip visi katinai melynieji gražu, inge look ka gavus rigi
nelabai ir supratau kas čia koks tai reklaminis muziejaus atvirukas lyg ir
o iš gražiųjų tai nemažai, labiausia aki traukia tokie;
pridejau čia visai daug ju , šiaip visi katinai melynieji gražu, inge look ka gavus rigi
Ale ir Asedita ir Lyžuka kokios žiemos mylėtojos Visi jų gražiausieji - žieminiai.
Vakar dar spėjau pamatyt Vilniaus eglę. O grįždami užsukom į Širvintas. Nu tikrai įspūdinga Širvintų eglė. Ir gatvės labai skoningai papuoštos priderintais prie eglės angelų sparnais.
Vakar dar spėjau pamatyt Vilniaus eglę. O grįždami užsukom į Širvintas. Nu tikrai įspūdinga Širvintų eglė. Ir gatvės labai skoningai papuoštos priderintais prie eglės angelų sparnais.
aHA MAN RUSIŠKA ŽIEMA GRAŽIAUSIA...
OT kaip čia tos raides peršoko
OT kaip čia tos raides peršoko
QUOTE(Šolta @ 2018 01 09, 19:40)
<p>Mano baisuoklis iš Kanados </p><p>[img]htt
Sakai, kvapas ne itin
Laba
Nu tos pažastys nelabai gražios. Bet tėvo ir vaiko ryšys (aš taip suprantu atviruką) man gražu.
Vakar va kokią kiaulystę gavau :
Kaip jūs suprantat, kas čia įvyko? ;)
Nu tos pažastys nelabai gražios. Bet tėvo ir vaiko ryšys (aš taip suprantu atviruką) man gražu.
Vakar va kokią kiaulystę gavau :
Kaip jūs suprantat, kas čia įvyko? ;)
įdomus atvirukas Tekše
o tas vaikelis jau matyt nuo paduoto garo iš pažastų apsinešęs miega
aš tai nieko negaunu štilis kažkoks, bet smagu kad maniškius registruoja, o vienas vokietis net atsiunte savo fb anketa prisijungti ir pabendrauti per ten jeigu domintų
Papildyta:
nieko ten neįvyko, tiesiog kiaulininkas, arba kiaulių klasė ir tiek
o tas vaikelis jau matyt nuo paduoto garo iš pažastų apsinešęs miega
aš tai nieko negaunu štilis kažkoks, bet smagu kad maniškius registruoja, o vienas vokietis net atsiunte savo fb anketa prisijungti ir pabendrauti per ten jeigu domintų
Papildyta:
QUOTE(Tekšė @ 2018 01 10, 11:50)
nieko ten neįvyko, tiesiog kiaulininkas, arba kiaulių klasė ir tiek