Sveikos
na va, baigiasi dar vieni metai..... Tegul ateinantys būna geri visoms Jums ir tiems, kas Jums svarbūs.
Įsivaizduoju, kad hobius turintys žmonės yra optimistai, draugiški ir nuoširdūs. Taip ir toliau
Su Naujaisiais, bendramintės Tegul Naujieji metai Jums atneša netikėtų atradimų, vidinės ramybės, gyvenimo pilnatvės!
Su Naujaisiais
Ačiū už sveikinimus
Trauksiu sausio pirmosios adresiukų
Sveikos merginos!Su Naujaisias metais-tegul jie bus pilni naujų ir lauktų atvirlaiškių iš įvairiausių pasaulio šalių!
Buvau išvykusi, tad radau daugybę Jūsų įkeltų atvirlaiškių-jie nuostabūs:)O ir mane grįžusią pasiekė pilna pašto dėžutė:)Buvo labai smagu:)Pasirodau ir aš:
Raminta Minty - pašto dėžutės turinys nuostabus ! Na, gal tik stadiono man nereiktų .
Šolta, taviškiai irgi puikūs, ypač Slovakija, Kinija ir Anglija
Gavau vakar už gruodį statistiką - žiūriu, kad per mėnesį negavau nė vieno iš JAV, turbūt dar pakeliui .
Šolta, taviškiai irgi puikūs, ypač Slovakija, Kinija ir Anglija
Gavau vakar už gruodį statistiką - žiūriu, kad per mėnesį negavau nė vieno iš JAV, turbūt dar pakeliui .
Sveikos naujuos metuos
Neišsipildė mano metų svajonė - neužmezgiau postcrossinginių ryšių u Estija Juokauju Bet išties keista, kaip čia man ji niekad neiškrenta...
Egzotika mano: 37 dienas keliauja į Nepalą, bet gavėja mėnuo nesijungia, tai neaišku kaip bus....
Neišsipildė mano metų svajonė - neužmezgiau postcrossinginių ryšių u Estija Juokauju Bet išties keista, kaip čia man ji niekad neiškrenta...
Egzotika mano: 37 dienas keliauja į Nepalą, bet gavėja mėnuo nesijungia, tai neaišku kaip bus....
Esu siuntus į Nepalą pasikeisti atvirukais taip kai į vandenį dar poto kurį laiką jungės ir dingo ir gavejas ir mano atvirukas
QUOTE(Lyžuka @ 2018 01 02, 11:03)
Esu siuntus į Nepalą pasikeisti atvirukais taip kai į vandenį dar poto kurį laiką jungės ir dingo ir gavejas ir mano atvirukas
Nu jo, ten pėškomis per kalnus neša.
Bet ir man šiandien pėškom iš Kazanės atėjo per 110 dienų. Spauduose 2017-09-18 ir 2018-01-02 datos. Buvau gavus užklausimą ar neužmečiau kur nors, bet registruot neprašė, tai ir nepasisiūliau
Na va dar vienas sventinis atvirukas gautas is Taivano:)Keliavo 31 diena-manau kad cia labai greitai:)Manieji dabar keliauja i visas tolimas salis, tad jauciu kad greitu laiku registruotu nebebus:(Teks tiesiog laukti:)
Taivaniečiai eglę nuo Vilniaus nusižiūrėjo
QUOTE(pempė12 @ 2018 01 05, 20:34)
Bandziau kiek šviesesnę nuotaiką sukurti, nežinau ar pavyko