Gavau tris, vienas - Kalėdinis
Slovakija - 1965 metų prakartėlė
iš Vokietijos(atvirukas rusiškas)
Vokietija
Tekše, smagu ka pataikiau , labai žiurinejau atrodė, kad šiot neturi
beje čia atvirukas orginalus , na kiek jis aplamai gali buti orginalus , pirktas iš ingelook.com puslapio
beje čia atvirukas orginalus , na kiek jis aplamai gali buti orginalus , pirktas iš ingelook.com puslapio
QUOTE(Lyžuka @ 2017 12 28, 15:12)
Tekše, smagu ka pataikiau , labai žiurinejau atrodė, kad šiot neturi
Atkreipiau dėmesį, kad ko gero "tikras" - labai kokybiškas, spalvos ryškios. Kartais gaunu tokių biškį paplaukusių. Čia - made in Finliand. Ir aš labai žiūrinėjau
Aš irgi jungiuosi su padėkomis Pempei, labai labai puikus katinėlis
Tai smagu, kad iki Naujų gavote . O žiūrėt žiūrėjau, milijooną kartų , labai sunku buvo nuspręsti .
QUOTE(pempė12 @ 2017 12 28, 21:07)
Tai smagu, kad iki Naujų gavote . O žiūrėt žiūrėjau, milijooną kartų , labai sunku buvo nuspręsti .
Pempe, ačiūūū
Nuostabus, o kad dar isduotum paslaptį is kur siunteis
Pramušė atvirukai pas mane Kalėdų pirma diena išsiunčiau o olandė jau gavo, bet labiausiai džiaugiuosi, kad registravo šitą
I got your message while I was in Hawaii and when I got my mail after arriving home, your postcard was there! Yeah! So happy it finally found its way to me. I just hate lost postcards. But you said you sent me 2 cards. What is the other one of?
On December 21, my husband and I flew to the Hawaiian Islands. I had not been there since 1974! It was so beautiful and peaceful to go and relax. But I have to admit, it was very different from our normal Christmas holiday.
I like this postcard....your dog is beautiful! Thanks for picking that one for me!
Happy 2018! Make it your best year yet!
Cathy in Idaho, USA
Sakyčiau normaliai atostogavo 127 dienas
https://www.postcros...cards/LT-576520
QUOTE(Lyžuka @ 2017 12 29, 20:55)
Pempe, ačiūūū
Pramušė atvirukai pas mane Kalėdų pirma diena išsiunčiau o olandė jau gavo, bet labiausiai džiaugiuosi, kad registravo šitą
I got your message while I was in Hawaii and when I got my mail after arriving home, your postcard was there! Yeah! So happy it finally found its way to me. I just hate lost postcards. But you said you sent me 2 cards. What is the other one of?
On December 21, my husband and I flew to the Hawaiian Islands. I had not been there since 1974! It was so beautiful and peaceful to go and relax. But I have to admit, it was very different from our normal Christmas holiday.
I like this postcard....your dog is beautiful! Thanks for picking that one for me!
Cathy in Idaho, USA
Cathy in Idaho, USA
Šitą ne pati siunčiausi, mane priėmė į kompaniją. Iš perromania .
Geras su ta registracija
Kanada ir Suomija super bet ir kiti ne prasti