Įkraunama...
Įkraunama...

Postcrossing'o kampelis 100+8

Gavau tris, vienas - Kalėdinis wub.gif

Slovakija - 1965 metų prakartėlė
vartotojo įkelta nuotrauka

iš Vokietijos(atvirukas rusiškas)

Vokietija
Atsakyti
Sveikos tarpušvenčiu 4u.gif

Kokį nerealų grožį vakar gavau wub.gif

Lietuva wub.gif Lyžuka wub.gif Ačiū labai labai wub.gif
Atsakyti
Tekše, smagu ka pataikiau mirksiukas.gif , labai žiurinejau atrodė, kad šiot neturi mirksiukas.gif

beje čia atvirukas orginalus biggrin.gif, na kiek jis aplamai gali buti orginalus smile.gif, pirktas iš ingelook.com puslapio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 12 28, 15:12)
Tekše, smagu ka pataikiau  mirksiukas.gif , labai žiurinejau atrodė, kad šiot neturi  mirksiukas.gif

beje čia atvirukas orginalus biggrin.gif, na kiek jis aplamai gali buti orginalus smile.gif, pirktas iš ingelook.com puslapio  mirksiukas.gif

Atkreipiau dėmesį, kad ko gero "tikras" - labai kokybiškas, spalvos ryškios. Kartais gaunu tokių biškį paplaukusių. Čia - made in Finliand. Ir aš labai žiūrinėjau mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kiek nedaug Tekšei reikia, kad būtų gera gera ....
Pempe, ačiū wub.gif
Ir tu pažiūrinėjai wub.gif
Atsakyti
Aš irgi jungiuosi su padėkomis Pempei, labai labai puikus katinėlis wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Tai smagu, kad iki Naujų gavote 000059.gif . O žiūrėt žiūrėjau, milijooną kartų biggrin.gif , labai sunku buvo nuspręsti ax.gif smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2017 12 28, 21:07)
Tai smagu, kad iki Naujų gavote 000059.gif . O žiūrėt žiūrėjau, milijooną kartų biggrin.gif , labai sunku buvo nuspręsti ax.gif  smile.gif .

Pempe, ačiūūū wub.gif

Nuostabus, o kad dar isduotum paslaptį is kur siunteis mirksiukas.gif

Pramušė atvirukai pas mane Kalėdų pirma diena išsiunčiau o olandė jau gavo, bet labiausiai džiaugiuosi, kad registravo šitą
I got your message while I was in Hawaii and when I got my mail after arriving home, your postcard was there! Yeah! So happy it finally found its way to me. I just hate lost postcards. But you said you sent me 2 cards. What is the other one of?
On December 21, my husband and I flew to the Hawaiian Islands. I had not been there since 1974! It was so beautiful and peaceful to go and relax. But I have to admit, it was very different from our normal Christmas holiday.
I like this postcard....your dog is beautiful! Thanks for picking that one for me!
Happy 2018! Make it your best year yet!
Cathy in Idaho, USA”

Sakyčiau normaliai atostogavo 127 dienas mirksiukas.gif

https://www.postcros...cards/LT-576520
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 29 gruodžio 2017 - 20:56
QUOTE(Lyžuka @ 2017 12 29, 20:55)
Pempe,  ačiūūū wub.gif

Nuostabus,  o kad dar isduotum paslaptį is kur siunteis  mirksiukas.gif

Pramušė atvirukai pas mane Kalėdų pirma diena išsiunčiau o olandė jau gavo,  bet labiausiai džiaugiuosi, kad registravo šitą
I got your message while I was in Hawaii and when I got my mail after arriving home, your postcard was there! Yeah! So happy it finally found its way to me. I just hate lost postcards. But you said you sent me 2 cards. What is the other one of?
On December 21, my husband and I flew to the Hawaiian Islands. I had not been there since 1974! It was so beautiful and peaceful to go and relax. But I have to admit, it was very different from our normal Christmas holiday.
I like this postcard....your dog is beautiful! Thanks for picking that one for me!
Happy 2018! Make it your best year yet!
Cathy in Idaho, USA”

Sakyčiau normaliai atostogavo 127  dienas  mirksiukas.gif

https://www.postcros...cards/LT-576520

4u.gif
Šitą ne pati siunčiausi, mane priėmė į kompaniją. Iš perromania .

Geras su ta registracija biggrin.gif

Atsakyti
Gavau šiandien 10 bigsmile.gif . Bet žiūriu, mano adresą davė šešiems 16 dieną, septyniems 17 dieną ir dviem 15 dieną. Na ir sistema, pusę mėnesio laukė, o paskui išdalino per tris dienas. Užtat ir gavau vos ne viską per vieną dieną blink.gif .

Įdomiausi-gražiausi

Japonija

Ukraina

dar Ukraina

Kanada

Suomija
Atsakyti
Kanada ir Suomija super bet ir kiti ne prasti bigsmile.gif
Atsakyti

Visas su Naujais! Kad jie būtų geresni negu Senieji! :newyear:

Atnešu pasirodyt

Kinija

c96d695e8f632aa0a03c001b06028072.jpg

Taivanis (fluorescencinis)

0298aa4930d0a63d007858230ed92252.jpg

Slovakija

48028404d61098130c7c71e658167992.jpg

Vokietija (tik mūsų paštas galėjo antspaudo ant gerosios pusės nedėti....)

9acc575098ecbf3a1d206341a5c59fd0.jpg

Anglija :wub:

cbcfb2551fc6e97b6c174596e535151a.jpg

Atsakyti