Įkraunama...
Įkraunama...

Postcrossing'o kampelis 100+8

QUOTE(pempė12 @ 2017 12 20, 20:50)

A, ir nepasakyčiau, kad favoritina daugiau gautus, gal labiau atvirkščiai. Hm. Nežinau.

Bent jau mano siųstus tai tikrai dažniau užfavoritina gavėjai nei šiaip sau "praeiviai". Tarsi pagiria.
Atsakyti

Teške, tavo diedukas tikrai simpatiškas:)Toks Kalėdiškai jaukus.

O dėl favoritų, tai aš favoritinu tuos kurie man tiesiog labai patinka ir tuos kurių norėčiau gauti, Dar kartais užfavortinu ir tuos, kurių gal atvirutė ir ne itin patiko, bet parašė man to ko aš prašau-tai čia kaip padėka jiems:)

O aš užvakar gavau pilną dėžutę atvirlaiškių, tarp kurių ir Aseditos siųstas grožis:)Ačiūūūū!!!! :)Tik gaila, įdėti negaliu, nes neleidžia man :(

O čia keli iš tos krūvelės kurią gavau:                                                                                                  

f1c3e6be9a22e780e19771921ccb4807.jpg

14e33880e6830ace34ca7ca475a94fcc.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raminta Minty: 21 gruodžio 2017 - 07:36

Ir vienas Kalėdinis iš Suomijos:)

87d4719e64e5b28d16347f7f0dbbbc95.jpg

Atsakyti
Čia ta vestuvinė tai gal savo atsiuntė? biggrin.gif
Atsakyti
Ramintos tuos obuolius pačius, taip seilė ir nutyso smile.gif Vestuvinė irgi gerulė.

Aš favoritinu tuos atvirukus, kuriuos norėčiau gauti. Taip ir parašiau anketoj.
Atsakyti

Ne cia ne siuntejos vestuves.Cia vestuves vyko 1979 metais kazkokios valstybines sventes metu. Atsiunte kaip vintage man:)Patiko, dar atsiminimai is vaikystes uzpludo-cia mano mamos jaunyste:)

O obuoliai ir man sukele apetita kai pamaciau juos, gaila, kad neparase recepto (as visada laukiu receptu) bet bandysiu ka nors improvizuoti-nu jau labai skaniai jie atrodo:)

Atsakyti
QUOTE(Raminta Minty @ 2017 12 21, 13:05)
<p>Ne cia ne siuntejos vestuves.Cia vestuves vyko 1979 metais kazkokios valstybines sventes metu. Atsiunte kaip vintage man:)Patiko, dar atsiminimai is vaikystes uzpludo-cia mano mamos jaunyste:)
</p><p></p><p>O obuoliai ir man sukele apetita kai pamaciau juos, gaila, kad neparase recepto (as visada laukiu receptu) bet bandysiu ka nors improvizuoti-nu jau labai skaniai jie atrodo:)
</p>

o iš kokios šalies tos vestuves? Nes aš turiu kelias irgi ala vintange rusiškas kur vestuvininkai prie visokiu monumentu nufotografuoti yra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Raminta Minty @ 2017 12 21, 13:05)
<p>Ne cia ne siuntejos vestuves.Cia vestuves vyko 1979 metais kazkokios valstybines sventes metu. Atsiunte kaip vintage man:)Patiko, dar atsiminimai is vaikystes uzpludo-cia mano mamos jaunyste:)
</p><p></p><p>O obuoliai ir man sukele apetita kai pamaciau juos, gaila, kad neparase recepto (as visada laukiu receptu) bet bandysiu ka nors improvizuoti-nu jau labai skaniai jie atrodo:)
</p>

Panašus receptas yra pas Beatą- obuoliai su granola atrodo vadinasi
Atsakyti

Asedita, aciu, pasidomesiu:)

Lyzuka, taip cia is Rusijos-turbut pas juos kokia mada gal buvo tuo laiku fotografuotis prie paminklu:)

Atsakyti
Spėkite iš vieno karto- ar gavau iš postkrosingo kalėdinių atvirukų blink.gif ?

NE

Gavau du, kai skirtumas tarp siųstų ir gautų buvo -14. Tikėjausi lūžtančios dėžutės unsure.gif
Ir nieko nesuprantu- šitie keliavo po 5 dienas. O kur kiti, už visą gruodį? Kažkur guli neskirstyti? Ar išvis išėjo suvisam unsure.gif

Tik labai džiaugiuosi, kad vienas iš gautų man super nuostabus wub.gif . Van Gogas, skalbiniai ir nuostabiausi pašto ženklai taip pat su Van Gogo paveikslais.

vartotojo įkelta nuotrauka

Antras toks neutralus.

Atsakyti
Su šventėm! Maniškiai dar keli.

Šiuo ypatingai džiaugiuosi, net į kelis norus atliepė. smile.gif
NL

GB

Kinija

DE

JAV

Taip pat iš JAV, bet apie IT

NL

BR

Hong Kongas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi (:: 26 gruodžio 2017 - 17:33
džiaugčiaus bet kuo deja kolkas tylu, na laukiu kas čia pramuš :“

išrašiau velniu biggrin.gif rusui siunčiau jau antra atvirute o jis nuo seniai nesijungia nors i laiškus atsakineja tai jau buk malonus ir užregfistruokka gaves o jau paskui gali ir aplamai atsijungti...tuo labiau gaila pačiu atviručiu biggrin.gif buvo tokios temines daugiau jei kas nores neturiu jau tokiu verysad.gif

iškrito 2 men kudikis tongue.gif nori pažinti pasauli ir myli labradorus ypač juodus biggrin.gif, įdomu kaip tas pasireiškia bigsmile.gif

o jusu atvirukai nuostabus wub.gif
Atsakyti