Įkraunama...
Įkraunama...

Postcrossing'o kampelis 100+8

QUOTE(pempė12 @ 2017 12 15, 22:17)
Tekše, vau bigsmile.gif  wub.gif . Lietuviškai būt oho, bet čia jau kažkaip sakosi vau biggrin.gif

O postkrosingas man visai neatneša atvirukų , gal todėl, kad jum neparašau  blush2.gif

Aha, galvojau ar lietuviškus siųst, ar tokius vau biggrin.gif pamislijau, kad tokių tikrai neturėsit bigsmile.gif

Man vakar du, šiandien penkis atnešė. Reiškia, vėl bus pertrauka, nes jau +2 gautųjų naudai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tekšė: 15 gruodžio 2017 - 22:43

Pampė12, Tikrai atvirlaiškis nuostabaus gražio! :wub: O aš kažkaip tokių gražių Kalėdinių ir negaunu, gal kad neužsirašius jog pageidauju šventinių :hmm:

Beja, merginos, norėjau paklausti, o ką Jūs rašote dažniausiai savo atvirlaiškiuose? :4u:

Atsakyti
Tekše, ačiūūūūū smile.gif wub.gif

kaip maloniai nuteikė ir sušildė mirksiukas.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Raminta, mano atviruko vėl negavai? Patikslink adresą
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 12 18, 08:36)
Tekše, ačiūūūūū smile.gif  wub.gif

kaip maloniai nuteikė ir sušildė  mirksiukas.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Čia raginimas grįžt prie rimtų reikalų - atvirukų ir mūsų plepaliukų, gerbiama temos autore biggrin.gif o tai kokią interpeliaciją šližikų prisivalgę suorganizuosim tamstai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2017 12 18, 12:14)
Čia raginimas grįžt prie rimtų reikalų - atvirukų ir mūsų plepaliukų, gerbiama temos autore biggrin.gif  o tai kokią interpeliaciją šližikų prisivalgę suorganizuosim tamstai ax.gif

Jau, jau bigsmile.gif paėmiau šešis adresus mirksiukas.gif

Taproga radau kažkoki naujokas Juozą biggrin.gif kuris siųnc;a visai nieko atvirukus

https://www.postcros...cards/LT-583727
Kazin kur tokiu gauna?

Beje Tekšė, ar į savo favoritus dedi tik tokius kuriuos dar nori gauti? Ar ir jau gautus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 19 gruodžio 2017 - 20:07
QUOTE(Lyžuka @ 2017 12 19, 20:04)

Pas mus centriniam pašte buvo tokių ir dar kitokių atvirukų. Aš esu užsipirkus 4u.gif
Atsakyti
Aš kitokių lėlyčių su tautiniais vasarą Palangoje pirkau, bet ne pašte, o turizmo-informaciniame centre, ar kaip jis vadinasi.

Negaunu iš postkrosingo atvirukų, matyt paštai tragiškai apkrauti unsure.gif . Dukra vakar du gavo, iš Vokietijos ir Suomijos po 17 dienų keliavo. Aš paskutinį gruodžio 8 gavau ax.gif . Vieną. Žiauru.
Atsakyti
QUOTE(Raminta Minty @ 2017 12 18, 07:54)

</p><p></p><p>Beja, merginos, norėjau paklausti, o ką Jūs rašote dažniausiai savo atvirlaiškiuose? 4u.gif
</p>

Pagal tai, ką rašo savo profilyje smile.gif . Jei yra metai, rašau, jei yra apie šeimą, rašau ir aš, ar apie pomėgius. Dar gal kokią aktualiją. Arba apie vaizdą ant atviruko, jei turistinis.
Atsakyti
Labas 4u.gif Ir jums supermama užlūžus buvo? ar net nepastebėjot? Aš ryte paskaičiau, perpiet susiruošiau parašyt ir bac... biggrin.gif tragedija rolleyes.gif

QUOTE(Lyžuka @ 2017 12 19, 20:04)
Jau, jau  bigsmile.gif paėmiau šešis adresus  mirksiukas.gif

Taproga radau kažkoki naujokas Juozą  biggrin.gif kuris siųnc;a visai nieko atvirukus

https://www.postcros...cards/LT-583727
Kazin kur tokiu gauna?

Beje Tekšė,  ar į savo favoritus dedi tik tokius kuriuos dar nori gauti?  Ar ir jau gautus?

Mano principas - favoritint tuos, kurių norėčiau, bet žiūū, dauguma gautus favoritina. Tai ir aš dabar retkarčiais taip darau. Galvoju, gal aš neteisi galvodama, kad favorituos turi būt norimi/ pageidaujami.

QUOTE(asedita @ 2017 12 19, 20:44)
Pas mus centriniam pašte buvo tokių ir dar kitokių atvirukų. Aš esu užsipirkus  4u.gif

Net ir mano kaimuko pašte aš jų papirkau. Daug kas juos siunčia, matau.
QUOTE(pempė12 @ 2017 12 20, 06:43)

Negaunu iš postkrosingo atvirukų, matyt paštai tragiškai apkrauti unsure.gif . Dukra vakar du gavo, iš Vokietijos ir Suomijos po 17 dienų keliavo. Aš paskutinį gruodžio 8 gavau  ax.gif  . Vieną. Žiauru.

Jau kai gausi, tai į dėžutę netilps smile.gif Aš daug gaunu. Vakar pvz. 5. Pats pačiausias - Ingės Loock diedukas. Pirmas atvirukas jos ne su bobutėm
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Tekše, labai simpatiškas tavo diedukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2017 12 20, 16:09)
Labas 4u.gif  Ir jums supermama užlūžus buvo? ar net nepastebėjot?  Aš ryte paskaičiau, perpiet susiruošiau parašyt ir bac...  biggrin.gif tragedija  rolleyes.gif
Mano principas - favoritint tuos, kurių norėčiau, bet žiūū, dauguma gautus favoritina. Tai ir aš dabar retkarčiais taip darau. Galvoju,  gal aš neteisi galvodama, kad favorituos  turi būt norimi/ pageidaujami.
Net ir mano kaimuko pašte aš  jų papirkau. Daug kas juos siunčia, matau.

Jau kai gausi, tai į dėžutę netilps smile.gif  Aš daug gaunu. Vakar pvz. 5. Pats pačiausias - Ingės Loock diedukas. Pirmas atvirukas jos ne su bobutėm
[img]https://

Pastrigimo nepastebėjau, nes nesijungiau smile.gif .

O diedukas nuostabus, labai norėčiau šitą gauti būtent iš Suomijos.
Ir tikėsiuosi ulaukti kažko penktadienį . Nes man jau trauma protest.gif

A, ir nepasakyčiau, kad favoritina daugiau gautus, gal labiau atvirkščiai. Hm. Nežinau.
Atsakyti