Įkraunama...
Įkraunama...

Postcrossing'o kampelis 100+8

QUOTE(Tekšė @ 2017 11 24, 10:22)
Sveikos 4u.gif

Aseditai tik katiną palikčiau, kitu mielai priglausčiau.

"Pramušė" ir pas mane, vakar gavau 3, visi iš Suomijos - 2 Ingės Look ir 1 Virpi Piekalos.

Oho, ar ne per gerai mastau.gif

Asedita- Vokietija- vaaaaaaau bigsmile.gif . Ar ten tikra pilis, nepiešta?
Ir iš Kazachstano bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2017 11 24, 11:27)
Oho, ar ne per gerai  mastau.gif

A čia man moralinė kompensacija biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Tekse, puikios kompensacijos:)Ir as tokiu noreciau (isbandyti:))

O as vakar gavau siuos grazuolius:)

Is Vokietijos ir Belgijos

c77d39dc34807ad7fca8daef02ac988e.jpg

e13cadb013be379bb9dfb808ae7d1b4b.jpg

Atsakyti
Pempe, ačiū wub.gif Man jau Kalėdos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2017 11 28, 13:31)
Pempe, ačiū wub.gif  Man jau Kalėdos  smile.gif

Na jau, pati susimokėjai už tas Kalėdas irnesakyk.gif

Raminta Minty, man tavo Belgija labai patinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 28 lapkričio 2017 - 15:02

Pempe12, tikrai man ir Belgija labai patinka-kazkas labai idomaus ir neiprasto. Kaip raso, tai cia vyskta karnavalas, kurioje tie baltieji vadinami Gille ir pripazinti Unesco vaidina pagrindini vaidmeni:)

O vakar gavau siuos nuostabius atvirlaiskius is Slovenijos ir Vokietijos. Pati issiunciau vakar 5-is atvirlaiskius ir iki 150 liko issiusti tik 9:)Tikiuosi iki Nauju Metu man tai pavyks:)

9d01d0bce0f1f1d4c4b75989ec444bbf.jpg

4ba0fd49dea49b0da832eda7adea6302.jpg

Atsakyti

Kaip smagu, o pas mane vis dar tyla pašto dėžutėj...tikiuosi prieš audrą :rolleyes: 8 nukeliavo ir 8 kelyje, tai jau artėjant Kalėdoms tikiuosi atvirukų gausos :wub:​ 

Atsakyti
Nesu siuntus siurprizų biggrin.gif
2 atvirukai - viengubas ir dvigubas, arbata ir 2 centai. Užteks 71 ct į Rusiją? Ar nešt paštan kad svertų? Patarkit.
Atsakyti
Labukas visoms

QUOTE(pempė12 @ 2017 11 24, 12:27)

Asedita- Vokietija- vaaaaaaau bigsmile.gif . Ar ten tikra pilis, nepiešta?

Man toks pat klausimas buvo kilęs. Atrodo, kad tikra nuotrauka. Antroj pusėj viskas vokiškai, tai supratau tik "foto"

QUOTE(Tekšė @ 2017 12 04, 16:58)
Nesu siuntus siurprizų  biggrin.gif
2 atvirukai - viengubas ir dvigubas, arbata ir 2 centai. Užteks 71 ct į Rusiją? Ar nešt paštan kad svertų? Patarkit.

Turėtų užtekti, aš visalaik tik tiek klijuoju. Dėl viso pikto ant voko užrašyk savo adresą, jei bus per mažai, gražins atgal.

Šiandien aš jau pajutau prieškalėdinę nuotaiką, gavau tokių fainų atvirukų wub.gif wub.gif wub.gif Vėliau įkelsiu.
Atsakyti
Pirmiausia didžiausias ačiū tik aš už nuostabų atviruką wub.gif wub.gif wub.gif

Dar vienas grožis iš Vokietijos

Rusija

Dvi bobulės, viena iš Vokietijos, kita iš Suomijos

Ar pirkot kvepiančių pašto ženklų? Ir kaip jie jums? Kvepia? Man tai kažkaip nelabai, o kol nukeliaus iki adresato niekas ten nebekvepės verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asedita: 04 gruodžio 2017 - 21:22
QUOTE(Tekšė @ 2017 12 04, 15:58)
Nesu siuntus siurprizų  biggrin.gif

pasvėriau NR atviruką ir dvigubą NR, paprastą vokelį, 2 centus ir etno arbatos pakelį - gavosi 24 g, jau reikės 75 centų pašto ženklais(arba 97, jei pirmenybinis). Nebent tavo atvrukai lengvesni.

asedita, aš apakus nuo tavo avirukų bigsmile.gif
Ženklų pirkau, kvepia kažkuo biggrin.gif . Turėtų patrynus kvepėti ir vėliau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 04 gruodžio 2017 - 21:26
QUOTE(pempė12 @ 2017 12 04, 21:22)
pasvėriau NR atviruką ir dvigubą NR, paprastą vokelį, 2 centus ir etno arbatos pakelį - gavosi 24 g, jau reikės 75 centų pašto ženklais(arba 97, jei pirmenybinis). Nebent tavo atvrukai lengvesni.
asedita, aš apakus nuo tavo avirukų bigsmile.gif
Ženklų pirkau, kvepia kažkuo biggrin.gif . Turėtų patrynus kvepėti ir vėliau ax.gif

Ačiū. Priklijuosiu 10 ct papildomai. lai tik keliauja ir nukeliauja. Kol daėjoi kas yr NR biggrin.gif Bet daėjo biggrin.gif biggrin.gif

Man pradžioj net labai kvepėjo, vėliau ar pripratau ar prasivėdino.
Atsakyti