Nyderlandai
Pirmas kalėdinis iš Japonijos
Rusija
Vokietija. Šitą gavau šiandien ir, kad ir kaip keistai atrodytų mano amžiuje, bet šitas man kelia labai daug gerų emocijų. Personažas kadaise "nusipelnęs" mano pagarbos už topinę frazę, kad "yra žmonių, kurie verti, kad dėl jų sutirptum". Taigi labai brangus svečias. Dar ir atvirukas toks diiidelis, koks 20x10 formatas. Toks truputį pasilanksčiusiais kampais, truputį plyšęs, bet na... štai jums ir prašom.
Prancūzija. Atvirukas su Re sala.
Rusija
Baltarusija
Gražūs gautieji ir hi, ir pempės.
Man šiandien jubiliejus - lygiai dvi savaitės kaip nieko negaunu.
Sveikos merginos, atvirlaiškiai tiesiog nuostabūs. Man ypatingai įstrigo tas asiliukas ir sausainiai iš Hi:) kolekcijos:) o ir vaikinukas neblogas-namų ruoša užsiėmęs;)
Beja, Asedita nesulaukiu dar tavojo atvirlaškio-gal tikrai paštas blogai dirba;)
O čia manieji gauti per kelias šias dienas:)
Iš Suomijos. Būtinai ragausiu:)
Iš Vokietijos
Iš Baltarusijos.
Iš Indijos nuo 7-ų metų mergaitės, kuriai labai patinka piešti.
Ne į temą - patinka tau ta nauja versija? Man kažkaip ne. Visa laimė, kad leidžia būt senoje.
<p> </p>
<p>Beja, Asedita nesulaukiu dar tavojo atvirlaškio-gal tikrai paštas blogai dirba;)</p>
<p> </p>
<p>O čia manieji gauti per kelias šias dienas:)</p>
<p> </p>
<p></p>
<p> </p>
Žinok, mano prapuolė du, siųsti į Lietuvą, o vienas man neatėjo. Dar taip nėra buvę.
Iš Indijos man patinka labiausiai. O ir pati siuntėja domina - gal tau ką nupiešė? . Mano mažoji 6 metų irgi siunčia atvirukus(nes nori savo turėti ir, jei aš būčiau dalinusis savaisiais, jai netiko). Aišku, parašau aš, ir parenku tinkamus, o ji iš kelių nusprendžia, kurį siųs. Bet ji ant kiekvieno kažką nupiešia. Taip sutarėme, kad postkrosingu "užsiims" su tokia sąlyga. Aišku, būna tų piešinių ir visai šiaip sau, bet būna tokių mielų, kad labai norėčiau gauti tokį atviruką. Ir padėkų gražių gauna, ir nemažai gavėjų panori atsiųsti jai padėkos atviruką
<p>Beja, Asedita nesulaukiu dar tavojo atvirlaškio-gal tikrai paštas blogai dirba;)</p>
Vajei, kaip gaila. Reikės nebemesti į tą pašto dėžutę, o taip patogu buvo prie darbo. Paskutiniu metu nusivyliau pašto darbuotojais, šią savaitę gavau atviruką su nuplėštu pašto ženklu. Matosi, kad buvo, anspaudo dalis matosi, o ženklas tai su visa "mėsa" nuluptas Tai bjaurybės
Teske, ten sausainiai. Labai paparstučiai:)Miltai, cukrus, sviestas, kiaušinis ir dribsniai (kaip suprantu avižiniai). Kai pabandysiu būtinai parašysiu:)
O sistema nelabai patinka, bet kad senosios versijos man su facebook neprijungia (o taip man papraščiau-tų slaptažodžių milijonai), tai ir naudojuosi šia. Bet jei atvirai tai nelabai man ji.
Pempe12, mergaitė deja nieko nenupiešė, tik parašė (o gal mama parašė;)), kad tik mėgsta piešti. Na ir rašysena greita-turbūt skubėjo:) (pati turėdama pametinukus, labai gerai suprantu mamas:))Pati tikiuosi, kai vaikučiai paaugs, kad ir jie prisidės prie šio projekto. Todėl ir atnaujinau postcrossingą ir prisižadėjau sau, kad intensyviai jame dalyvausiu. Buvau jį pamiršus keliems metams ir dabar aš vėl čia:)Šių metų tikslas pasiekti iki Naujų 150 išsiųstų, kad gaučiau dar vieną papildomą siuntimą
Asedita, labai gaila iš tiesų. Pati asmeniškai nesusidūriau kiek ten ko dingsta, visi žinomi atkeliaudavo iki šiol, bet nusiskundimų aplink daug teko girdėti. Deja:(O kai atvirlaiškiai eina pas nepažįstamus tai kas ten žino kiek jų iš viso neatkeliauja.
Man vasarą paštininkas į darbą užnešė atviruką ir atskirai ženkliuką atsiklijavusį Turbūt jiems besidalinant laiškais nukrito. Sąžininingas koks, net į dėžutę nemetė. Nebedirba jau jis, sunkus darbas jų labai provincijoj.
Taigi pristatymas
Vokietija
Taivanas ( o atvirukas lenkiškas)
Rusija
Olandija
Kazakstanas
Aseditai tik katiną palikčiau, kitu mielai priglausčiau.
"Pramušė" ir pas mane, vakar gavau 3, visi iš Suomijos - 2 Ingės Look ir 1 Virpi Piekalos.