Įkraunama...
Įkraunama...

Postcrossing'o kampelis 100+8

QUOTE(pempė12 @ 2016 11 21, 14:29)
Matėte - niekorimto išleido atvirlaiškius su Zodiako ženklais. Skelbiasi, kad ribotas kiekis ir reikia čiupti biggrin.gif . Bet man lyg nelabai ax.gif . Ar gal kad aš tų Zodiako ženklų nesureikšminu ax.gif

Labai jau ten pas juos viskas paskutiniu metu perhiperbolizuota biggrin.gif man daros, va šita ilgai rankose varčiau, bet taip ir nepirkau , nes na aš dar esmę jo suprantu kas čia noreta parodyti, bet kaip taip papasakoti užsieniečiui, kad tilpų kitoj pusej tai neisivaizduoju tongue.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

ir aplamai man ten liuto-šuns hibridas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 21 lapkričio 2016 - 15:27
QUOTE(Lyžuka @ 2016 11 21, 15:26)
Labai jau ten pas juos viskas paskutiniu metu perhiperbolizuota biggrin.gif man daros, va šita ilgai rankose varčiau, bet taip ir nepirkau , nes na aš dar esmę jo suprantu kas čia noreta parodyti, bet kaip taip papasakoti užsieniečiui, kad tilpų kitoj pusej tai neisivaizduoju tongue.gif

ir aplamai man ten liuto-šuns hibridas  biggrin.gif

Oi, man papasakoti išvis misija neįmanoma, nebent dukrą prigriebčiau, ir ji man sudiktuotų biggrin.gif . Aš tokio užseniečiams nesiųsiu, tik lietuvaitėms. Liūto - šuns hibrido biggrin.gif .
Man spalvos labai gražios wub.gif
Papildyta:
Postkrosingas vėl pakeitė rūbą, nepatinka doh.gif schmoll.gif
Atsakyti
O mano atvirukas nukeliavo į šaltį, minus 33, laipsniai ji pasitiko Tiumenej bigsmile.gif
Atsakyti
O aš gavau superini atviruka iš Rusijos, iš kažkokio postcrosingeriu susirinkimo 7 žmoniu palinkejimai surašyta bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 22 lapkričio 2016 - 20:53
QUOTE(Lyžuka @ 2016 11 22, 20:51)
O aš gavau superini atviruka iš Rusijos, iš kažkokio postcrosingeriu susirinkimo 7 žmoniu palinkejimai surašyta  bigsmile.gif

Vos ne svingerių laugh.gif

Gavau tris , kadangi daug (grožio) tikėjausi, tai ne itin sužavėjo:geda:. Ypač du smile.gif . Einu skaityti ir registruoti ax.gif
Atsakyti
16 dienų mano atvirukai keliauja į Vokietiją, Baltarusiją. Ar jau galiu rašyt gavėjui? biggrin.gif Ar per anksti dar? biggrin.gif Mano praėjusią savaitę išsiųsti jau pasiekė Ispaniją, Italiją, o ankstesni niekaip nenukeliauja.
Beje, ką jūs rašote gavėjui? Niekuomet nesu rašiusi ir klaususi. rolleyes.gif
Atsakyti
aha man ta mintis apie svingerius irgi kilo biggrin.gif

na rašau , kad va tiek ir tiek dienu keliauja atvirukas iš manes, id parašau, kad ten pavaizduota , na kažką tokio, paklausiu gal turi bet nerado ID ...
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2016 11 23, 15:52)

na rašau , kad va tiek ir tiek dienu keliauja atvirukas iš manes, id parašau, kad ten pavaizduota , na kažką tokio, paklausiu gal turi bet nerado ID ...

Aš Lyžukos pamokyta atviruko vaizdą pridedu. Turbūt mato žinutės gavėjas.
Gal 5 laiškus esu rašius, 2 negavę užregitravo, 2 atsakė, kad negavo(suprask, neregsistruos), gal 1 neatsakė.

Mano viens į Rusiją nuėjo per 30 dienų kątik.

Gal kuri siuntėtės turistinių iš Puseplus. Kažin, čia normalūs atvirlaiškiai už tokią kainą:
http://www.puseplus....tml?toCart=4254
Turbūt normalūs, tik sudėti neeinamiausi?
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2016 11 23, 15:58)
Aš Lyžukos pamokyta atviruko vaizdą pridedu. Turbūt mato žinutės gavėjas.
Gal 5 laiškus esu rašius, 2 negavę užregitravo, 2 atsakė, kad negavo(suprask, neregsistruos), gal 1 neatsakė.
Mano viens į Rusiją nuėjo per 30 dienų kątik.

Gal kuri siuntėtės turistinių iš Puseplus. Kažin, čia normalūs atvirlaiškiai už tokią kainą:
http://www.puseplus....tml?toCart=4254
Turbūt normalūs, tik sudėti neeinamiausi?

aš nesisiunčiau, bet ačiū, kad užrodei mirksiukas.gif , kainos viliojančios reiks pabandyti
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2016 11 23, 17:00)
aš nesisiunčiau, bet ačiū, kad užrodei  mirksiukas.gif , kainos viliojančios reiks pabandyti

Paskambinau, siuntimas biezbožnai kainuoja - virš 4 €. Reiks ieškot kokio studenčioko, kad paimtų vietoje.
Atsakyti
QUOTE(Teisybes_ieskotoja @ 2016 11 23, 14:40)
16 dienų mano atvirukai keliauja į Vokietiją, Baltarusiją. Ar jau galiu rašyt gavėjui? biggrin.gif Ar per anksti dar? biggrin.gif Mano praėjusią savaitę išsiųsti jau pasiekė Ispaniją, Italiją, o ankstesni niekaip nenukeliauja.
Beje, ką jūs rašote gavėjui? Niekuomet nesu rašiusi ir klaususi.  rolleyes.gif

Mano manymu, dar anksti rašyti. Artėjant šventėms(nors gal dar anksti, hm), paštas pradės strigti, dauguma atvirukų vėluos, tai gal jau šito pradžia.
O gavėjai jungiasi?
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2016 11 23, 19:21)
Mano manymu, dar anksti rašyti. Artėjant šventėms(nors gal dar anksti, hm), paštas pradės strigti, dauguma atvirukų vėluos, tai gal jau šito pradžia.
O gavėjai jungiasi?

Šiandien pažiūrėjau, tai viena jau beveik mėnesį nesijungė, kiti jungėsi smile.gif
Atsakyti