Įkraunama...
Įkraunama...

Postcrossing'o kampelis 100+8

QUOTE(pempė12 @ 2017 11 07, 11:36)
A, šitie jau šimtą metų stovi.

ot tongue.gif, aš tai vos ne kasdien einu į paštą ir pirma kartą pamačiau juos, galvoju dabar turbut mus paštas kur nukišęs laikė, kad tik dabar atsimine ištruakti smile.gif

Man iš Tekšės tai gal vis tik langai labiausia wub.gif ir kurmis su babulkomis smile.gif kas be ko
Atsakyti
QUOTE(asedita @ 2017 11 07, 15:58)
Tekšės katinas man labai fainas  wub.gif  čia kartais Marijos Pavlovos darbas?

Taip. Pavlovos.
Gal per griežtai parašiau, kad katinai nepatinka. Piešti tai net labai patinka.
Man perdėta katininkystė nepatinka. Nemoku išsireikšt. Tvarkinga katininkystė - viskas ok. Nepatinka - nevaldomas kačių dauginimasis, neprižiūrėjimas svetimų kačių kenkimas mano sklype.

QUOTE(Lyžuka @ 2017 11 08, 07:48)
ot tongue.gif, aš tai vos ne kasdien einu į paštą ir pirma kartą pamačiau juos, galvoju dabar turbut mus paštas kur nukišęs laikė, kad tik dabar atsimine ištruakti smile.gif

Bent mūsų pašte tai tikrai tik praeitą mėnesį jie atsirado. Ir aš supratau, kad naujiena.
Turėtų vasario 16 šiemet kažkas būt, 100 vis dėlto.
Atsakyti

O kada +-pradedat siųst Kalėdinius atvirukus?

Atsakyti
QUOTE(Šolta @ 2017 11 08, 19:44)
<p>O kada +-pradedat siųst Kalėdinius atvirukus?</p>

Jau apie tai galvoju. Ir nusiskenavau jau kelis. Bet vis dar susilaikau.

Vakar gavau pirmą žieminį, Rusija
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Šolta @ 2017 11 08, 20:44)
<p>O kada +-pradedat siųst Kalėdinius atvirukus?</p>

Dažniausiai užsirašę, kad nori gruodžio ir sausio mėnesiais. Tai paskaičiuoju, jei gaus gruodį, tai ir siunčiu. Dar nesiunčiau. Bet jau tuoj tuoj. Rusams jau kaip ir galima. Kiniečiai nenori, tai ir negaus biggrin.gif .
Kalėdinių pašto ženklų šiandien nusipirkau. Pernykščių, užpernykščių ir užužpernykščių. O šiųmetiniai išeis tik lapkričio 25 dieną.
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Aš jau po truputuką užrašinėju tokius ne grynai kalėdinius, bet žieminius atvirukus. Šiandien į Suomiją tokį užrašiau ax.gif
http://en.cards-for-...desc/winter-tea

Rytoj eisiu į paštą ieškoti kalėdinių ženklų, nes savaitgalį pas mus dar nebuvo nieko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asedita: 08 lapkričio 2017 - 20:50

Teške, nuostabus atvirlaiškis iš Rusijos. Man asmeniškai beveik visi iš Rusijos siųsti patinka-jie tokie mieli labai būna:)

o aš gavau retro atviruką iš Suomijos-kažkaip priminė vaikystę ir mamą (tokius sijonus nešiodavo:))

0b2d5e83e4ffc78f0a120bd4e8f2fb43.jpg

Atsakyti
Tikrai gražus wub.gif

Vakar nuėjo net 5 mano atvirukai, ledai pajudėjo clap_1.gif . Dar gavau labai gražią padėką iš Belgijos už paprastus žvirbliukus, ir iš rusės bolshoe prebolshoe sposibo (smagu prisiminti tokius išsireiškimus). Galėsiu su puikia nuotaika traukti naujus adresiukus, gal ir kokį žieminuką paleisiu. Smagu psvajoti biggrin.gif .
Atsakyti

Jau rodziau kitam forume, bet gal ne visos ten lankotes, tai rodau ir cia . Darbe gavom pasto reklamas tai panasu , kad naujieji kalediniai zenklai turetu but kvepiantys :rolleyes:

53275b7098d653da903bb3904a425dcb797.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avonuke: 09 lapkričio 2017 - 13:53
Kvepiantys bigsmile.gif ? Nieko sau. Labai įdomu. Ir kuom gi kvepės hmm.gif ? Cinamonu? Apelsinais? Gvazdikėliais? Vanile?
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2017 11 09, 15:54)
Kvepiantys bigsmile.gif ? Nieko sau. Labai įdomu. Ir kuom gi kvepės hmm.gif ? Cinamonu? Apelsinais? Gvazdikėliais? Vanile?

Popieriumi ir dažais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 11 09, 16:56)
Popieriumi ir dažais smile.gif

Nusodino ant žemės cool.gif

Noriu dar papliurpti biggrin.gif .
Tai va, užkrėtėte mane kalėdiniais atvirukais, išsitraukiau 4 adresus(dvi Rusijos, Kinija ir Vokietija- auksinis standartas biggrin.gif ). Ir manote, kad nori kalėdinių???
Ta proga profilyje įsirašiau, kad tokių nuo gruodžio jau lauksiu ax.gif

O šiaip snieguotų jau irgi esu gavusi, gegužy pabaigiau anų metų kalėdininį sezoną, o rugpjūtyje pradėjau šių metų biggrin.gif . Truputį be ryšio, bet kad gražūs atvirukai , negaliu pykti rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 09 lapkričio 2017 - 16:20