Įkraunama...
Įkraunama...

Postcrossing'o kampelis 100+8

QUOTE(Lyžuka @ 2017 11 07, 11:16)
Sveikos smile.gif

matet pašte nemokamai dalina atvirukus psichikos dienai skirtus? smile.gif

kažkaip pertrauka padariau, bet reiks susiimti ir griįti, labiausia numuša ūpą tie expiriniai  unsure.gif

kokius?
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2017 11 07, 10:49)

http://sputniknews.l...atos-diena.html

nematei?

vakar kokį desėtka nugriebiau biggrin.gif
Atsakyti
Aš jau pasiėmiau kelis.

Nieko rimto duoda nuolaidėlę 10% su kodu Dovana10

Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 11 07, 11:50)
http://sputniknews.l...atos-diena.html

nematei?

vakar kokį desėtka nugriebiau biggrin.gif

A, šitie jau šimtą metų stovi. Vieną pasiėmiau. Bet kad nelabai panaudojami ax.gif
Papildyta:
QUOTE(asedita @ 2017 11 07, 11:59)
Aš jau pasiėmiau kelis.

Nieko rimto duoda nuolaidėlę 10% su kodu Dovana10

Kur radaii? Kodėl mano el. pašte nėra hmm.gif ?
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2017 11 07, 12:36)

Kur radaii? Kodėl mano el. pašte nėra hmm.gif ?

Facebooke buvo
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 11 07, 10:16)
Sveikos smile.gif

matet pašte nemokamai dalina atvirukus psichikos dienai skirtus? smile.gif

kažkaip pertrauka padariau, bet reiks susiimti ir griįti, labiausia numuša ūpą tie expiriniai  unsure.gif

Pasigedau tavęs ;) Kaip temos autorei negalima tokių pertraukų daryt biggrin.gif

Pasiėmiau ir aš kelis pašte, ir net išsiunčiau vieną.
Ir dar iš policijos pasiėmiau, turbūt seni jie, visos turit - tokius visokius kelių rūšių
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2017 11 07, 14:49)
Pasigedau tavęs ;) Kaip temos autorei negalima tokių pertraukų daryt biggrin.gif

Ačiū, čia bus man paskata grįžti mirksiukas.gif , (nežinau sastingis kažkoks, viena neregistruota pora jau savaičių (prašau tik nemuškit skaudžiai biggrin.gif ) bet susimsiu...pažadu, jau markučiu nusipirkus bigsmile.gif
Atsakyti
paskutiniai gražesni gautieji:

Rusija

Amerika

Pirmas kurmiukas iš Čekijos

Nemėgstu kačių, bet vis gaunu. Gal reik įrašyt kad nesiųstų... Rusija

nu ir mylima Suomija, Siuntėja atkreipė dėmesį, kad vieną dieną gimę esam

Papildyta:
QUOTE(Lyžuka @ 2017 11 07, 15:03)
Ačiū, čia bus man paskata grįžti  mirksiukas.gif , (nežinau sastingis kažkoks, viena neregistruota pora jau savaičių (prašau tik nemuškit skaudžiai biggrin.gif ) bet susimsiu...pažadu, jau markučiu nusipirkus  bigsmile.gif

kokias markutes tu ir kitos labiau mėgstat?
Aš neseniai atradau lipdukus po 29 ct, tai dabar derinu juos su 39, 42, 52 ct. po 71 ct tai net neturiu šiuo metu.
Atsakyti
perku eilines po 71 ir 75, reiks atkreipt demesi i tas 0,29 , nes man kokius 2-3 ct permoket širdis neleidzia:)
Atsakyti
Tekšės katinas man labai fainas wub.gif čia kartais Marijos Pavlovos darbas? Man labai patinka šios dailininkės darbai.
Katinus aš esu įsirašiusi į pageidavimus, nes jei neturi tai ko noriu, lai geriau siunčia katinus nei kokias nesąmones. Katinų, manau, visi turi.

Pašto ženklus aš naudoju visokius, pagal nuotaiką: 0,39 0,42 0,52 0,29 0,10 0,03 0,71 0,75. Prikombinuoju visokių, kai nesinori žaisti užkljuoju vieną.
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 11 07, 16:03)
Ačiū, čia bus man paskata grįžti  mirksiukas.gif , (nežinau sastingis kažkoks, viena neregistruota pora jau savaičių (prašau tik nemuškit skaudžiai biggrin.gif ) bet susimsiu...pažadu, jau markučiu nusipirkus  bigsmile.gif

Nu Lyžuka, Lyžuka. Iš pradžių bizūnėlis , o jau paskui balionėlis 4u.gif
Grįžk 4u.gif
Atsakyti
Tekše, bobulės ir kurmiukas puikūs, o ir atvirukas su katinu dailus, labai meniškas. Aš myliu katinus, bet atvirukų su jais netrokštu, o šitas tikrai gražus, ne tiek jau ir katiniškas biggrin.gif

Aš šiandien gavau tik vieną, iš Kinijos, pašto ženklai gražūs, o atvirukas ne itin mane domina, turbūt tokie apibūdinami kaip patern. Ar jūs taip suprantate?

Atsakyti