Įkraunama...
Įkraunama...

Postcrossing'o kampelis 100+8

QUOTE(pempė12 @ 2017 11 06, 14:57)
Kaip atvirukai stringa, baisu, užknisa. Jau Vokietija stovi po 35,33 ir 19 dienų, rusas berniukų mėgėjas neregistruoja- ne berniuką siunčiau rolleyes.gif , malaizietė naujokė nesijungia, filipinietė irgi ne, italai taipogi kažkur pradangino atviruką .
O dar ne gruodis.
Ach ax.gif

Pas mane iš 25 keliaujančių irgi 9 expired. Ryt bus 10.
Nesuprantu žmonių atsainumo - nebenori "žaist" užregistruok ir psio.
Kad viens kits neatsakingas būtų, o kad jų nemažai.... Arba į laiškus atsakyt ar sunku?
Vis galvoju, siųst pakartotinus ar ne. Bent tiems, kurie registruoja, nors kiniečiui išsiunčiau antrą, gautus registruoja, o maniškis matyt vėl pasiklydo...

O ts berniukų mėgėjas taip ir užsirašęs? Man viens buvo vedęs vyrą.
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2017 11 06, 15:59)
Pas mane iš 25 keliaujančių  irgi 9 expired. Ryt bus 10.
Nesuprantu žmonių atsainumo - nebenori "žaist" užregistruok ir psio.
Kad viens kits neatsakingas būtų, o kad jų nemažai....  Arba į laiškus atsakyt ar sunku?
Vis galvoju, siųst pakartotinus ar ne. Bent tiems, kurie registruoja, nors kiniečiui išsiunčiau antrą, gautus registruoja, o maniškis matyt vėl pasiklydo...

O ts berniukų mėgėjas taip ir užsirašęs? Man viens buvo vedęs vyrą.

Pasirašęs, kad nori gauti male erotic cards .
Pasigrožėkite favoritais rolleyes.gif čia
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2017 11 06, 16:20)
Pasirašęs, kad nori gauti  male erotic cards .
Pasigrožėkite favoritais  rolleyes.gif čia

vau biggrin.gif bigsmile.gif Mes su juo vienodo skonio, ir man patinka vyrai biggrin.gif biggrin.gif
Net ir siųst žinau ką jam galėčiau, turiu senovės graikų skulptūrų. Bet akmeniniai berniukai gal jam netiktų biggrin.gif

Čia retas atvirumo atvejis. Esu sutikus prašymų erotiką siųst vokuose, tai tokie turbūt ir nefavoritina labai jau atvirų vaizdelių.

Dėl siuntimo vokuose.... kai gana ilgai į Ameriką keliauja Aivazovskio paveikslėlis arba į Rusiją kažkokio operos solisto foto su autografu, galvoju, gal tikrai tokius vokuose siųst, kad negundytų nieko. Ar aš čia per daug susireikšminu ir savo siuntimus sureikšminu?
Va toks 59 dienos keliauja į Rusiją teatro gerbėjai. Man jis gražus, vertingas atrodo, ir gaila jei pasimetė.
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Su autografu žinovui, mano manymu, yra tikrai vertinga, tai gal su voku ir geriau.

O erotikos be voko, jaučiu, ir nepavyktų nusiųsti, kažką lyg girdėjau, kad pašto taisyklės neleidžia. Bet gal nusišneku. Be to, kokia karštuolė laiškanešė gali nugvelbti laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2017 11 06, 20:48)
Su autografu žinovui, mano manymu, yra tikrai vertinga, tai gal su voku ir geriau.

O erotikos be voko, jaučiu, ir nepavyktų nusiųsti, kažką lyg girdėjau, kad pašto taisyklės neleidžia. Bet gal nusišneku. Be to, kokia karštuolė laiškanešė gali nugvelbti laugh.gif

Tas autografas, aišku, ne tušinuku pasirašytas. Turiu komplektuką rusų operos solistų su jų parašais ir trumpais aprašymais antrioj pusėj. Man patinka.

O kažin pašto ženklų vertę labai atidžiai skaičiuoja? Galvoju, gal kai kada ir apsiskaičiavau ant kokio vieno kito nenuėjusio hmm.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2017 11 06, 20:54)
Tas autografas, aišku, ne tušinuku pasirašytas. Turiu komplektuką rusų operos solistų su jų parašais ir trumpais aprašymais antrioj pusėj. Man patinka.

O kažin pašto ženklų vertę labai atidžiai skaičiuoja? Galvoju, gal kai kada ir apsiskaičiavau ant kokio vieno kito nenuėjusio  hmm.gif

Skaičiuoja, bent jau pas mus tikrai mačiau.
Tik į kažkurią europos, bet ne ES šalį (nepamenu, kuri čia tokia, reiktų pažiūrėti), gal ir galėjau kokį kartą užklijuoti kaip pirmenybinį tik 81 cento ženklą.

Pažiūrėjau - Šveicarija ne ES.
Bliamba, ir Norvegija ne blink.gif . O tai kaži ką aš klijuoju hmm.gif . Nors ne tiek daug kartų ir teišpuolė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 06 lapkričio 2017 - 20:09
QUOTE(pempė12 @ 2017 11 06, 21:01)
Skaičiuoja, bent jau pas mus tikrai mačiau.
Tik į kažkurią europos, bet ne ES šalį (nepamenu, kuri čia tokia, reiktų pažiūrėti), gal ir galėjau kokį kartą užklijuoti kaip pirmenybinį tik 81 cento ženklą.

Nu tai tokiu atveju eitų kaip nepirmenybinis ii tiek.

Aš iš Lenkijos esu gavus be jokio pašto ženklo ar žymės.
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2017 11 06, 14:57)
rusas berniukų mėgėjas neregistruoja

Nesu tikra ar taip supratau, bet neseniai gava adresą su maždaug tokiu prisistatymu: "esu homo... priklausoma nuo šio hobio". Na, nebuvo pirmas žmogus per metus, kuris paatvirauja apie savo seksualinę orientaciją, bet kad sakytų, jog ji yra hobis dar neteko.
Neseniai suėjo metai postkrosinge, gavau kiek per 100 atvirukų... išmest kol kas neteko. Kažuriuo metu čia per pokalbius suimąsčiau apie tuos išmetimus ir kažkaip nesmagu paliko... Ir šiaip "ruduo užklupo", kai beveikk viskas ko norisi yra sveiki artimieji ir šilti namai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi (:: 06 lapkričio 2017 - 21:16
QUOTE(hi (: @ 2017 11 06, 22:08)
... Ir šiaip "ruduo užklupo", kai beveikk viskas ko norisi yra sveiki artimieji ir šilti namai.

Irgi gerai, kad namuose gerai.... Man daug kur gerai, bet namuose geriausia, oij kaip sunku buvo šnd po trumpų atostogų į darbą eit,
Bet bent jau mano artimiesiems, manau ir matau, smagu, kad aš turiu hobių.

Nesu išmetusi it nemesiu niekada nei vieno gauto atviruko. Net jei būčiau kolekcionierė, manau, rasčiau vietos jiems kažkur sudėt.
Papildyta:
[quote=pempė12,2017 11 06, 21:01]Skaičiuoja, bent jau pas mus tikrai mačiau.

Kažin, ir pakeliui? Vilniuj ar kažkur kur juos skirsto? Nes mano kaimuky tai iškart atidėtų ir grąžintų man. Pusantros postcrosserės tik yr, Vienąkart nebuvau išvis užklijavus ženklų, grąžino.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tekšė: 06 lapkričio 2017 - 22:29
Aš irgi nemesiu, brangūs man visi atvirukai. Net ir baisiukai biggrin.gif

Esu radusi kažkada tokį profilį, kur rašė, siųskite man pačius baisiausius, kurių neturite kam pasiųsti biggrin.gif . Savotiškai įdomu,ar ne?
Ir buvau gavusi tokių profilių, kur nesvarbu atvirukas, bet nori gražių ženklų. Manau, kad paprasčiausiai tuos ženklus nusikirpinėja. O ko ne, geras būdas kolekcionuoti.
Atsakyti

Su tais vyrukais ir man teko susidurti:)Prase vyru nuogu ir ne tik nuogu, tai pasirinkau pastaraji varianta:)

O as va vakar gavau dar du atvirlaiskius-pagaliau ir mano pasto dezute atsigavo:)

Is Rusijos ir Sveicarijos. Pastarasis man labai svarbus, nes jame receptas, kurio labai labai laukiau:)

7fb96354dc976c32ac19931a0895f3cb.jpg

46ac8962778d8459bd64d4c6a80f5ea9.jpg

Atsakyti
Sveikos smile.gif

matet pašte nemokamai dalina atvirukus psichikos dienai skirtus? smile.gif

kažkaip pertrauka padariau, bet reiks susiimti ir griįti, labiausia numuša ūpą tie expiriniai unsure.gif
Atsakyti