Šolta, sveika prisijungus
atvirukas gerulis... mes vis pasižiūrim tokią laidą apie kaip remontuoja ir parduoda namus Amerikoje... tai kainos rimtai su protu ten lenkiasi
maniškį irgi vakar vieną užregistravo, bet tik dabar pamačiau, kad pabaigiau pašto ženklus... reikės užsipirkt trečiadienį naujų
atvirukas gerulis... mes vis pasižiūrim tokią laidą apie kaip remontuoja ir parduoda namus Amerikoje... tai kainos rimtai su protu ten lenkiasi
maniškį irgi vakar vieną užregistravo, bet tik dabar pamačiau, kad pabaigiau pašto ženklus... reikės užsipirkt trečiadienį naujų
Sveika prisijungus Solta! Sveikinimai su pirmuoju atviruku!
Ir As norejau paklausti o kokiam lietuviska forume organizuojates kalediniam siuntimui, labai butu idomu:)
QUOTE(Raminta Minty @ 2017 10 31, 12:49)
<p>Sveika prisijungus Solta! Sveikinimai su pirmuoju atviruku!
</p><p></p><p>Ir As norejau paklausti o kokiam lietuviska forume organizuojates kalediniam siuntimui, labai butu idomu:)
</p><p></p><p></p>
</p><p></p><p>Ir As norejau paklausti o kokiam lietuviska forume organizuojates kalediniam siuntimui, labai butu idomu:)
</p><p></p><p></p>
Tas žodelis iš p raidės , taškas ir lt
QUOTE(Šolta @ 2017 10 31, 16:08)
<p>Maždaug taip įsivaizduoju save kaip močiutę, kai vyriausioji dukra pareiškė, kad turės 4 vaikus, kiti du dar apie tai nešneka USA</p><p>[img]https://s3.am
Čia atsieit vien tokius gauni ir jokio š ???
Labas visoms
Labas naujokei Mūsų skoniai vienodi ;) Gal pasiviešintum kas esi postcrossinge, užfavoritinčiau grožius tavo gautus.
Mano paskutiniai gauti grožiai:
Vokietija
Nyderlandai, siaubingai plonas, bet atkeliavo nesusilankstęs, gražus
Labas naujokei Mūsų skoniai vienodi ;) Gal pasiviešintum kas esi postcrossinge, užfavoritinčiau grožius tavo gautus.
Mano paskutiniai gauti grožiai:
Vokietija
Nyderlandai, siaubingai plonas, bet atkeliavo nesusilankstęs, gražus
Pagaliau ir aš gavau ilgai lauktus atvirlaiškius:)Šį kartą net 6 iš karto:)
Iš Rusijos. Bandysim ragauti:)
2. Taip pat iš Rusijos
3. Iš Vokietijos. Unesco paveldas. Bremeno traukinių stotis dažnai lankoma turistų.
4. Iš Suomijos.
Ir dar keli gauti pagal Tag'us, tačiau įkelti negaliu, nes postcrossingo puslapyje jų nėra. Tai štai koks mano šiandien puikus rytas!:)Gražios ir Jums dienos:)
Kokie faini atvirukai pas visas O pas mane visiškas štilis...
QUOTE(asedita @ 2017 11 03, 18:04)
Kokie faini atvirukai pas visas O pas mane visiškas štilis...
gavau tavo gražuolį labai labai ačiū
labai mėgstu šią autorę, viena jos reprodukcijų kabo namuose, labai tikiuosiu kada ir originalą įsigyti
Kaip atvirukai stringa, baisu, užknisa. Jau Vokietija stovi po 35,33 ir 19 dienų, rusas berniukų mėgėjas neregistruoja- ne berniuką siunčiau , malaizietė naujokė nesijungia, filipinietė irgi ne, italai taipogi kažkur pradangino atviruką .
O dar ne gruodis.
Ach
O dar ne gruodis.
Ach