Įkraunama...
Įkraunama...

Postcrossing'o kampelis 100+8

QUOTE(Raminta Minty @ 2017 10 23, 13:22)
<p>Sveikos merginos, siek tiek atitrukau ir tiek daug prirasyta:)
</p><p></p><p>Penpe12-nuostabus atvirukai o ypac tas su traukinuku;)Gal noretum keistis?;) (Kaupiu traukiniu kolekcija, man toks kaip tik butu super:))
</p><p></p><p>O del susitikimu Facebooke grupeje dar neklausiau, gal reikes pabandyti ir senesniu temu neskaiciau tad ir nezinojau:)
</p><p></p><p>Atviruku as ir jau ilga laika negaunu, tyla mano apsto dezuteje verysad.gif Tikiuosi artimiausiu metu gauti nes nemazai ir issiunciau, nors daugelis kaip pastebejote ilgai keliauja:(
</p><p></p><p></p>

Nee, atleisk, jei jau man užrašyta, tai niekam neduosiu blush-anim-cl.gif Vien dėsiu prie meno, kitą- prie gėlių ar kaimo vaizdų biggrin.gif
Atsakyti
Labukas.

Aseditą ir aš sveikinu su mis egzotika titulu. Nu jau tikrai wub.gif

Pempės gražūs sėjėjas, vaikai ir kambarys. Dar mergaitė baltarusiška.
Man nereikia kurmių ir atrodo nesu gavus.

Jei nebūčiau turistavus savaitgalį po Latviją, būčiau neatsilaikius prieš niekorimto akciją. Nepavyko, ir nereikia.

Pas mane spalis liūdnokas tiek nuėjimo tiek gavimo prasme. Kinė paklausta ar negavo, užregistravo 54 dienas keliaujantį negautą. 3 keliauja virš 40 dienų.

Paskutinį išsiunčiau turbūt ilgai varnelės nenuėmusiai šitai amerikietei, siunčiančiai bet negaunančiai: https://www.postcros.../user/schwan272
Atsakyti
Raminta, aš esu gavusi tokį traukinį, jei tau tinka galiu atsiųsti, man niekur netinka, nors buvo siųstas į žiemos temą. ax.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asedita: 23 spalio 2017 - 17:36

Pempe12, viskas gerai. Man ir nesinoretu toki grozi atoduoti;)

Asedita, LABAI noreciau!:)Parasyk ka noretum, atsiusiu tau:)

Atsakyti
QUOTE(Raminta Minty @ 2017 10 24, 13:51)

</p><p></p><p>Asedita, LABAI noreciau!:)Parasyk ka noretum, atsiusiu tau:)
</p>

Man nieko nereikia 4u.gif Parašyk savo adresą į AŽ
Atsakyti
Aš vakar vėl krūvą gavau, bet net nesuregistravau blush2.gif . Bandysiu šįvakar. Neblogi, užmečiau akį smile.gif

Ką jūs biggrin.gif ?
Atsakyti
Laba.
Mes ką? biggrin.gif Dyrbam biggrin.gif
Aš vakar iš Suomijos gavau du funny:
vartotojo įkelta nuotrauka vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Tekse nuostabus atvirlaiskiai:)Gaila pas mane vis dar tyla:(Tikiuosi artimiausiu metu gauti,nes jau pasiilgau tu gautu atvirlaiskiu:)

Atsakyti
Pas mane visiška ramybė - nei gaunu, nei siunčiu.
Atsakyti
QUOTE(asedita @ 2017 10 26, 15:25)
Pas mane visiška ramybė - nei gaunu, nei siunčiu.

Tai tu išvis pasivedus doh.gif umn.gif protest.gif . Ko nesiunti?

Tekše, nuostabūs taviškiai, ypač babulkos clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2017 10 26, 20:35)
Tai tu išvis pasivedus  doh.gif  umn.gif protest.gif . Ko nesiunti?

Maniškiai visi 10 kelyje, nei vienas nenukeliavo dar. O keliauja nuo 12 iki 52 dienų. Į Ameriką 52 dienas, parašiau amerikonkai užklausimą ar negavo, gal išsiųsti kitą, ale jokio atsakymo nesulaukiu, nors jungiasi kiekvieną dieną ir registruoja. unsure.gif Mano vyriškis jau mane erzina, kad paštas pamiršo tą pašto dėžutę kur aš atvirukus sumetu. Visko gali būti, nes dėžutė atokiai prie mano darbo, gal neužsuka išimti. Tai jei Raminta negaus atviruko, bus aišku, kad paštas kaltas, nes įmečiau į tą dėžutę. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(asedita @ 2017 10 26, 21:16)
Maniškiai visi 10 kelyje, nei vienas nenukeliavo dar. O keliauja nuo 12 iki 52 dienų. Į Ameriką 52 dienas, parašiau amerikonkai užklausimą ar negavo, gal išsiųsti kitą, ale jokio atsakymo nesulaukiu, nors jungiasi kiekvieną dieną ir registruoja.  unsure.gif Mano vyriškis jau mane erzina, kad paštas pamiršo tą pašto dėžutę kur aš atvirukus sumetu. Visko gali būti, nes dėžutė atokiai prie mano darbo, gal neužsuka išimti. Tai jei Raminta negaus atviruko, bus aišku, kad paštas kaltas, nes įmečiau į tą dėžutę.  ax.gif

A, galvojau, kad nei vienas nekeliauja ax.gif
Atsakyti