Įkraunama...
Įkraunama...

Postcrossing'o kampelis 100+8

QUOTE(pempė12 @ 2017 10 18, 22:51)
Raminta Minty, susitikimus organizuodavo postkroserės, prieš kelis metus bendravusios šioje temoje. Paskui, dėl įvairių priežasčių , jos susikūrė atskirą forumą. Jei skaitei šią temą stiprokai atgal, turbūt žinai.

Aš skaičiau nemažai, bet nesupratau. Tai kas tę buvo? biggrin.gif
Prisiregistravau aš tam naujam forume, bet kad ten labai sudėtinga, naujokėm irgi visokios sankcijos. Man čia labai gerai.

Šiandien gavau atviruką iš Jungtinės Karalystės par avion per 94 dienasd smile.gif Data užrašyta liepos mėnesio, bet įtariu mergaitė tik dabar išsiuntė.
Va šitas(pabandžiau kelt kaip kažkuri mokė be jokių papildomų puslapių tiesiai iš postcrossingo, nu liuks, ačiū pamokiusiai 4u.gif smile.gif ):
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tekšė: 19 spalio 2017 - 14:19
QUOTE(Tekšė @ 2017 10 19, 15:18)
Aš skaičiau nemažai, bet nesupratau. Tai kas tę buvo? biggrin.gif
Prisiregistravau aš tam naujam forume, bet kad ten labai sudėtinga, naujokėm irgi visokios sankcijos. Man čia labai gerai.

Šiandien gavau atviruką iš Jungtinės Karalystės par avion per 94 dienasd smile.gif Data užrašyta liepos mėnesio, bet įtariu mergaitė tik dabar išsiuntė.
Va šitas(pabandžiau kelt kaip kažkuri mokė be jokių papildomų puslapių tiesiai iš postcrossingo, nu liuks, ačiū pamokiusiai  4u.gif smile.gif ):
[img]ht

Kas buvo biggrin.gif ? Nieko nebuvo, seniau moderatoriai labai žiūrėdavo, kad būtų į temą pokalbiai, o susidraugavusioms merginoms jau norėjosi daugiau laisvės. Privatumo šiek tiek. Ir patogumo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 19 spalio 2017 - 20:04
Šiandien gavau turbūt vieną iš rečiausių atvirukų iš Svazilando, šalies su 5 postcrosseriais ir 190 išsiustų atvirukų yahoo.gif

Ir iš Amerikos, siuntėjas medis eglė ir jos tėvai hipiai blink.gif Profilis sukurtas medžio vardu biggrin.gif https://www.postcros...om/user/BSpruce

Atsakyti
QUOTE(asedita @ 2017 10 20, 20:21)
Šiandien gavau turbūt vieną iš rečiausių atvirukų iš Svazilando, šalies su 5 postcrosseriais ir 190 išsiustų atvirukų  yahoo.gif

[img]http

Ir iš Amerikos, siuntėjas medis eglė ir jos tėvai hipiai  blink.gif Profilis sukurtas medžio vardu  biggrin.gif https://www.postcros...om/user/BSpruce

[img]https://

Geeeeras blink.gif
Tu būsi mūsų egzotika nr first.gif . Nebent kas turit geriau biggrin.gif
Atsakyti
GAVAU KALNĄ ATVIRUKŲ bigsmile.gif , taip džiaugiuosi, bet neturiu laiko parodyt biggrin.gif
Atsakyti
Rodyk rodyk, mes ir norim pasidžiaugti, pasigrožėti biggrin.gif
Atsakyti
Prašom biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka Kinija, 40 dienų kelionės

vartotojo įkelta nuotrauka JAV, 24 dienos

vartotojo įkelta nuotrauka Vokietija, 10 dienų

vartotojo įkelta nuotrauka Rusija, 11 dienų, pati atviruko autorė atsiuntė

vartotojo įkelta nuotrauka Rusija, 11 dienų

vartotojo įkelta nuotrauka Baltarusija, 11 dienų, labai storas atvirukas

vartotojo įkelta nuotrauka Baltarusija, 6 dienos, tokį jau turėjau

vartotojo įkelta nuotrauka Vokietija, 6 dienos

vartotojo įkelta nuotrauka Olandija, 5 dienos, dvigubas
Atsakyti
Pempe, visi verti dėmesio smile.gif, o pirmasisi iš Kinijos Van Gogas?

Baltarusiu vaikai liux eisiu uzfavoritinti, gal kas susimyles bigsmile.gif

pas mane stabdis atvirukuose ale toks kad pašto zenklu pamirštu nusipirkt ir trys nenueje ner upo visai kartoti juos bigsmile.gif
Atsakyti
Taip, pirmas Van Gogas, ir tas kambarys. Pirmas man labai gražus wub.gif

Dabar tikrai įsitikinau, kad stringa nuėjimai. Nes mano į Vokietiją po 20 ir 18 dienų keliauja, Rusija 83 dienos, dar viena Rusija su 118 kabo iš tų senųjų, dėl kurių skundžiausi ne kartą. O toks gražus atvirukas keliavo. Dar Malaizija 118, bet nesijungia 4 mėnesius naujokė, du nusiuntus. Italija su 124 dienom, jungiasi, daug gauna, o mano tiutiū.
Filipinai 330. Tas tuoj ir dings. Bet moteriškį jungiasi, o nei vieno negavo. Rašiau jai. Tyčia nusiųsiu dar vieną. O mažu gaus, kad ir negalės registruoti. Taip būtų dar geriau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 22 spalio 2017 - 08:56
Na ir grožiai pas Pempę wub.gif wub.gif wub.gif

Pas mane iš visų keliaujančių tik vienas į EU, visi kiti ilgai keliaujantys. Šią savaitę nei vienas taip ir nenukeliavo, neturiu ką užrašinėti. O pati gavau daug į priekį avansu, tai dabar bus ramu kurį laiką.

Užtat nesusilaikiau papirkau ''nieko rimto'' atvirlaiškių, šiandien taiko nuolaidėlę 16%, bent jau siuntimas atsiperka.
Atsakyti
QUOTE(asedita @ 2017 10 22, 10:01)

Užtat nesusilaikiau papirkau ''nieko rimto'' atvirlaiškių, šiandien taiko nuolaidėlę 16%, bent jau siuntimas atsiperka.

Rimtai? Gerai, kad pasakei, reiks ir man 4u.gif
Atsakyti

Sveikos merginos, siek tiek atitrukau ir tiek daug prirasyta:)

Penpe12-nuostabus atvirukai o ypac tas su traukinuku;)Gal noretum keistis?;) (Kaupiu traukiniu kolekcija, man toks kaip tik butu super:))

O del susitikimu Facebooke grupeje dar neklausiau, gal reikes pabandyti ir senesniu temu neskaiciau tad ir nezinojau:)

Atviruku as ir jau ilga laika negaunu, tyla mano apsto dezuteje :( Tikiuosi artimiausiu metu gauti nes nemazai ir issiunciau, nors daugelis kaip pastebejote ilgai keliauja:(

Atsakyti