Įkraunama...
Įkraunama...

Postcrossing'o kampelis 100+8

Sveikos be galo gražią rudens dieną 4u.gif Ūkanotą kol kas bet šiltą.
Man irgi ko gero pakanka virtualaus bendravimo.
Temoj tai turbūt nelabai galima kalbėt ne apie atvirukus, tada perkeltų į kokius bendraminčius. Bet aš vis neiškenčiu neparašius ne į temą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2017 10 17, 10:25)
Temoj tai turbūt nelabai galima kalbėt ne apie atvirukus, tada perkeltų į kokius bendraminčius.  Bet aš vis neiškenčiu neparašius ne į temą smile.gif

Kaži ar šiuo metu sm su visu jo aktyvumu tai labai svarbu... Man kažkaip virtualaus bendravimo irgi gana, kažkaip buvo metas, kai šiek tiek lankydavaus po tokius sm inicijuotus susitikimus: tai pagal pomėgius, tai pagal kaimynystę ir pan. Viskas kaip ir gerai, bet toks buvo ne tiek iš vidinio poreikio, kiek "visi tai daro" tai kaip ir "normalu norėt" megzt soc. ryšius ir t.t. Negali sakyt, yra žmonių, kur gyvenime labai "suveikė" (labiausiai su kaimynais) - iki tiek kad užsimezgė ilgametė bendrystė jau už sm ribų, kai kartu vaikelio laukiam, kartu dėl ligų pergyvenam, kartu tėvus ir ... vaiką laidojom. Iki šiol ir likę tie žmonės savais, nežiūrint nemenkų skirtumų. Bet šiuo metu kažkam panašaus jaučiuos... per sena. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi (:: 17 spalio 2017 - 16:03
Man susitikimas būtų įdomu, gal ne tiek dėl paties bendravimo apskritai blush2.gif blush2.gif , kiek "pasidaryti" mytinių pasirašytų atvirukų biggrin.gif . Bet bijau, kad dėl atstumo tai būtų neįmanoma. Be rimto reikalo kažkur toli nevažiuoju,o su reikalu, vargu ar galėtų viskas taip laimingai sutapti, kad būčiau reikiamu laiku reikiamoje vietoje ir turėčiau laiko.
Atsakyti

Taip dėl atstumų ir aš galvoju kad gali būti sunkoka, bet man pati idėja yra įdomi.Niekada nesu lankiusis ir inicijavusi tokių susitikimų, tačiau kai postcrossing'e pamačiau kaip šalys susitikinėja pasidarė smalsu ar mes lietuviai tokie kuklūs ar tiesiog taip susiklosto ir nėra tų postcrossingo susitikimų Lietuvoje:)

Bet labai plėstis nenoriu, nes kaip sakė Tekšė gal čia šiek tiek ne į temą ir galiu būti išbraukta:)Bet jei kam įdomu, susisiekite asmeniškai, aš nebūčiau prieš ir suorganizuoti kažką bet noriu padrąsinimo ir šiek tiek pagalbos:)

Atsakyti
Niekas čia musų manau neiškels į bendraminčius manau kad ir ka diskutuotume po atvirukų priedanga biggrin.gif

mačiau nuotraukas iš atrodo Vokietijos susitikimo tai pensininkai susirinkę geria arbatą, pyragelius valgo ir užrašineja vieni kitiems atvirukus, atrodė labai jaukiai ir mielai, deja sakyčiau mūsų aplamai yra mažai postcrosingerių smile.gif kad susiburt nebent kokiais regionais pvz vilniečiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raminta Minty @ 2017 10 17, 22:38)
<p>Taip dėl atstumų ir aš galvoju kad gali būti sunkoka, bet man pati idėja yra įdomi.Niekada nesu lankiusis ir inicijavusi tokių susitikimų, tačiau kai postcrossing'e pamačiau kaip šalys susitikinėja pasidarė smalsu ar mes lietuviai tokie kuklūs ar tiesiog taip susiklosto ir nėra tų postcrossingo susitikimų Lietuvoje:)
</p><p></p><p>Bet labai plėstis nenoriu, nes kaip sakė Tekšė gal čia šiek tiek ne į temą ir galiu būti išbraukta:)Bet jei kam įdomu, susisiekite asmeniškai, aš nebūčiau prieš ir suorganizuoti kažką bet noriu padrąsinimo ir šiek tiek pagalbos:)
</p><p></p><p></p>

Oje, čia galima organizuotis be didelių svarstymų, kad tik noras yra(juk ne ženytis biggrin.gif ), ir man yra buvę kilę minčių savo krašte pabandyti sukviesti, bet kad per mažai aktyvių postkroserių. Dabar pažiūrėjau, mano krašte per paskutinį mėnesį prisijungę tik 9, iš kurių du nauji tušti profiliai. Tai ir va blink.gif
Atsakyti

O pempe tu iš kurio krašto?:)Aš iš Vilniaus:)

Atsakyti
QUOTE(Raminta Minty @ 2017 10 18, 12:56)
<p>O pempe tu iš kurio krašto?smile.gifAš iš Vilniaus:)
</p>

Vilniuj gal du trečdaliai LT postcroserių jei ne daugiau. Aš tai kaimynė su 2 vietos turėtoja Rama smile.gif

Nu nenormalu, šį mėnesį tenuėję 10 atvirukų verysad.gif
Atsakyti
Apėmė smalsumas, ėjau praciokinti kiek mūsų provincijoj postcrosserių biggrin.gif Registruotų tai nemažai 387, o aktyvių gal 50 unsure.gif

Raminta Minty , o per facebooką susitikimų neorganizuoja niekas? Ten gal aktyvesni dalyviai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asedita: 18 spalio 2017 - 19:08
Šiandien gavau 5 atvirukus, bet labiausiai patiko šis gražuolis

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Raminta Minty @ 2017 10 18, 12:56)
<p>O pempe tu iš kurio krašto?smile.gifAš iš Vilniaus:)
</p>

Žemaitijos pakraštys tarp Suvalkijos ir Mažosios Lietuvos biggrin.gif. Iki Vilniaus trys valandos kelio. Spėk biggrin.gif 4u.gif

QUOTE(Tekšė @ 2017 10 18, 16:54)
Vilniuj gal du trečdaliai LT postcroserių jei ne daugiau. Aš tai kaimynė su 2 vietos turėtoja Rama smile.gif

Nu nenormalu, šį mėnesį tenuėję 10 atvirukų verysad.gif

Turi į ką lygiuotis mirksiukas.gif

Mano irgi jau kažkaip lėtokai juda, o gal taip tik atrodo ax.gif . Bet kad tikrai nenueina, o ir šią savaitę negavau nei vieno ax.gif
Penktadienį tegu pabando neatnešti bash.gif
Atsakyti
QUOTE(asedita @ 2017 10 18, 20:07)
Apėmė smalsumas, ėjau praciokinti kiek mūsų provincijoj postcrosserių  biggrin.gif Registruotų tai nemažai 387, o aktyvių gal 50  unsure.gif
Raminta Minty , o per facebooką susitikimų neorganizuoja niekas? Ten gal aktyvesni dalyviai.

Tai pas jus marios bigsmile.gif .

Raminta Minty, susitikimus organizuodavo postkroserės, prieš kelis metus bendravusios šioje temoje. Paskui, dėl įvairių priežasčių , jos susikūrė atskirą forumą. Jei skaitei šią temą stiprokai atgal, turbūt žinai.

Atsakyti