Įkraunama...
Įkraunama...

Postcrossing'o kampelis 100+8

QUOTE(asedita @ 2017 10 13, 14:56)
Tekšė sveikinu su ilgai lauktais skaičiukais  4u.gif  4u.gif  4u.gif  yahoo.gif  ura.gif

Ačiū 4u.gif

Maivausi ir einu registruot 6 per 4 dienas gautų biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
sakykit, kas yra old b/w postcards ?
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2017 10 13, 20:01)
Ačiū  4u.gif

Maivausi ir einu registruot 6 per 4 dienas gautų biggrin.gif
[url=http:

Sveikinu bigsmile.gif lithuania.gif

Šiandien gavau vieną, ale puikų, iš Taivano. Buvau dukart tokį užfavoritinusi biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 13 spalio 2017 - 20:47
QUOTE(Tekšė @ 2017 10 13, 20:24)

Nežinau ax.gif
Atsakyti

Seni juodai balti atvirukai

Atsakyti
QUOTE(Avonuke @ 2017 10 14, 08:50)

Seni juodai balti atvirukai</p>

Ačiū 4u.gif
Ojei, kiek turėjau galimybių senienom atsikratyt, o išsiunčiau spalvotą Trakų pilį pagal pageidavimą old castles,
Atsakyti

Sveikos, pempe12 nuostabus atvirlaiškis:)

Ir aš nežinojau ką reiškia old b/w, va kaip gerai surasti bendraminčių:)

O aš vis paskaitinėju ir postcrossing'o forumą ir labai intriguoja tema apie meet'us. Ar esate kada susitikusios?Ar darote tokius susibėgimus?:)

Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2017 10 14, 12:57)
Ačiū 4u.gif
Ojei, kiek turėjau galimybių senienom atsikratyt, o išsiunčiau spalvotą Trakų pilį pagal pageidavimą  old castles,

bet tai vistiek į temą, o tai būna, kad žmogus visiškai nemegsta turistiniu, tai vistiek gauna koki multi turistinį su n vaizdų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Raminta Minty @ 2017 10 15, 22:58)
<p>Sveikos, pempe12 nuostabus atvirlaiškis:)
</p><p>Ir aš nežinojau ką reiškia old b/w, va kaip gerai surasti bendraminčiųsmile.gif
</p><p></p><p>O aš vis paskaitinėju ir postcrossing'o forumą ir labai intriguoja tema apie meet'us. Ar esate kada susitikusios?Ar darote tokius susibėgimus?smile.gif
</p>

"Senos " postkroserės darydavo, o čia iš tų ne taip seniai prisijungusių, nebandėme.
Atsakyti

Skaitinėjau postcrossingo forumą ir ten kaip tik vienas/a narys/ė inicijavo susitikimą šį gruodį, bet pats/pati nebegali dalyvauti ir toliau kaip ir tyla. Asmeniškai visai ir norėčiau sudalyvauti kokiam susitikime. Dar man labai patiko ten išsakyta mintis susitikimo metu išsiųsti kalėdinių atvirlaiškių kam nors. Skamba šauniai:)Ką Jūs galvojate apie tai?Ar Jums būtų įdomu toks susitikimas?

Atsakyti
Aš kadangi dar pakankamai nauja šitam reikale ir nesu dalyvavusi tokiam susitikime, gal visai norėčiau sudalyvauti. Tik neįsivaizduoju kaip pavyktų viską suderinti, merginos po visą Lietuvą išsibarstę, kai kas net iš užsienio.
Atsakyti
na nežinau aš tai labai patenkinta ir virtualiu bendravimu mirksiukas.gif o ir laiko negalečiau skirt važinet kur nors į kitą miestą
Atsakyti