Atvirukus pavienius siunteis ar rinkinį? Kiek siuntimas? Paprastai galima sumokėt ar paipaline? (nepyk, galiu skaitinėt, nu bet norisi to "kiaušinio nulupto" ;) )
Atvirukus pavienius siunteis ar rinkinį?
Kiek siuntimas? Paprastai galima sumokėt ar paipaline? (nepyk, galiu skaitinėt, nu bet norisi to "kiaušinio nulupto" ;) )
Na, ką nukeliavo maniškis į Rusiją. Rašo, kad "travel time - 14 days". Taigi, visi penki pirmieji nuvykę, nors šis adresas ir buvo pats pirmasis kurį gavau. Ir žinutę asmeninę gavau. Smagu.
Na, ką nukeliavo maniškis į Rusiją. Rašo, kad "travel time - 14 days". Taigi, visi penki pirmieji nuvykę, nors šis adresas ir buvo pats pirmasis kurį gavau. Ir žinutę asmeninę gavau. Smagu.
kodėl nepatikėsim tokių peizažų turi ir Lenkija, Ir Latvija, ir Vokietija ir Austrija, ir Čekija ir Olandija ir Prancūzija ir dar ne viena pasaulio šalis
tikrai taip , aišku tikiu, kad ten yra ir tokiu lygumų ir pelkiu ir kitų panašių į mūs vietas vietovių, na bet vistiek amn Austrija tik kalnai ir ežerai
Kai paskaičiau tavo postą, pagalvojau, ar tik nebūsiu ir aš nuo to paties gavusi kadaise kadaise . Nes 7 atvirukai, visi neužrašyti, Kinija. Dabar pasitikrinau - akurat . Čia buvo mano pati pradžia , trečias gautasis. Ir septyngubas - faina prisiminti
Matėte - niekorimto išleido atvirlaiškius su Zodiako ženklais. Skelbiasi, kad ribotas kiekis ir reikia čiupti . Bet man lyg nelabai . Ar gal kad aš tų Zodiako ženklų nesureikšminu