Įkraunama...
Įkraunama...

Postcrossing'o kampelis 100+8

QUOTE(Lyžuka @ 2016 11 18, 10:43)
o aš gavau atvirukus iš Inges ir tas pagalvėles tongue.gif

Atvirukus pavienius siunteis ar rinkinį?
Kiek siuntimas? Paprastai galima sumokėt ar paipaline? (nepyk, galiu skaitinėt, nu bet norisi to "kiaušinio nulupto" ;) )
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2016 11 18, 11:52)
Atvirukus pavienius siunteis ar rinkinį?
Kiek siuntimas? Paprastai galima sumokėt ar paipaline? (nepyk, galiu skaitinėt, nu bet norisi to "kiaušinio nulupto" ;) )

Siuntimas nepigus 6,14 eur, pirkau atskirus atvirukus mokejau per paypalą , del kitu budu nežinau turbut irgi bus galima
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2016 11 18, 13:34)
Siuntimas nepigus 6,14 eur,

Tikrai nepigus. Ir atvirukai nepigūs.
Buvau Helsinky prieš pora metų, bet tada dar Postcrosiingu nesirgau ir į atviruklus dėmesio nekreipiau. smile.gif
Atsakyti
Na, ką nukeliavo maniškis į Rusiją. Rašo, kad "travel time - 14 days". smile.gif Taigi, visi penki pirmieji nuvykę, nors šis adresas ir buvo pats pirmasis kurį gavau. Ir žinutę asmeninę gavau. Smagu. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi (:: 18 lapkričio 2016 - 14:48
QUOTE(hi (: @ 2016 11 18, 14:46)
Na, ką nukeliavo maniškis į Rusiją. Rašo, kad "travel time - 14 days". smile.gif Taigi, visi penki pirmieji nuvykę, nors šis adresas ir buvo pats pirmasis kurį gavau. Ir žinutę asmeninę gavau. Smagu. smile.gif

tai tu per greit jau sunerimavai smile.gif

Mano šios dienos laimikis 3 smile.gif
Vienas l prastai fotkintas iš Monet vandens leliju serijos tai jo net nerodau

Šitas super smile.gif
DE
vartotojo įkelta nuotrauka

Čia nepatikėsit, bet Austrijos peizažas

Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2016 11 18, 18:45)

Čia nepatikėsit, bet Austrijos peizažas

kodėl nepatikėsim g.gif tokių peizažų turi ir Lenkija, Ir Latvija, ir Vokietija ir Austrija, ir Čekija ir Olandija ir Prancūzija ir dar ne viena pasaulio šalis biggrin.gif
Atsakyti
Tiesiog paminėjus Austriją iškart apie Alpes pagalvojam, na dar apie Štrauso valsus. Bent jau aš smile.gif
Matyt ir Lyžuka taip pagalvojo.
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2016 11 18, 22:27)
Tiesiog paminėjus Austriją iškart apie Alpes pagalvojam, na dar apie Štrauso valsus. Bent jau aš smile.gif 
Matyt ir Lyžuka taip pagalvojo.

tikrai taip smile.gif, aišku tikiu, kad ten yra ir tokiu lygumų ir pelkiu ir kitų panašių į mūs vietas vietovių, na bet vistiek amn Austrija tik kalnai ir ežerai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2016 11 18, 19:45)
tai tu per greit jau sunerimavai smile.gif

Taip išeina. smile.gif Kažkaip pamačiau, kad iš to paties siuntimo net JAV jau nuėjo ir susimąsčiau ar neturėtų būt panašiai.
Atsakyti
Mano gautieji:
JAV (ne kažką blush2.gif)

Šveicarija(patinka smile.gif )

Ir pirmas oficialus kalėdinis- Suomija . Bet ko tai nesidžiaugiu blush2.gif . Tik pašto ženklai tikrai gražūs.

Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2016 11 18, 10:51)
Čia viena iš 7-nių to kitaico atvirukų smile.gif

[img]h

Kai paskaičiau tavo postą, pagalvojau, ar tik nebūsiu ir aš nuo to paties gavusi kadaise kadaise smile.gif . Nes 7 atvirukai, visi neužrašyti, Kinija. Dabar pasitikrinau - akurat biggrin.gif . Čia buvo mano pati pradžia , trečias gautasis. Ir septyngubas assa.gif - faina prisiminti biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 19 lapkričio 2016 - 23:01
Matėte - niekorimto išleido atvirlaiškius su Zodiako ženklais. Skelbiasi, kad ribotas kiekis ir reikia čiupti biggrin.gif . Bet man lyg nelabai ax.gif . Ar gal kad aš tų Zodiako ženklų nesureikšminu ax.gif
Atsakyti