Aciu, pabandysiu
Na ką gi bandau dar kartelį Štai mano mylimiausi, išrinkau kelis, nes tikrai tą vieną vienintelį būtų sunku išrinkti dėl kelių dalykų, kuriuos ir aprašau:)
1. Traukiniai!!!Mane jie žavi, o ir darbas susijęs su jais kitaip man neleidžia:)Šiuo metu kaupiu atvirlaiškių su traukiniais kolekciją ir tikiuosi jų surinkti nemažai. Jei turite ir norite keistis, tik sakykite, man tai bus įdomu:)O šiuo metu traukinių kategorijoje pirmauja šis atvirlaiškis gautas iš Vokietijos:
2. Gamta, negaliu atsispirti jos grožiui,o šiuo metu ruduo ir jo spalvos atima man žadą Šis atkeliavo iš Ukrainos
3. Ir žmonės, santykiai, kultūra-tai kas mane visada traukia ir žavi. O ši mergaitė ypatinga, negaliu ja nesižavėti. Tikiuosi, ji patiks ir Jums:)Iš Indijos
[attachment=248729:IN-246737.png]
O kokie Jūsų įdomiausi, gražiausi, mylimiausi?;)
Kadangi man leido pirmam poste tik viena nuotrauka ikelti (nors keliau dvi-turbut sistema streikuoja), tai kitas keliu atskirai:)
Tikiuosi nesupyskite
Ir dar viena:)
Naujokei
kelk per part.lt ten įkelus nuotrauka apačioj yra nuoroda "paveikslėlis forumui" tai tiesiog kopijuoji ta nuorda ir dedi čia
O kam toks dvigubas darbas? Aš nuorodą visada tiesiai iš postcrossing.com svetainės per "IMG" mygtuką čia dedu, niekur papildomai atvirukų nebekilnoju.
Hi bandziau per google+ kelti, tai kai paspaudziu perziureti nieko nerodo. Turbut tiesiog kelsiu tik nuoroda kaip teksta, nes kitaip neismanau. Viena karta kelti duoda dvi nuotraukas, nors kai paspaudziu atsakyti ikelia tik viena. Kita karta keliu viena - ikelia (aciu Dievui galvoju), bandau trecia isvis neduoda pasirinkti jokios nuotraukos ikelimo...Ziauriai pikta jau esu, nes dvi dienas is eiles nieko negaliu padaryti-visus man zinomus budus isbandziau:)))Rasiau ir administratoriams, bet pakolkas tyla....
O taip norejosi parodyti, tad kazka pavyko nors ir per atskiras zinutes:)))Tik vieno traukinio nepavyko, tad keliu tiesiog jo nuoroda:
https://plus.google....CPCQtreI4emrvQE
Tikiuosi, nesupyksite. Pasirodziau kaip tikra naujoke:)))su savom klaidom:))
Man atrodo forumas naujokams daug nuotraukų neleidžia, bent jau anksčiau taip būdavo. Kadangi supermamose jau 100 metų tupiu, tai nebeatsimenu.
Aš irgi tiesiai keliu is postcrossingo psl
Tai va, kad siu nesu nuskanavusi i pustcrossingo puslapi, nesenai pradejau skanavima tiktai, nenorejau uzsiimti papildomu darbu. Bet ateityje pameginsiu taip kaip sakote. O Asedita traukinio irgi nematote?(nuorodos turiu omenyje)
Nemoku, nenaudoju tokio būdo, kaip hi:(, MAN LABAI PATOGUS ir išlieka ilgai (amžinai ), keliant per radikal.ru. Tebėra forume mano įkeltos prieš kelis metus gėlės, kai kitų, tuo tarpu, tik tarpukai vietoj vaizdelių.
Net šaltis nupurtė bežiūrint į aseditos bangas brrrrrrrr. Karštą vasarą jas žiūrėt man. Bet gražu Bet pas hi (: dar gražiau